Piersicutze de iulie-august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Crissa a durat o zi jumatate. Imi pare rau ca n-am mai intrat seara.

Muuh la Luca s-a lipit la loc pentru ca mi-a fost frica sa umblu zilele acelea si s-a lipit doar intr-o parte. Dupa ce a intervenit prietenul nostru, totul a fost ok. Acum cred ca nu va mai fi cazul sa se lipeasca. Cel putin in cazul nostru...Si gata. Promit sa nu mai zic nik.

Madyn eu il decalotez in baie. El e atat de preocupat sa umple galutesele cu apa sau sa stropeasca totul cu dusul incat nu mai e atent la manevra de decalotare. Incearca sa-l decalotezi cand e cu funduletzul in apa.

Zuzunaki oare de ce nu e ok musetelul? Stiam ca e dezinfectant. De ochi stiam si eu ca sunt ok galbenelele.

La noi a fost destul de usor cu decalotarea, poate de asta nu mi se asa de traumatizanta.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Consi:nu-i nimic stai linistita!Ma bucur ca sunteti bine acum!

Eu i-am umblat totusi si i-am dat cu rivanol si cu neopreol...Doar o data pa zi am facut asta!In rst i-am pus comprese cu rivanol!
Inca am emotii..au trecut doar 2 zile...Mai plange si acum dar mult mai putin..speram sa fie o. k. pana la urma!
Genie:pupici multi de tot!
Doniro:aveti grija de voi..sanatate multa!

Pupci revin ca Cipic nu ma mai lasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

genie am auzit d emulti copii care renunta la brnazica d evaci dupa 1 an.
si noi am avut o perioada, dar am lasat-o cam o luna fara branzica deloc dupa care si-a reluat obiceiul

bulinutza imi pare tare rau...mai ales ca observasei.
dar tot raul spre bine, bine totusi ca l-a vazut doctorul si se va rezolva acum cat este micut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Consi musetelul nu este bun pentru ca oricat l-ai strecura raman in el impuritati care pot provoca mai mult rau decat bine.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

madyn m-am lamurit acum...ii dai piure d efructe dupa care bucatelele, NUUUU????
am si eu o problema, va tot intreb ca s amai invat cate ceva
eu ii dadeam felii subtiri de para si acum 2 xzile i-am pus para in mana si a mancat cu mare succes!!!

asa mai invatatm si noi

nicolica...succes cu puiul mic, s afaci fata
ca mancare rece iti recomand salata orientala, trucul este sa cureti cartoful de coaja imediat ce ai scurs apa si asa fierbinte cum este il pasezi si pui ulei de masline sau ce ai tu....din destul
apoi razi un ou cu tot cu albus, masline tocate marunt si putina ceapa, lamaie si eise o masa delicioasa si rece....si are si proteinele necesare
!!!!!atentie!!!! ulei din destul numai atunci cand cartoful e fierbinte, il absoarbe si ii da o savoare deosebita. daca mai vrei si cand il servesti ca sa iasa mai cremoasa ii mai poti pune
te pup dulce si ai grija de puiutyul mic....

Mergi la inceput

consi vrei sa spui ca dupa 1 an si jumatate tot il decalotezi zilnic???
eu astept acum un baietel si habar nu am ce urmeaza........toti patesc asa????

emilia ce face printesa mica???? te asteptam, sa iti revii repede si sa pupi papusica din partea noastra!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

nico, multumesc mult pentru meniu. Chiar ma intrebam ce sa-i fac sa manance, ca pana acum a mancat un iaurt cu capsuni si a mai baut si apa. Aseara i-am facut pudding, a mancat 2-3 lingurite in rest lapte rece. Incerc sa-i fac un pireu subtire pentru pranz si supa si cand se racesc ii dau.

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Norocuta in colaj o las craciunitza numai la link-ul cu numele ei poza ailalta.
Nicolica multa sanatate sa va treaca repede!
Roxana fata mea a avut probleme asa cu nasul doua saptamani dupa ce s-a nascut si il curatam mereu da nu i-am dat antibiotic moasa ne-a zis ca daca nu trece dupa vreo doua sapt atunci sa ne facem griji. Multa sanatate si sa rezolvati repede problema.
Bysko imi pare tare rau sa aud ca ai asa probleme mari la coloana. Multa sanatate!
Si eu merg cu Flo la medicul de familie cu toata analizele din ro si cd-ul cu radiografia sa vedem ce zice de coloana lui.
Eu am un somn in mine as dormi non stop da normal ca nu apuc, mai ales dim as dormi pana pe la 10-11. Sper sa imi treaca somnolentza asta ca ma enerveaza.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu am nascut, aseara au fost contractii la 5 minute dar bebe s-a razgandit.Apa nu s-a rupt, asa ca mai asteptam ca ii place la mami in burtica.Au fost ceva probleme dar sper sa fi trecut peste ele, maine merg la control si apoi sa vedem daca voi merge zilnic sau la 2 zile sa ma verifice.

Sanatate multa tuturor, fug in pat sa mai stea bebe bine.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Emiliapop felicitari si refacere rapida ca ai de treaba.

Babee tocmai ma pregateam sa intreb de tine. Stiu eu de ce mai vrea bebe sa stea - ca sa ai timp sa pui poze de la petrecerea lui Philip. Sper ca problemele de care ziceai sa nu fie prea mari si sa vina bebe usor si cand va vrea el.

Aoleu ce de probleme si cu putzosii astia de baietzi.

Legat de papa nu prea stiu ce sa zic pentru ca grija asta e in sarcina lui buni si buni nu se supara daca nu vrea nepoata sa manance ceva, are mereu pregatit altceva de rezerva. Ea nu prea face fitze la papa decat daca nu ii e foame. Ii place mai mult carnitza decat legumele da asta tot de la buni i se trage ca ea e mai carnivora. Fructe baga la greu, intregi din care musca, are in fiecare zi suculetz din citrice sau alte fructe de prin casa, iaurt mananca dar singura unul mare ca sa poata sa ii ajunga si in gura dar si sa il intinda pe masa. Cu branzica a mai rarito, cred ca e satula. Mai mamanca asa cate o bucatica dar mai sarata de prin farfuriile oamenilor mari.
Anasia apropos de mancare - ai pus tu la un moment dat o retzeta de bulgarasi si papanasi fierti - vreau sa iti transmit felicitari din partea lui bunicu ca el a mancat tot pentru ca Maria a aruncat cu ele pe jos. Cred ca ii placea cum se rostogoleau pe jos.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput