Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
crissa71 spune:
Bysko:betadina nu are iod?parca asa stiu..si n-ar fi prea indicata la copii?pai daca stiam ca am voie betadina ii puneam si eu lui Cipi in loc de rivanol ca betadina nu ustura!!Am uitat sa-ntreb medicul..dar eu asa m-am gandit ca dau!
Pupcici la toata lumea..
Sanatate la piersicutele bolnavioare!
Mai citesc si revin.
doniro spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Doniro, faci cum crezi tu ca este mai bine. Totusi ar trebui sa ai o discutie cu medicul. Poate ajungeti la un compromis, mai ales ca va stie. Este si medicul Dariei, nu? In mod normal acasa trebuie sa vina medicul de familie sa vada nou-nascutul si lauza, iar apoi la controalele lunare la cabinet. Decizia de a avea un pediatru iti apartine, iar acesta decide daca vine acasa sau nu.
Gonul mamica de Busra
In policlinica unde sunt copiii inscrisi, medicul pediatru este medicul de familie. Deci ea avea obligatia sa vina acasa, numai ca m-a sunat si a zis ca nu au masini disponibile decat pt urgente si cazuri grave/importante. Mi se pare destul de important ca medic sa eviti contactul unui nou nascut cu policlinica, unde e focar de infectie... In fine, oricum e gretoasa de cate ori o sun. Nu stie sa zica decat: "veniti sa o consult", ceea ce mi se pare aiurea. O duc la policlinica si se imbolnaveste mai rau... La inceput, cand am inscris-o pe Daria la ea, a zis ca vine acasa. Din cauza faptului ca nu am putut sa ii pun plicul pe masa la fiecare vizita, s-a razgandit. Asta e!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
crissa71 spune:
Bysko:revin..sper sa ma lase Cipi sa scriu..
Deci..in primul ar fi trebuit sa-ncep urandu-ti sanatate...imi pare rau ca ai probleme cu coloana...Dar poate in timp se vor rezolva cumva...si o sa poti face si bebe 2!Ai vazut ce a zis Buli!!Orice se poate pana la urma!!
Babee:ce faci?Cum esti?
crissa71 spune:
Doniro:si la noi situatia e cam asemanatoare..adica Cipi e inscris la medicul de familie..care e generalist evident!Gresala mare!Fiind cunostinta buna, tot familionul e la ea..am crezut ca se va ocupa de el...ca doar ia bani pt. chestia asta!Telefoane peste telefoane..prefera sa dea consultatii prin telefon...n-a prea venit la el..nu ne-a dat o data o reteta compensata..etc..etc!
Plus ca s-a bazat intotdeauna ca fiind intelectuali, cititi si informati tot timpul, preocupati de propriul nostru copil la maxim, nu si-a facut griji niciodata ca nu vine sa-l vada,sa-l masoare, sa-l cantareasca, macar atat, strictul necesar...etc!!!Daca e ceva grav o sun eu pe ea..asa a gandit sunt sigura!
Neputand sa-l iau de la ea din jena..am preferat sa ma duc la cabinete private la alti medici..pediatri evident!
Deci te inteleg f. bine!!
Sa fiti voi sanatosi ca solutii se gasesc...
Eu sper din tot sufletul sa n-aveti nevoie f. des de medici si medicamente!
Oricum mi se pare ca e tare iresponsabila ca medic!Cred ca la fel se bazeaza pe faptul ca sunati voi si va duceti la ea pana la urma, ca depindeti de ea..n-aveti ce face!Nu?!
Pupici la tot familionul..aveti grija de voi!
map spune:
'neata la piersicute,
Mada, Norocuta nu trebuie pus praf de copt, mie mi-au iesit doua checuloaie, au crescut ff tare. Trebuie batute albusirule bine de tot si puse in forme de chec. Ai avut forme prea mari Mada, tip cozonac cumva? VA poate si de asta au ramas mai pitice. Este ca si la pandispan unde-s atatea oua nu trebuie nimic de crescut caci cresc de la oua.
