Parinti AP (2)
Raspunsuri - Pagina 10
iula78 spune:
Hai, ca nu era pt tine. Subliniez paranteza. Putina teorie nu strica, nu? Oricum, tot practica e mai importanta.
Edit: Poate ca m-am prins cam tare in subiect.
dianocica spune:
meei, primul link nu mergea, era un 'e' in plus la attachment. de aia am zis...eu una nu pot decat sa ma bucur tare ca te-a prins subiectul. una la mana ca vad inca un copil fericit, o mama la fel si in plus, poate voi invata si eu ceva de la tine, de ce nu?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Teutz spune:
E super topicul asta! Felicitari Dianocica! Am invatat o multime de lucruri foarte bune, citindu-va!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, f interesant subiect.
Am o intrebare, sa nu credeti ca o pun ironic, doar nu stiu ce soluie ar fi in cazul acesta. E minunat sa dormi cu puiul tau dar in conditiile acestea cum ramane cu viata de cuplu? Adica cei doi soti cand si cum pot avea relatii intime dc bebe doarme in patul conjugal? In conditiile in care - si acum vb de cazul nostru - este imposibil sa mergem in alta camera fiindca nu locuim singuri si in toate celelalte camere doarme altcineva. Intr-un asemenea caz consider ca este absolut necesar sa il inveti sa doarma in patutul lui pt ca nu cred ca vrea nimeni sa isi deterioreze relatia cu sotul. si inevitabil lipsa vietii sexuale ar putea duce la asta.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
dianocica spune:
anjeliq nu iti pot spune cum e la altii, sau 'la carte' dar iti pot spune cum e la noi. eu una nu as putea veci pururi sa fac dragoste cu sotul meu in aceeasi camera cu copilul. pur si simplu nu pot. si nu fizic. doar ca, in cazul meu, atunci cand il stiu langa mine efectiv nu ma pot gandi la altceva. mintea mea nu mai proceseaza altfel de lucruri. cum spunea cineva f drag mie ( ) pe primul loc e copilul si de-abia dupa dumnezeii... atat timp cat el e langa mine...nu stiu...nu merge..capul meu nu mai functioneaza altfel... poate ca daca am fi fost constransi la o garsoniera am fi reactionat altfel. poate nu. din fericire si sotul meu gandeste la fel. momentan eu dorm cu d in dormitor (patul mare e de fapt destul de mic) si sotul in sufragerie. in cateva luni ne vom muta si vom avea un pat mare maaare. acolo vom dormi toti 3 (de-abia asteptam..si eu, si d, si el...) restul...va veni de la sine...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
AngeliquedeS spune:
Diana, multumesc pt raspuns.. dar nu ma ajuta. Asta ar insemna ca noi sa nu mai fim un cuplu in vecii vecilor amin decat dc ne luam camera la hotel si il lasam pe Pupi de izbeliste acasa Practic e ca si cand am sta intr-o garsoniera... deci nu avem cum sa ne mutam in alta camera ca sunt ocupate. mai astept sugestii... Cand bebe va face un an oricum o sa ii mutam patutul in camera lui, pana atunci se mai schimba treburile si la noi :))
Mare, Munte, Flori
dandusa spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Buna, fetelor, f interesant subiect.
Am o intrebare, sa nu credeti ca o pun ironic, doar nu stiu ce soluie ar fi in cazul acesta. E minunat sa dormi cu puiul tau dar in conditiile acestea cum ramane cu viata de cuplu? Adica cei doi soti cand si cum pot avea relatii intime dc bebe doarme in patul conjugal? In conditiile in care - si acum vb de cazul nostru - este imposibil sa mergem in alta camera fiindca nu locuim singuri si in toate celelalte camere doarme altcineva. Intr-un asemenea caz consider ca este absolut necesar sa il inveti sa doarma in patutul lui pt ca nu cred ca vrea nimeni sa isi deterioreze relatia cu sotul. si inevitabil lipsa vietii sexuale ar putea duce la asta.
Mare, Munte, Flori
ohooooooo,sant atatea posibilitati...
totul este sa-ti doresti felul asta de relatii intime...,adica altfel decat in patul conjugal...
pentru noi astea sant cele mai oauuu
patul conjugal deja nu-l mai vedem a fi conjugal...,tocmai pentru ca doarme si bb acolo...,dar nu ne displace nicicum...,din contra...
ma simt ca-n tinerete...,cand plecam de la vreo party si trageam masina pe dreapta in tufis...sau cand asteptam sa plece mama la servici sa ne dezlantuim...
nici noi nu locuim singuri...,dar nu pierdem nici o ocazie in momentul in care ramanem singuri,chiar si pentru 1 ora...,tocmai asta ne face sa ne dorim mai mult...
suspansul,asteptarea,furisarea..., aduc un mare plus de sare si piper relatiei noastre...
dupa sapte ani de convietuire...,cui i-ar mai place patul conjugal?!
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
AngeliquedeS spune:
Dandusa, crede-ma ca sunt f deschisa... dar nu exista nici o sansa sa ramanem vreodata singuri acasa nici chiar pt 10 minute... stam cu socrul meu si cu mama lui care la 80 de ani nu poate pleca niciodata de acasa... so... cat despre masina... avem matiz si sotul meu are 190 si 110 kg...
Mare, Munte, Flori
dandusa spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Dandusa, crede-ma ca sunt f deschisa... dar nu exista nici o sansa sa ramanem vreodata singuri acasa nici chiar pt 10 minute... stam cu socrul meu si cu mama lui care la 80 de ani nu poate pleca niciodata de acasa... so... cat despre masina... avem matiz si sotul meu are 190 si 110 kg...
Mare, Munte, Flori
,scuze dar faza cu masina m-a dat pe spate...,pai atunci o puteti folosi drept sursa de lumina pe timp de noapte si drept sprijin la nevoie,doar ca la -5 grade C nu prea merge...
si noi locuim cu bunica de 80 de ani...si cu mama...,atunci facem asa...:cand pleaca mama la piata/vizita/treburi merg la bunica si-o invit la un somn de dupa amiaza,anuntand-o ca am culcat fata ,apoi ne furisam in baie de ex...
nici la noi nu merge cu copilul in aceiasi camera...,sub nici o forma...,fie ca-i la ea in patut,fie ca-i in patul mare...,daca este in aceiasi camera...,nu se poate...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)