Parinti AP (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
tu vrei sa intarci un copil atat de mic?
presupun ca ai motive intemeiate.
Oricum, nu se recomanda intarcatul iarna.
Eu am intarcat gradual, i-am dat si alt lapte de la un an si 7 luni, pana cand n-a mai cerut sanul....
am facut asta pt ca aveam un examen important si trebuia sa fiu singura in bucuresti, dar la bb Gheorghe am sa alaptez probabil 2 ani jumate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihuta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
mihuta bine ai venit. spune-mi, te rog, ai depasit problemele cu alaptatul? mai sunteti pe formula? (sper sa nu fac vreo magarie si sa te confund )referitor la discutia despre frati, incearca sa te pui si in locul celui care face prostia. de ex fratele mai mare il tzacane pe cel mic. oare din gelozie? oare are nevoie de atentia mamei? eu cred ca asta cu luatul in brate e una din cele mai bune metode. dar nu trebuie sa vina singura, ci cu explicatii. de genul mami te iubeste, stie ca nu ai facut asta cu rea-vointa, dar poate nu e cea mai buna metoda de a ajunge unde vrei...(cred cu tarie ca parintii trebuie sa ofere dragoste neconditionataapoi ii explici si celuilalt: uite, cel mare a facut o gresala, a procedat incorect. dar a inteles ca mai bine facea asa(...) si mami te iubeste si pe tine si impreuna il intelegem pe frate, nu-i asa? ma rog..ceva de genul..asta mi-a venit in minte acum. ideea e ca trebuie sa le explici amandurora la fel de frumos. parerea mea, de mama cu un singur copil
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica, bine v-am gasit ! Eu eram cea cu alaptatul, intre timp am reusit, de la o luna o alaptez exclusiv, nu regret totusi ca am alaptat mixt o luna, pentru mine a fost solutia potrivita pana cand am ajuns gradual sa alaptez integral.
In legatura cu subiectul, parerea mea e ca parintele trebuie sa ofere empatie ambilor copii, dar trebuie sa inceapa cu cel nedreptatit. Daca un frate il cafteste pe celalat, chiar daca rationezi ca a facut-o pentru ca se simte neiubit/neinteles/nebagat in seama/gelos, sau tot ce vrei, eu cred ca ar trebui intai consolat cel agresat si abia apoi explicat cu blandete/iubire, etc celuilalt ca a facut gresit.
Tu vorbesti acum din perspectiva mamei de copil unic (ca si mine de altfel), dar ma gandesc ca si pe bebe2 am sa-l iubesc la fel de mult, si exact cum n-as suporta ca cineva sa-i faca ceva neplacut fetei mele , la fel as reactiona si la bebe2 chiar daca va fi vorba de surioara ei mai mare.
mami de Sophia
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Sabina
tu vrei sa intarci un copil atat de mic?
presupun ca ai motive intemeiate.
Oricum, nu se recomanda intarcatul iarna.
Eu am intarcat gradual, i-am dat si alt lapte de la un an si 7 luni, pana cand n-a mai cerut sanul....
am facut asta pt ca aveam un examen important si trebuia sa fiu singura in bucuresti, dar la bb Gheorghe am sa alaptez probabil 2 ani jumate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
nu mi se pare a fi un copil "atat de mic"...si iarna s-a cam dus...,dar apropos de asta,de ce nu se intarca iarna?eu stiam ca vara nu se intarca...
cat timp a durat pana a renuntat la san dupa ce i-ai dat completare?
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
Tweety7 spune:
Mama, ce liniste pe-aici!
Dianocica ai deschis un subiect atat de interesant si acum l-ai parasit? Chiar nu mai e nimic de dezbatut?
Dandusa nu-ti pot da nici un sfat, fiindca eu am intarcat-o brusc pe pitica mea. Am avut motive intemeiate pentru asta. Sa ne spui si noua cum ai procedat pana la urma.
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
dianocica spune:
iula, poti, te rog, sa iti activezi mesageria privata? din meniul din stanga, profil personal
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
pt mine bataia, palmita, time-out-ul, coltul rusinii intra toate in aceeasi oala. totul se poate rezolva discutand, cu blandete si intelegere. atat timp cat problema nu e rezolvata se strang frustrari care duc la un cerc vicios. si eu una nu imi doresc asta, nu vreau probleme care sa nasca alte probleme. am frunzarit un pic linkul de la tine si mi-a placut, m-a facut sa vreau sa il citesc pe tot (chia daca urasc pdf-urile ). ceea ce o sa si fac acum
diana si david 03.12.06
amoga spune:
quote:
Originally posted by iula78
Diana, nu prea ma descurc. Mai incerc, dar nu stiu ce anume trebuie sa completez.
Iaca:
- Clic pe "Mesaje private" (meniul vertical din partea stinga-sus a pagini; cauta, Ctrl+F, daca nu gasesti)
- In pagina care apare, ai in partea dreapta (aproximativ sus) un meniu orizontal format din cinci imagini; chiar deasupra lui "iula78: Cutia postala Inbox". Clic pe cea mai din dreapta iconita ("Options")
- In pagina care se deschide ai mai multe grupuri de optiuni; in primul de sus, apare si "( ) Activeaza mesajele private." -- da clic pe el, apoi inca un clic pe butonul "Trimite modificarile".
Dupa care anunta aici ca sa-ti trimita cineva un mesaj de test.
Have fun!
A.M.