Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
iunita spune:
Zadi daca tot s-a ajuns aici am niste probleme existentiale: tinand cont ca tu nu ai fost efectiv parte din conferintza (E) pot nuami sa presupun ca ai rpimit un text, o copie. Ori, eu fiin acolo, pe sus numita conferinta, ma uit ca vaca la poarta noua si ma intreb.. CINE A ZIS CEVA DE COPIII lui Zadi?
daca din ceea ce ai rpimit tu aia reise mi-e teama ca ai primi ceva eronat. si daca vrei neaprat iti pot sa eu copiile de pe conferintza sa le confruntam. Putem duce discutia pe privat daca doresti...
Am tinut sa trimit mesajul public pt ca e o chestie care ne priveste pe toate. Asa cum zicea si kitty s-a ajuns al ceva de genu noi stam la shueta si luam pe fiecare la rand si ii barfim copiii!! nimic mai fals!
vorba forumului: noi ne legam de ideea in sine nu de persoana care a emis-o!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
gabi78 spune:
fetele....care tot spuneti de bisericute...cite dintre voi isi mai aduc aminte de cind nu a mai scris mada_rozz sau ralualexandrei? cite dintre voi ati intrebat de ele?
va spun eu: nici una!
asa ca nu faceti acuzatii aiurea....ca fiecare intreaba de cine vrea pe principiul simpatiilor si atit.
BTW mada e acasa cu mark..ca v-a scris roxi mai zilele trecute, a fost rau dar sunt din ce in ce mai bine. ralualexandrei..are 3 pui super frumosi..maria are la fel de lung si de frumos parul, robert s-a facut...s-a facut gagiu super misto si edy a crescut..oho..a crescut foarte frumos..... de unde stiu? de pe conferinta! iata ca se vorbeste pe conferinta!
va pup! va doresc sanatate si fericire..ne mai vedem la aniversari!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
elyanne spune:
La multi ani, Suzy!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ane2200 spune:
La multi ani, Suzy!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
gabi78 spune:
da...nu pot sa ma abtin si va mai scriu ceva...
asa cum bine stiti sau daca va mai amintiti cu destul de multa vreme in urma the_elpower a spus sa ne trecem in lista adresele de y_msg si in acest fel sa luam legatura mai repede una cu alta.
eu aveam datele trecute de multa vreme si uite asa am primit invitatie de la ela sa o accept in lista.
la vremea respectiva mama ce ma enerva pe mine ela...de ce?....pai pentru ca era extrem de activa si ea cauta si baga linkuri de ziceai ca doarme cu google sub perna, ea le stia pe toate,ea spune LMA la toata lumea zi de zi...mama ce nervi aveam..pur si simplu mi se parea ca exagereaza.
si cum era sa dau ca nu accept? ca nu era frumos!...si uite asa am ajuns pe conferinte si incet incet am cunoscut fel de fel de persoane
si am aflat si ce manica si ce fel de oamnei sunt si cum si in ce fel si o gramada de lucuri
am aflat ca oamenii pot sa para antipatici si de fapt sa fie foarte haiosi si nu poti sa iti dai seama dor din mesaje scrise pe forum..a, da ..veti spune ca e nevoie sa ii cunosti personal..nici macar, asa spune eu...de cele mai multe ori e suficient sa vorbesti cu ei in timp real..si dupa cum iti raspund si cit de repede iti raspund poti sa vezi cu ce fel de oameni ai de a face.
dar stit ce este esential in faptul ca am acceptat invitatia elei?NU IMI PARE RAU! am cunoscut persoane deosebite cu care imi face o deosebita placere sa stau de vorba si am ajuns chiar sa tin la ele.