Monica 17+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
doniro spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Doniro:si la noi situatia e cam asemanatoare..adica Cipi e inscris la medicul de familie..care e generalist evident!Gresala mare!Fiind cunostinta buna, tot familionul e la ea..am crezut ca se va ocupa de el...ca doar ia bani pt. chestia asta!Telefoane peste telefoane..prefera sa dea consultatii prin telefon...n-a prea venit la el..nu ne-a dat o data o reteta compensata..etc..etc!
Plus ca s-a bazat intotdeauna ca fiind intelectuali, cititi si informati tot timpul, preocupati de propriul nostru copil la maxim, nu si-a facut griji niciodata ca nu vine sa-l vada,sa-l masoare, sa-l cantareasca, macar atat, strictul necesar...etc!!!Daca e ceva grav o sun eu pe ea..asa a gandit sunt sigura!
Neputand sa-l iau de la ea din jena..am preferat sa ma duc la cabinete private la alti medici..pediatri evident!
Deci te inteleg f. bine!!
Sa fiti voi sanatosi ca solutii se gasesc...
Eu sper din tot sufletul sa n-aveti nevoie f. des de medici si medicamente!
Oricum mi se pare ca e tare iresponsabila ca medic!Cred ca la fel se bazeaza pe faptul ca sunati voi si va duceti la ea pana la urma, ca depindeti de ea..n-aveti ce face!Nu?!
Pupici la tot familionul..aveti grija de voi!
Cristina si Ciprian(11.07.2006)
Nu ma prea pricep cum e cu sistemul medical, dar la policlinica unde sunt copiii e asa: exista tot felul de cabinete, de specializari, printre care si pediatrie. Doctora de care zic eu eu pediatru, nu generalist. Medicul pediatru nu poate fi medic de familie? Acu' sunt in ceata; eu asa stiam, alftel cum de ne-a dat pana acum retete compensate? In fine, nu asta conteaza, conteaza ca nu imi place ca profesionist si ca om.
Pupici si voua!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
hai ca-mi bag si nasul....
chec crescut
toate ingredientele sunt la temperatura camerei
albusurile batute cu putina sare
faina este cernuta , apoi pusa in aluat in ploaie
se amesteca albusurile si galbenusurile , treptat, cu cat mai putin miscari, cu paleta de lemn, ca sa nu se piarda bulele de aer
temperatura din cuptor inainte de a-l pune sa nu fie prea ridicata, atunci se formeaza o crusta si nu mai creste
zaharul sa fie bine topit
spor la checuri!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Doniro:nici eu nu ma pricep ce e cu sitemul asta..dar daca e pediatru si v-a dat retete, v-a dat la copii, nu?Si voi sunteti inscrisi tot la ea?O fi medic generalist cu specializare pe pediatrie,daca si voi sunteti la ea!Nu stiu ce sa mai zic!!
Dar oricum poti ramane la ea de rezerva, mai ales daca o ai si pe Daria tot la ea..si incearca sa-ti gasesti un altul,tot pediatru care e bun si care-ti vine acasa!Eu asa zic sa fie inca unul de rezerva doar in cazurile in care e o urgenta si nu poti da de unul dintre ei!
Pupici, sa fiti sanatosi si papaciosi!
Babee spune:
Am un morcov bagat adanc.Trebuie sa fac monitorizare la fiecare 2 zile, in caz ca ma simt ciudat sa fug repede la spital.
Ieri era laptopul pe masa, il tineam acolo pentru ca s-a stricat incheietoarea de la monitor si se inchidea greu.Nu stiu cum dar mama l-a dat jos si l-am adunat bucati.Nu stiu daca il mai putem repara, am incercat sa punem monitor ca sa salvam ce era pe hard si nu mai recunoaste nimic.Am pierdut tot ce aveam, poze din ultimii 2 ani(ca doar o parte am salvat acum ceva timp).Si ar trebui sa stau calma -cica.
Bine ca aveam computerul de rezerva, n-am ramas izolati dar...
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
nicolica spune:
Philipica se simte si mai bine ca ieri, are chiar chef de cearta. Noaptea a dormit fara sa se trezeasca de la 21 pana la 6. Cere de mancare, semn ca nu-l mai doare si se face bine.
Norocuta, bysko
Babbe, nasol cu laptopul...of, of incearca totusi sa te gandesti doar la bebe...daca poti. Pupam burtica
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006