Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
Kitty spune:
Tzuna Recunosc ca eram pe conferinta cand am citit mesajul tau. mi-a picat tare rau, nu vreau sa crezi ca e acolo o adunatura de barfitoare. Vorbim si acolo ca si pe forum de copii, de probleme...si da, cateodata despre cate un conflict de pe forum. In nici un caz nu luam la disecat pe cineva pentru ca da pufuleti la copil, sau pt ca doarme cu el in pat, sau ceva de felul asta. De cateva ori fetele spuneau ca nu mai intra pe forum din cauza rautatilor, de multe ori eu m-am rugat de ele sa intre, pentru ca aici suntem toate. Uneori e mai greu sa scri pe forum cand ai o intrebare, trebuie sa astepti un raspuns, pe conferinta poate il primesti pe loc. E nedrept sa fi privit asa, n-au fost in nici un caz mai multe rautati pe conferinta decat pe forum.
Zadi, si tie iti spun cele de mai sus. Da, s-a discutat, cand era conflictul respectiv, unele suntem mai rele de gura. Oricum pe conferinta nu am auzit pe nimeni niciodata sa faca pe alta analfabeta sau murdara. Cele mai urate atacuri la adresa ta(daca le iei ca atacuri) pe forum le-am citit, mi-a parut rau si am vrut sa te intorci, pentru ca parerea mea e ca incapem toate, indiferent de ceea ce credem, cu conditia sa respectam niste reguli.
Haideti fetelor sa trecem peste asta! Cum sper sa trecem peste mai multe impreuna.
Sincer le admir pe fetele care au reusit sa se abtina si nu au intrat in balacareala asta. Mie imi pare rau ca am facut-o, dar asa sunt eu! Haideti sa ne acceptam unele pe altele asa cum suntem!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Val_ spune:
Gabi am fost cu Mariuca la un chirurg ortoped care ne-a trimis la kinetoterapeut. Ar fi trebuit pana acum sa se indrepte postura dar nu s-a intamplat si de ceea este nevoie de masaj si gimnastica.
Ioana spune-mi te rog si de ghetute, orice afli ca trebuie neaparat sa fac ceva.
De haine de adult ai nevoie ca pentru hainutele Mariucai am deja clienta.
Fetelor nu va mai suparati, nici mie nu imi plac mesajele rautacioase si condescendente si uneori chiar simt nevoia sa dau replici pe masura dar ma gandesc ca nu merita sa imi pierd timpul si energia cu asa ceva.
Eu ma tot gandesc la Amma si la faptul ca astfel de vesti putem afla oricare dintre noi sau cei apropiati noua. Asta intr-adevar conteaza. Amma multi pupici. Ce mai faci?
Eu cred in continuare ca suntem un grup fain, eu am primit sprijin si informatii de multe ori atunci cand am avut nevoie.
Pupici
elyanne spune:
Hai ca deja s-a intrecut masura.
Absoluta daca ai fi citit tot pe forum ai vedea ca ceea ce am scris pe conferinta am zis-o mai intai pe forum.
Da am vorbit cele care nu erau in conferinta, dar am vorbit despre lucruri pe care le zisesem deja pe forum.
Sunt unele dintre noi care nu mai intra pe forum decat f. rar... si ne conversam acooo, despre tot ce se vb. pe forum.
Nu imi place sa zic una in fata si alta pe la spate.
Da am vb. despre eduacrea picilor, despre calirea lor... Cam astea au fost discutiile... dar inainte sa vb pe conferinta ne-am spus parerea aici.
Si da... am vorbit acolo, pt. ca aici daca ne-am spus parerea... fetele au considerat ca le-am jignit... Eu am mai spus-o... n-am nimic cu ele persona, doar le-am spus parerea mea, total diferita, legat de subiectele din discutie...
Si inca una... daca voi considerati ca atunci cand Absluta zice ca sunte: frustrate, inculte, analfabete de fapt, jegoase... ca nu suntem jignite... pai hai sa-i dam inainte...
Eu ma simt ijnita pt. felul in care ne descrie Absoluta (care chiar nu ma cunoaste... si nu are dreptul sa ma caracterizeze sau judece).
Spre deosebire de ea care ne-a jignit, eu am comentat ideile, parerile unora... nu felulo lor de-a fi...
Eu (si altele) imi zic parerea despre subiectele puse in discutie si va simtit lezate ca mi-am spus punctul de vedere propriu si personal... iar cand Absoluta incepe sa ne faca i ntoate felurile (nu pe fiecare in parte, in gasca... si mai misto) e f. bine... ca doar a spus verde-n fata ceea ce gandeste...
Pai atunci n-o sa mai comentez de ce nu e bine sa manance albus la 3 luni... ca sunt nebuna... O sa incep sa scriu ca nu stiu cine e urat?????
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Inca una si ma duc... sa hranesc copiii... unde credeati? Nu scapati prea usor de mine...
Am o nelamurire... domana Absoluta daca sunteti asa de inteligenta, fericita, ne-frustrata (ca sa fol. termenii tai)... de ce pierdeti vremea pe forum nu niste analfabete, nespalate, frustrate, obsedate dupa sex si nefericite???
Nu e cazul sa-mi raspundeti... ca doar nu mai scrieti pe aici...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
roxanici spune:
va tb o mare bataie voua pt ca ati uitat esentialul azi, si anume:
La Multi Ani, draga Suzy!!!! sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucur de Nicholas in fiecare clipa
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Rebiana27 spune:
Hello! Rememer us?
Am intrat pt putin timp pe forum si mi s-a parut ca "am picat ca musca-n lapte" deoarece nu am inteles ce se petrece... discutii in contradictoriu... certuri... n-am priceput prea mult si pentru ca nu am timp sa citesc tot din urma insa atat cat am citit m-a adus mai aproape de voi.
Roxi Luca nu merge singurel, a facut ieri 2-3 pasi singur si atat (!) insa asa cu drag a privit el cum mergea Rares! Am vizionat impreuna filmuletul de cateva ori bune pt ca Luca nu se mai satura si-mi dadea de inteles ca vrea sa mai vada. A fost dragut! Felicitam si noi Raresu' mergaretz dar si pe ceilalti copii frumosi care fac progrese maaaari! Speram ca si noi ne vom alatura in curand celor ce alearga prin casa!
Lumi ! Iti inteleg tristetea! Eu am alaptat foarte putin desi imi doream s-o pot face multa vreme! Te felicit ca ai alaptat pana acum!
Amma
Ioana ce mai faci? Ce mai face Matei? Mi-e asa dor de zilele-serile cand ne intalneam virtual in cafenea...
Am vazut bebeii frumosi din albumele noastre! II pup pe toti! Noi nu mai putem pune poze recente ca nu mai merge nici un aparat de fotografiat digital !
pe toti si toate pana la urmatoarea vizita!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
Rebiana27 spune:
Roxana!
LA MULTI ANI SUZY! SA FII SANATOASA, FERICITA, IMPLINITA ALATURI DE NICHOLAS SI TOTI CEI DRAGI!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
elpower spune:
Sa imi zic si eu parere AICI, sa nu fiu acuzata ca spun prin conferinte, desi, nici acolo nu vad nimic rau. Nu poate fi prezenta toata lumea la toate discutiile.
Mie, personal, mi-a placut absoluta. Imi placeau replicile ei taioase, lacunare, in doi peri. Se intersectau, pe undeva cu genul meu de simt al umorului, mai cinic. Din pacate sau din fericire, cine stie, numai cei foarte apropiati imi cunosc latura asta. N-am avut niciodata curajul ... sau indrazneala sa le "vorbesc" asa celor pe care ii cunosc mai putin. Stiam sigur cum ar fi interpretat un astfel de umor si vad ca nu m-am inselat prea tare.
Acum insa, s-a ajuns deja la jigniri si nu doar din partea absolutei. Daca cititi cu atentie, si noi am jignit-o pe ea. Poate nu chiar gratuit, dar.. Oricum, pt toata lumea ar trebui sa fie clar ca atunci cand improsti cu noroi, n-ar trebui sa te astepti sa iesi imaculat.
E bine ca acum ne roade intrebarea: "Pe mine, oare in ce categorie m-o fi incadrat?"
Atat am avut de zis despre toate.
Despre noi o sa va mai zic cand imi trece tristetea si gustul amar.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
iunita spune:
hai ca ma tot frichin p'aici sa scriu sa nus criu.. iaca..scriu!!!
ce m-a determinat sa o fac? mesajul Elenie:
zi-mi si mie cum se paote ca o persoana care "zice verde-n fatza" sa intre pe conferinta, o discutie PRIVATA de altfel , sa copieze continutul si apoi sa ild ea mai departe. Da, despre discutia legata de Zadi este vorba. si daca te-ai simtit atat de rau cand a existat acea disputa.. de ce nua i intrat sa spui "EU TIN CU ABSOLUTA!!!"..dar nu... e comod sa stam la caldurica si jeap, cand se linsitesc apele sa venim cu d'alde..."io n-am fost de acord cu voi"... yeah, right!!!
Vreti rautati..nu-i bai, pot si eu, si inca lejer:
cum isi permite sa ma trimita pe mine la curatenie, cratitza si alfabetizare o persoana care "cauta femeie pt facut mancare ca la curatenia am deja" si care "la altele le-as trimite sa citeasca o carte"
cum este posibil sa te dai "ironica" cand spui : "nu imi perd timpul cu nimicuri" (facand referiree la discutia cu o persoana).
cum poti sa vii cu jalba in protzap ca nu e corect sa spui "vai de copii cu asa mame" dar la randul tau poti sa spui " sper sa poti oferi tu copilului tau ce ofer eu fetitei mele..si sper ca te va ierta..."
si ca un exemplu de ... rautate.. pai e chiar la inceputul mesajului " nu astept in statia de autobuz, nu mi-e frica de concediere".. vaiii bravooo. ai masina si job.... asa, si?
eu credeam asa, in incultura si prostia ce ma caracterizeza ca aici suntem mame nu sefe, bogatane, deshteptele lu peshe prajit....
Asa, ca lectie de viatza.. niciodata o persoana care are pretentia ca atunci cand vrea sa spuan ceva toata lumea sa faca liniste si s a ia pozitie de drepti nu se va putea integra intr-o comunitate, fie ea virtuala sau reala. este atat de usor sa tragi concluzia ca toti ceilalti sun tprosti, sarantoci, si mai stiu eu cum si sa te ridici pe un piedestal.Cine mai e ca mien, huh?1 pai nimeni..pb este cine mai e LANGA tine!!!
cat despre mesajele PRIVATE facut publice de absoluta.. ce sa zic. in primul rand mi se pare o nedreptate fatza de acele persoane care i-au scris, pe privat... ce a vrut sa demonstreze? ca sunt pers care ..ce? care fac acelasi lcuru pe care l-a facut ea.. FATZARNICIE!!!
tare as vrea sa stiu cine este acea pesr care vrea copy-paste la conferinte... ca dinc ate pricep eu este una dintre cele care intra pe confe. Daca tot ai atata sange in tine..de ce nu dai tu draga mea...
daca va roade asa de tare nu-i bai, va dau eu arhivele de la confe.
si inca o nedumerire: vreau si eu sa vad care sunt acele persoane care s-au luat de amrta si care au fost rele cu ea.. chiar vreau !!! hai sanu incurcam borcanele. valva cu marta a fost creata de una, o..fintza si ea acolo. daca nu ma insala memoria reactiile au fot pro=marta si au aparut multe dintre fete care au spus SI EU DORM CU BEBE In pat...
bleah.....
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza