Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
urmychance spune:
vai, am gasit ceva si m-am ingrozit. Intamplator am dat peste un site http://www.drnatura.ro/?gclid=CKXe6c-drpECFR_OXgodrCHkWg
si am vazut nishte fotografii oribile care m-au inspaimantat.http://www.drnatura.ro/galerie.php (sunt f scarboase).
Cine se pricepe, in special magdaz, ce parere aveti? Este posibil? Si eu sufer de balonare excesiva, gaze si scaun rar. Oi avea si eu asemenea monstruozitati? Brrrrrrr
devylla spune:
Rita tu esti un OM minunat.Te admir pentru tot!
Veroboroda bebe e tare dulce!Ce ochisori frumosi are.
Daniela de ce nu poti vedea?Eu am trimis pe mailul comun link-ul direct.Acolo te-ai uitat?
Ana preotul era ortodox.M-am mirat si eu cand am vazut lista cu bisericile ortodoxe din Japonia,se pare ca sunt foarte multe si de asemenea,printre japonezi multi crestini.
Bebeka ce scumpa e fetita.Sa-ti traiasca.
Sabinel poza cu dirijorul m-a terminat.Ai doi copii minunati.
Rox nici al meu nu sufera inimioarele si coicalatile de Valentine"s...la fel ca si al tau,a zis ca el n-are nevoie de o zi pentru iubire...
Jurnal de mogalneata-detalii mail comun
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
adimercedes spune:
Rita, . Esti un om deosebit, fantastic si inimos. Sa iti dea D-zeu sanatate si putere!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Picio, da, Lisa seamana cu mine destul de mult la fata. Toata lumea remarca asta. Insa la ochi si urechi seamana cu sotul, stranuta ca el, se intinde ca el, doarme ca el...
Am facut si poza in avionul personal. Am vazut ca feciorasul lui Slippers are ceva similar, o masinuta.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
papanash spune:
buna dimineata ! nu stiu ce schimb e asta, ca sigur nu-i 3. aseara am capitulat, am adormit fara sa mai reusesc sa intru. deci: am fost la control la medlife la dr. Marcu Gabriela, aglomeratie mare, copii suparati, o caldura infioratoare inauntru. Bineinteles nu s-a respectat programarea, am intrat dupa vreo 45 minute. andreiutz e ok, numai ca are fontanela cam moale,avem trimitere la o ecografie. ce mi-a placut a fost programul de alimentatie propus, adica nimic pana la 5 luni, numai cereale dimineata si seara, progresiv ( fiindca mananca de 2 ori noaptea). Puiul e ok, are 7,920, 66 cm, a facut 2 victime de 10 luni ( am baaiat precoc), insa la vaccin a plans ff tare.sensibil.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
papanash spune:
v-as invita la o cafea, insa e cam dimineata si va mai las sa dormiti. incerc sa citesc din urma.
somnic usor !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)