Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
v-am trimis ceva haios pe mai-ul comun, in special pt mamicile laptarese, eu m-am amuzat enorm, daca il stiti va mai amuzati odata...hihi
noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Io va pup si ma retrag!
Am fost de 4 ori(patru) la Mall Vitan,la dr. l acontrol,sunt franta!Imi iau hapurile si ma culc!
O veste buna:din 3 prize de buline/zi,am ramas la cele de seara!Asta m-a bucurat enorm!
Luy,Sim-tinem aproape!Vb maine dimi!
Offfffffff,uitam sa-i urez nora-mi Maria Teodora,sa te creasca mamica ta mare si mumoasa ca Mihnutzu te asteapta!
si pentru restul sarbatoritilor!
Va tzuca dulce o optimista incurabila!
Offffffff,iar uitam,vazut babybear de Piciulika,cretzofolin si cu oki de peruzea,Rebecutza,Andreiutz de papananash si.......Gheo,Sofia.....nu-mi mai pune-ti memoria mai fetelor la grea incercare!
Sunt ca un butoi:am papat o portie de Involtini a la romana,orez chinezesc,castraveti murati+clatite.Si toate la ora asta!
Cunoscatoarele stiuuuuuuuuu:meniul de la Thalia!
Hmmm,am mancat in cinstea nor'mi!
Va pupacesc!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
offffffff,cat a asteptat TEODORA mesajul asta ,cum i-am citit ce a scris mama soacra cum s-a linistit mititica si a luat-o somnul
Multumesc Teodra ,ma bucur ca esti optimista ,transmiti tuturor starea asta de bine .
P.S.sa-ti fie de bine ,mai ales ca ai mancat in cinstea noru_ti ,poti sa trimiti nota de plata la cuscru
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Si eu tot pe aici... M-as duce la culcare da' nu m lasa printzul mostenitor. De cand ii dau Zyretc-ul ala, in loc sa-l busheasca somnul, parca e din ce in ce mai vioi seara. Acu se hlizeste cu tati. Il mai las un pic si-l mufez la bidonul cu lapte, poate adoarme.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cred ca s-a simtit printul singur pe mosie ,fara surioara, a observat el ca toata atentia i se acorda lui ,asa ca profita si el .
slippers76 spune:
Da Maria, de acord cu tine. Dar mie cand imi vine randul sa profit?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Ana, ma gandeam ca fata mea e mai realista decat mine, mie mi-a trebuit mai mult timp sa ajung la concluzia asta. Deci tu te relaxezi fara Miru...ehehe, si eu astept gradi. Insa decat Cartoon despre care v-am tot expus nemultumirile pe aici, prefer sa vad un dvd de 100 de ori. Miru e bine sanatoasa?
Sim, m-ai spart cu reteta ta. L-ai batut si pe Remy din Ratatouille. Nu mai spun ca nu stiam ce e ala baitz. Iar ne-am ratat pe mess dar ramane pe maine. Si nu mai zice numai de Teo cu mancare ei, ca mie imi joaca iepurele in fata ochilor de cand am citit reteta ta.
Maria, si cand preconizezi ca pot pleca amandoi la bunici? Ma gandeam la mine de data asta, nu la Ana.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Mai m-a terminat Sim cu iepurele ala, numai la sosuri cu usturoi ma gandesc. L-as suna pe al meu sa imi aduca o friptana ceva de la restaurant, dar mi-e ca ma suspecteaza ca avem bb3 si se bucura omul degeaba. Zau nici nu mai pot dormi...ma duc sa ma uit la frigiderul nostru qvasi-gol poate gasesc ceva sa imi suplineasca iepurele ala.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
rox pai daca MIRU are 4 ani si jumatate ,pai eu zic ca prin 2013 merge sa-i lasi si tu pe cei doi la bunici ,hai ca zboara timpul si maine poimaine ,te resfeti si tu si ANA ...