Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
bikmaria spune:
ROXANA de ce te stresezi tu la asta ora cu prostii ,iepure nu ,te gandesti la concedii linistite peste fix 5 ani si 7 luni ,prostii, gandeste pozitiv ,ai doi copii superbi ,nu papi iepure la 12 noaptea ,deci nu te ingrasi
Roxana_G spune:
Nu ma culcasem, dar acum chiar ma duc, scuze. Imi pica ochii in gura. Imi pun un dvd sa adorm si sigur sforai de la generic. M-am invatat acum cu concediul sotului sa adorm cu el, sa ma tina de mana, alea alea. Acu deh, iar imi trebe un film interesant sau ceva ca sa ma relaxez inainte de nani.
Va pupic final pe seara asta (de fapt e deja o noua zi) si va doresc o noapte buna, linistita si odihnitoare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
ROXANA de ce te stresezi tu la asta ora cu prostii ,iepure nu ,te gandesti la concedii linistite peste fix 5 ani si 7 luni ,prostii, gandeste pozitiv ,ai doi copii superbi ,nu papi iepure la 12 noaptea ,deci nu te ingrasi
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Uite cum contez eu pe tine ca sari imediat inainte sa imi scada moralul. Dar nu eram deprimata de data asta, era pe ton glumet. Numai ca pofta de iepure inca mai am. Si cred ca de la iepure nu ma ingrasam asa rau cum ma voi ingrasa de la coca aia cu margarina. Acum chiar ma culc. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
hihi, auzi, geloasa!
Gh si el o smotoceste pe Sofia, dar asta se oftica ,. o cam trage de par, a zgarioat-o la buza, si ea zice ca intentionat, ai inceput sa boceasca: gheorghe ma batee
Maria...nu vii la bucuresti la un pranz bio?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
pupici de noapte buna si de la mine!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by Sabina
hihi, auzi, geloasa!
Gh si el o smotoceste pe Sofia, dar asta se oftica ,. o cam trage de par, a zgarioat-o la buza, si ea zice ca intentionat, ai inceput sa boceasca: gheorghe ma batee
Maria...nu vii la bucuresti la un pranz bio?
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
as veni cu draga inima ,dar voi va vedeti in cursul saptamanii si eu lucrez,dar o sa ajung eu odata si odata ,promit
Celia spune:
Sim,multumesc de reteta, voi gati iepuras pentru sfarsit de saptamina, asa ca va urma sa iti spun cum a iesit.
Roxana imi pare rau ca ti-am starnit pofte ...
Tanara intreprinzatoare nu are in meniu bio si gateala de iepure?
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
Celia spune:
Maria , ceva petrecere pentru Teuta la 5 luni?
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
urmychance spune:
of, of, of....
Teodora - cum statea stomacelul meu linistit,...si ai produs o adevarata revolutie. Nici nu stiu daca sa ma uit prin frigider ca m-am spalat pe dinti. La replica asta: "nu mai mananc ca m-am spalat pe dinti" sunt copia fidela a maica-mii. Si asa mi se facu o pofta de mancare chineasca. L-am invitat pe sotul meu la restaurant si mi-a spus ca e prea grasa mancarea chinezeasca. Zgarcitul:) Chiar e grasa? EU am mancat doar de 2 ori si nu mi s-a parut. Si inca o intrebare. Aveti vreun site de la Thalia? Sau ce mancare chinezeasca imi recomandati sa comand pt acasa. Mi s-a facut pofta, nu gluma. Na, na pt Teo.
As veni si eu la intalnire, sa vad daca pot. Dar daca e in timpul saptamanii, eu nu pot veni decat cu Tudor si tare mi-e frica sa nu urle pe acolo. Voi vreti sa veniti singurele?
Rita - tot ce pot spune: Imi pare rau. Si mult curaj. O sa fie si bine. Sotul meu a plans cand i-am citit mesajul tau. Si el neam nu da nimic din suflet.
Mai vroiam sa spun vreo 2 lucruri dar am uitat.
urmychance spune:
Am gasit site pt rest. Thalia. Mai ramane sa imi recomandati ceva mancare chinezeasca.