va doresc tuturor sa aveti placerea sa cunoasteti asemenea oameni si sa va bucurati de compania lor.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
radcarmen spune:
La multi ani Suzy!!!!!!!!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Krissy spune:
quote:Fata draga, nici macar nu meriti atentia mea dupa asa aberatii si incoerenta, dar trebuie sa iti spun ca esti patetica! Nu-mi plac polemicile, de aceea am si scris mesajul la care te referi, dar ma obligi sa fac niste clarificari. Pe cand eu vorbeam in general despre atmosfera de aici, te-ai simtit cu musca pe caciula si mi-ai sarit la gat. Mai citeste o data, academiciano, mesajul meu, si o sa vezi ca am redactat corect cuvantul la care ai facut criza:
Originally posted by absoluta
Krissy ....tu ai scris ca sa fie scris....da in mame, in tati, in bunici...in ce vrei tu....insa nu mai spune niciodata "vai de copilasii cu asa mame nervozate". Vreau un mesaj de al meu "nervos", vreau sa stiu tu ce fel de femeie esti luandu-te de fetita mea. Iti doresc sa reusesti sa oferi copilului tau ce ii ofer eu fetitei mele.
Nu ma cunosti personal, nu stii ce fel de om sunt....insa sper sa te ierte ...
quote:Daca asta inseamna ca m-am luat de fetita ta, chiar ai probleme serioase. Nu e nevoie sa te intrebi ce fel de femeie sunt, pentru ca nu o sa ai onoarea de a ma cunoaste vreodata, dar un lucru este sigur: cel putin sunt o femeie cu mai mult bun simt si mai multa pace sufleteasca decat tine. Si ma mai intreb si eu, atata cat ma duce capul pe mine, daca esti asa o femeie implinita, fericita si de succes, de ce mesajele tale nu transmit caldura si stare de bine, ci agresivitate si dezbinare? Cat despre ce pot sa-i ofer copilei mele, te asigur ca poti sa dormi linistita noaptea. A, si la fel de patetica mi se pare revenirea ta, dupa ce ti-ai luat adio, ca sa ne arati scrisorile de "solidaritate". E oricum ne-etic fata de fetele care ti le-au trimis pe "privat".
Originally posted by Krissy
Dragelor, nu pot sa cred ce taraboi pe aici . Intru si io intre doua alergaturi prin fabrica sa mai vad ce zice lumea despre laptele de capra (nu ca e cel mai important lucru, dar am si eu fixul meu), si cand colo ce vad pe pagini intregi? Scandal si confuzie, nu mai stii care cu cine voteaza si de unde pana unde s-a ajuns la asemenea creiere infiebantate - parca ar fi un concurs de prost gust gen “care pe care”. Foarte neplacut si nepotrivit cu atmosfera si subiectul acestui forum. Deja nu mai este vorba despre "albinutele si bondarii" nostri, ci despre care e mai desteapta si mai tare in clontz ... Am observat mai de demult ca sunt persoane pe aici foarte frustrate si nefericite, sau pur si simplu “Gica-contra”, care apar pe forum sa se refuleze, iscand controverse si zazanie. Vai de copilasii cu asa mame nevrozate! Acestor "doamne" li se potriveste o urare f populara pe aici in astfel de situatii, care nu suna bine decat in limba originala: GET A LIFE!
Referitor la discutiile de culise, in conferinta, sunt "news" pentru mine si aici trebuie sa fiu de acord cu Absoluta. Cred ca e OK atata timp cat se rezuma la sfaturi generale si discutii despre copii, dar nu este corect cand se barfeste si se denigreaza fete sau se comenteaza despre ce face si cum face una si alta. Cum am mai spus si cu alte ocazii, nimeni nu detine reteta ideala de crestere si educare a copiilor, asadar fiecare face cum ii dicteaza experienta, cunostintele si instinctul pentru copilul sau UNIC. Daca o mamica hotaraste pentru copilul sau de exemplu sa stea in pampersi, sa tina suzeta si sa doarma cu ea in pat pana la 7 ani, o priveste strict si personal. Nu o cunosc pe acea mama, nu ii cunosc copilul, asadar nu ii pot judeca deciziile.
Suzy, la multi ani, cu multa sanatate, bucurii si prosperitate!
Ma intorc acum la ale mele. Va doresc o zi buna si linistita!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold