Piersicutze de iulie-august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Mersi Miruna
eu si-asa nu tin pasul cu voi,de citit citesc pe diagonala si cand scriu,o fac cu viteza luminii.De-aia ieri am uitat de explicatii.

Consi,sper ca mi te-ai suparat de observatia mea

Poate mai intru pe seara,am de gand sa incarc azi un filmulet cu vorbareata.Sper sa si reeusesc.

Babee,m-am tot gandit la tine daca ai anscut.tinem pumnii sa fie bine

livada!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Anasia o sa cer si eu programelul la sot, ca tot el imi furnizeaza si mie ce am nevoie, daca nu voi scrie in Paint (clasa II-a ), am apucat sa descarc cam ce au trimis fetele pana aseara, insa mai astept, sa dau drumul la mai mult deodata.

OnTrueMedia(sau cum ii zice ca mereu gresesc )...cel in care ai tu prezentarea merge si la mine, dar foooarrtteee gggrreeuu. Adica i-a luat 4 minute sa incarce si alte 8 sa-l defasoare. Poate o fi ce la noi problema, nu te lua dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

EmiliaMulta sanatate si mai asteptam amanunte.Ce frumos!!!!!
Babee,chiar ma gandeam c-ai nascut.Oricum,ai fost supertare cu plimbatul in timpul contractiilor.La multi ani lui Phillip pentru ieri!
Crissa,si la noi tot cam 2 zile a tinut perioada nasoala.dupa vreo 2-3 zile,am incercat sa-l decalotez si sa-i dau cu musetel.la inceput mai cu grija,caci tot era sensibil,acum e foarte bine.eu il decalotez de 2 ori/sapt.
Doniro,sanaate multa lui Victor,of,sper sa nu fie nevoie de antibiotic.mai intreaba un medic totusi.
Gonul,sanaatet multa si tie!imi pare rau ca nu prea sunt sanse de bebe2.Poate...Doamne-ajuta!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
azi am fost cu piti si la budimex la dr Secheli si tot asa a zis si el...o sa ii facem ghetute ortopedice si facem masaj plus gimnastica. azi a facut prima tura de masaj si gim si i-a placut ..era mortal...statea ca porcusoru si radea la masaj
mada multumim
consi
muuh mercic de info...sper sa fie ok...interesant ce zice jianu...a zis tipa de la masaj ca e bine ca nu e fata ca era mai nasol asa strambut
zuzunaki incercam cu ghetute...miercurea viitoare cred ca mergem sa ii luam masura
doniro multumesc frumos de sfaturi ...s-a obisnuit repede cu ele? se impiedica mai mult , a plans? scuze ca te bombardez cu intrebarile
nico
bysko nu te speria...va fi greu dar nu imposibil: eu sunt operata de dubla hernie de disc...operatie din 2001 nu a reusit...am dureri zilnice dar m-am obisnuit...si totusi l-am facut pe pitic. Dupa ce am nascut am facut alta hernie de disc...si s-a dublat durerea...dar asta e...deci nu e imposibil...capul sus
babee burtica sa stea cuminte

va pup fetele
pun poze de la munte in juma de ora

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

norocuta am trims si eu o poza ptr linkul de la numele lui Rares
sarumana

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

norocuta,
nu credeam ca isi mai aduce aminte cineva de noi ptr ca din pacate eu am inceput serviciul demult si intru destul de rar sa citesc, iar de scris ce sa mai zic... insa cand reusesc sa citesc f fericita sunt.
mamicile care lucreaza cum se descurca cu timpul ca noi ...

amalia a avut probleme cu nasucul cam infundat, dar acum e bine si am scapat fara antibiotice. este nazdravana, vorbareata si f ambitioasa. aseara am fost la controlul de un an jumate si a tipat si a plans, iar dr nu a reusit sa o consulte. asa face si cand o spalam pe cap si cand ii curatam nasucul cu batista bebelusului, ii explic ca nu se intampla nimic dar nici un rezultat deocamdata. daca aveti ceva sfaturi va multumesc.

am descoperit si retetele super ca eram in pana de idei.

si o sa trimitem si noi poza ptr colaj.

mamicile si piersicutele si o asteptam pe emilia cu vesti

poze cu ama http://www.dropshots.com/amalia_cristina

anagia si amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulenca, , m-a apucat rasul cand am citit, nu-i nimic, nici Alessiei nu i-au prea placut, a gustat mai mult din ele;
babee, ma gandeam cum te simti, sper sa fie bine ;
anagia, astept poza pt colaj si cea pt blog;
nicolica , mititelul, doar alimente mai lichide, sa nu-l irite mai mult cred ca o sa le accepte;supa crema de conopida mai poti sa-i dai;
fetele, sa stiti colajul nu este inchis, astept poze, dar sa specificati in mail ca sunt pt colaj sau pt blog;
crissa, si mie dr mi-a spus sa evit musetelul sa-l pun pe rani sa va treaca mai repede;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Babee cred ca bebe a vazut cat de bine v-ati distrat la ziua lui Phillip si a vrut si el da dantuiasca putin. Apoi s-a razgandit, visand si el la o zi a lui de nastere, cu petrecere numai pentru el nu 2 in 1 . Are personalitate, vine cand vrea el . Numai bine si odihna multa, poate zilele trecute ai fost un pic prea activa!

Bysco chiar ma gandea la tine, insa ma intrebam care sa fie cauza la febra Busrei, nici gand la coloana ta vertebrala. N-am stiut ca e asa serioasa problema, tu stii mai bine ca trebuie sa ai grija.
Legat de bebe nu pune la suflet totul. Am o prietena buna care a avut si operatie de hernie de disc la 28ani si tot asa prognoze i-a dat medicul, ca apoi, la 35 de ani a facut un baietel minunat si a trecut foarte bine peste perioada sarcinii.
Ma duc sa pun linkul pe blog. Multa sanatate !

Mergi la inceput

anagia livada e deschisa...te asteptam cu drag oricand ai tu timp.

Sfaturi...nu stiu ce sa zic, la baita nu o poti pacali cu jucarele, galetuse, etc. care sa-i distraga atentia?
La cred ca 99% din piersicute riposteaza, stai sa mai creasca sa vezi cum incepe concertul de la intrarea in cladire .

Astept poza de prezentare a piersicutei si, daca vrei, link la numele tau poate fi chiar la albumul de poze, tu decizi .

Numai bine!

Mergi la inceput

norocuta, anasia am mai trimis un mail pe contul comun...sarumanaaa

doniro piticutul nu are medicul lui pediatru? ca eu nu prea am incredere in astia de la salvare si mai degraba l-ar vedea medicul lui...sanatate multa
nicolica sanatate muta la puiut..offf saracutu

fetele am pus un album nou in poze noi cu vacanta la busteni-sinaia...sunt si poze de la intalnirea cu ursul pe care am avut-o

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput