Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
madybulancea spune:
Neatza....
Karla imi pare atat de rau....sper sa fiti bine de acum inainte!pup!
Alionushca ce de lucruri interesante spui tu acolo...iar la ultima tema si eu ma tot gandesc...e tare greu,si am gresit de cateva ori....
Fetele a dormit fiu-miu azi noapte de a rupt,dar asta nu inseamna ca nu s-a trezit sa haleasca la 2 apoi la 5 juma si a dormit pana la 8 si un sfert...aaa dar a dormit cu mine,dar el nu are loc in pat da de o mie de ori cu capu in gratii si se trezeste si apoi se ridik in picioare si ciuciu somn!!!!
Ieri am dat la copchil sfecla si a halit 200gr cu pui si i-a placut,cred k azi tot asta serveste....iar maine vreau sa ii dau si eu peste,am un borcan de la nestle...voi ce ziceti??? aaa si peste alb mai era si cod,park...
am zis ca nu mai scriu pe aici,dar tot mai sper sa se linisteasca apele...
pup!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
magdalena76 spune:
ALIONA mi-au placut mult ideile tale cu ce vrei tu sa decorezi casa de ziua ILINCAI si o sa ma inspir si eu de la tine, desi din lipsa de spatiu eu nu pot sa fac acasa party-ul de un an, ci la restaurant.
elpower spune:
quote:
Originally posted by Val_
LA MULTI ANI Suzy. Se pare ca o tineti intr-o petrecere cu atatia sarbatoriti in familie. Sanatate multa si distractie la fel.
Eu Mariei i-am dat Pangasius. Nici nu ii place nici nu ii displace. Mie imi place foarte mult.
Maria este constipata de o saptamana. I-am schimbat dieta ii dau Lass Baby. Nimic. Face cateva gloante tari, cu mare greutate. Daca aveti vreun sfat va rog frumos sa imi spuneti.
Poze cu Mariuca
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian
Val, daca dai cereale, incearca-le pe cele de la Nestle. Mie mi se par fenomenale. Am folosit Burtica sanatoasa si cele cu Fibre delicate. Sunt excelente pentru tranzit, cel putin la Thea. Primele sunt pt Etapa 1, iar celelalte pt Etapa 3, adica pt acum. Eu ii dau alternatic, cand unele cand altele. Mai au si alte firme fibre si bifidus, care iar e bun pt tranzit, dar nu am incercat.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by karla32
Buna dimineata!
Nu am avut timp sa mai citesc. Cred ca am vreo 20 de pagini de recuperat.DAr am trecut prin momente groaznice...
Am fost internata cu Luca in spital. Ce are? Nu stim, inca. Luni cand m-am dus acasa am observat ca baiatul meu e cam bucalat! Cand ma uit mai bine, mi-a stat inima! Era umflat sub urechea dreapta...Nu va spun ce am simtit. Copilul meu nu avusese nimic. Nu temperatura, nu stari proaste. a mancat, s-a jucat, a dormit normal...Iar toate matzaielile le-am pus pe seama dintilor...M-am dus cu el la Grigore Alexandrescu si mi-au spus ca este oreion dar sa merg si la infectioase la Colentina. Aici m-au internat imediat ptr ca nu erau siguri ca este oreion. Iar oreionul la copii asa de mici este foarte periculos. Groaznic! pana i-au luat sange l-au intepat in 9 locuri! Am zis ca mor. Doamne, si ce conditii sunt in spital! Nu mi-am putut imagina ca este asa...Ce sa mai zic! I-au iesit amilazele (secretate de pancreas) foarte mari 644 (normale sunt pana in 110)si leucocite mai multe. Prin urmare avea si o infectie. Cica era rosu in gat. Miercuri dimineata amilazele scazusera la 144 si am rugat dr sa imi dea drumul acasa ca imi imbolnaveam mai rau baiatul stand acolo...Nu dormea aproape deloc.
De obicei amilazele sunt mari cand este oreion dar nu i-a iesit virusul urlian. E posibil totusi ca intr-adevar sa fie oreion dar organismul sa nu fi avut anticorpii formati si recoltam iar sange peste 10 zile. Dar tot sunt tare nedumerita! De unde sa ia oreion? Nu am iesit cu el in colectivitate, nu mi-a intrat nimeni in casa! E ciudat!
Oricum, sunt fericita ca Luca e bine si nu da semne de durere fizica. E copilul meu normal, cu un nou dintzoi sus!
Ma apuc de citit si mai revin...
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
Raluca, prin ce ai trecut! Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine! Multa sanatate!
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by karla32
Buna dimineata!
Nu am avut timp sa mai citesc. Cred ca am vreo 20 de pagini de recuperat.DAr am trecut prin momente groaznice...
Am fost internata cu Luca in spital. Ce are? Nu stim, inca. Luni cand m-am dus acasa am observat ca baiatul meu e cam bucalat! Cand ma uit mai bine, mi-a stat inima! Era umflat sub urechea dreapta...Nu va spun ce am simtit. Copilul meu nu avusese nimic. Nu temperatura, nu stari proaste. a mancat, s-a jucat, a dormit normal...Iar toate matzaielile le-am pus pe seama dintilor...M-am dus cu el la Grigore Alexandrescu si mi-au spus ca este oreion dar sa merg si la infectioase la Colentina. Aici m-au internat imediat ptr ca nu erau siguri ca este oreion. Iar oreionul la copii asa de mici este foarte periculos. Groaznic! pana i-au luat sange l-au intepat in 9 locuri! Am zis ca mor. Doamne, si ce conditii sunt in spital! Nu mi-am putut imagina ca este asa...Ce sa mai zic! I-au iesit amilazele (secretate de pancreas) foarte mari 644 (normale sunt pana in 110)si leucocite mai multe. Prin urmare avea si o infectie. Cica era rosu in gat. Miercuri dimineata amilazele scazusera la 144 si am rugat dr sa imi dea drumul acasa ca imi imbolnaveam mai rau baiatul stand acolo...Nu dormea aproape deloc.
De obicei amilazele sunt mari cand este oreion dar nu i-a iesit virusul urlian. E posibil totusi ca intr-adevar sa fie oreion dar organismul sa nu fi avut anticorpii formati si recoltam iar sange peste 10 zile. Dar tot sunt tare nedumerita! De unde sa ia oreion? Nu am iesit cu el in colectivitate, nu mi-a intrat nimeni in casa! E ciudat!
Oricum, sunt fericita ca Luca e bine si nu da semne de durere fizica. E copilul meu normal, cu un nou dintzoi sus!
Ma apuc de citit si mai revin...
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Luca luna IX
Raluca il pupam cu drag pe Luca sa fie bine si sunt sigura ca totul va fi doar un vis urat.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
rrstuning spune:
Buna fetelor!
Va rog sa ma iertati ca intru peste subiectul vostru. Va rog mult, daca puteti sa mai postati site-ul pt comanda la humana ca as vrea sa fac si eu o comanda .
Va multumesc!
magdalena76 spune:
B-zara eu ii dau file de pangasius si ii place foarte mult. Conditia este sa nu pun prea multe legume in peste.
Kitty spune:
Buna dimineata fetelor!
Ane! bazaitorilor care mai implinesc o luna.....si azi-maine un an!
Karla imi pare rau sa aud ca ati fost bolnaviori, bine ca ati ajuns acasa!
Magdalena, pana la urma e copilul tau, tu te trezesti noaptea, asa ca sa te lase lumea in pace. Si eu mi-as dori sa doarma si sa manance Giulia cum facea Raul, dar nici gand! Copiii sunt diferiti cum suntem si noi!
Ela, nu sti cumva-din cerealele despre care scri sunt si fara gluten? Ca noi inca vreo luna trebuie sa mancam fara gluten si abia apoi sa incercam iarasi sa introducem glutenul.
Loradin si Giulia avea chef de joaca azinoapte, a fost gasit un clementoni ratacit in pat si se juca cu el pe intuneric si nu intelegea de fapt de ce vreau sa o culc inapoi. Poate se jucau impreuna - prin telepatie.
Aliona, eu chiar citesc cu placere mesajele tale si din pricina limbajului - e mai ..exotic, daca pot sa spun asa. Frumoase idei ai pentru ziua micutei, ar trebui sa mi le salvez sa nu le uit pana la ziua Giuliei. Eu m-am gandit sa si fac ca un fel de invitatii cu poza ei- nu pt ideea de invitatie ci pt ca de cand cu foto astea digitale nu prea scoatem pozele, ne uitam doar pe calculator la ele si cei din jurul nostru nu au o poza cu Giulia.
Val si noi tot cu para am rezolvat cand era constipata, acum nu mai stiu cum sa opresc diarea.
Ultima noutate despre noi: Giulia se "imbraca"! Ia orice haina si si-o pune sau la gat sau in jurul burticii si se uita mandra la noi, sapcutele si le tot freaca de cap - nu reuseste sa si le puna. Si se piaptana cu peria de par si ne piaptana si pe noi - adica ne da cu peria in cap si ochi!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Mihael@ spune:
Karla, imi pare foarte rau pentru ce-ati patit..multa sanatate lui Luca
b zara, ce m-am amuzat cu site-ul ala
ioanaradu, esti draguta, ca de obicei
aliona, asa este, ar trebui sa ne schimbam un pic comportamentul, dar din pacate eu nu prea reusesc...mai grav, uneori tip si la stefania...si mi-e ciuda pe mine ca ma enervez si repet greselile parintilor mei, desi imi repet de nu stiu cate ori ca nu trebuie sa procedez asa...cu sotul nu folosesc ton ridicat, rareori se intampla sa ne ciondanim, dar trebuie sa lucrez cu modul cum o tratez pe stefania cand ma supara (si ma supara in timpul mesei, cand nimic nu-i place, imi da peste mana ca sa nu ajung cu lingurita la gura, noaptea cand eu pic de oboseala si ea nu are de gand sa doarma, etc.)...sper sa invat sa gestionez mai bine situatia
magdalena, eu am zis ca nu consider dormitul in pat cu bebe o greseala atata timp cat te simti bine facand lucrul asta; n-are nici o importanta ce spune mama, soacra, psihologu, daca si tu si bebe va odihniti si te bucuri ca esti aproape de el...mie una nu mi se potriveste asta deloc, nu stiu cum sa fac sa revina lucrurile la normal cu somnul. Mai am o speranta, ca dupa intarcare o sa doarma mai bine si atunci o sa stea in patut
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei