Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Schimbul 3 doarme deja? Bineeee, noapte buna. Mi-am umflat burta cu un croissant cu margarina, in lipsa de iepure cu sos merge si asta. Ma tot gandesc acum de unde gasesc iepurele...Parca mama soacra mai aducea de la tara, daca ii cer acum iepure sa il gatesc o sa creada biata ca nu sunt in apele mele, ma stie doar ca nu ma omor cu gatitul, iar acum sa trec direct la fineturi d-astea e prea mult.
Va las ca eu am limbarita si voi deja trageti la aghioase. Noapte buna. Pe maine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
gagiiiiici, ia uitati ce-am citit!!
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/393621/Mancare-ca-la-Violeta-acasa-/
ne bagam? martea sau joia viitoare? miercurea exclus....decat daca o iau si pe donsoara si atunci n-am pace deloc sa vb cu voi.
am cercetat si situl
http://www.violetas.ro/
cica are 3 copii gagica..la 30 de ani, tare!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
rox pai daca MIRU are 4 ani si jumatate ,pai eu zic ca prin 2013 merge sa-i lasi si tu pe cei doi la bunici ,hai ca zboara timpul si maine poimaine ,te resfeti si tu si ANA ...
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Ma mai incuraja cineva zilele trecute ca e mult mai bine in concedii dupa ce au copiii peste 6 ani. Adica mai am fix 6 ani fara 5 luni pana atunci.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Sabina
gagiiiiici, ia uitati ce-am citit!!
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/393621/Mancare-ca-la-Violeta-acasa-/
ne bagam? martea sau joia viitoare? miercurea exclus....decat daca o iau si pe donsoara si atunci n-am pace deloc sa vb cu voi.
am cercetat si situl
http://www.violetas.ro/
cica are 3 copii gagica..la 30 de ani, tare!!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pai daca il pui si pe adolescent la socoteala si tu ai 3. Si daca nu tot mai ai timp sa faci unul.
Hai sa ii vedem si bucataria stimabilei, am vazut ce clientela are deci ma pierd in peisaj.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, eu nu inteleg nimic din articol, s-a deschis sau nu? Sau isi deschide inca o locatie? Ca acolo zice de inaugurare pe 21 februarie, deci mai salivam ceva pana degustam haleurile naturale ale intreprinzatoarei.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Gagici, va las ca mai e putin si termin capitolul de una singura. Nici gand sa depasim faza de monolog. Al meu. Hai noapte buna! Sa dea naiba sa vad dimineata ca v-ati pus pe taclale de cum am pus eu cornul pe perna si sa gasesc cine stie cate pagini de citit.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
daaaa, chiar ma gandeam ca la 30 de ani aproape 31 as putea fi si mama biologica de bb 3 (ptiu ptiu ptiu, !)
si cu ce ma ogo suntem noi mai prejos decat clientela? ba dimpotriva!!
cat despre 6 ani etc...eu cred ca atunci cand ai 2 se mai joaca intre ei, serios. Nu trebuie sa mai faci tu castele de nisip;:)))
sofia deja se lauda ca o sa-l invete pe Gh sa schieze.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
s-a dechis, pe 21 e doar deschiderea oficiala.
da o raita pe site, ca sunt niste meniuri dementiale
Sabina spune:
hai ma, ai plecat? eu am doar conexiune mai lenta, da n-am fugit!
Roxana_G spune:
Glumeam cu clientela...mai degraba exprima un off al meu personal.
Si eu sper sa se mai joace intre ei. Si Alex ar vrea sa il invete una alta pe Andrei, dar mereu spune ca e prea mic si nu are voie. Apropos, acum a trecut ea la iubirile agresive. Nu prea ii mai las nici 30 de secunde, ca e imediat calare peste el sa il pupe, sa il gadile. Ieri era sa darame scoica cu totul, oarecum ajutata si de Andrei care pedala si se arcuia gata sa sara dupa ea. Andrei nu se sperie deloc, ba ii raspunde la fel, da si el si maini si picioare, o apuca de mana (atunci tipa ea ca ia uite ce ii face), si tipa si chiuie infernal. Dar azi ii infundase catelul ala peste gura si nas, ba il gadila pe sub gat nu tocmai finutz, si uite asa. Pe masura ce el ii raspunde la afectiuni ea devine iubitoare dar agresiva. Iar eu geloasa , este incredibil, daca Alex este in incapere eu nici nu exist pentru el. Ma consolam insa cu ideea ca am citit parca undeva ca la varsta asta mama nu este o fiinta distincta pentru bebelus ci o prelungire a sa, ca atare e normal sa fie interesat de Alex care este ceva nou din exterior.
Rox ,
Poze