Bucurii de sept-oct 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 4
lilina spune:
Adriana, ce mare s-a facut Mr.Dudu....si super frumushel. Am descoperit intr-o poza ca avea pe el o gecuta identica cu a lui Vladone, cea bleo cu Girafe
gagici, facem si noi o intalneala de mamici+tatici+pitici LA MARE in vara asta ????? ce ziceti ??? ca daca stabilim inca de pe acum o zi anume, un week-end, e imposibil sa nu va puteti aranja pana atunci
astept opinii !!!!!!!
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
beatrix spune:
salutare si de la noi!
am vazut pozele cu nazdravanii Mathias si Vladutz, apoi Roxana cea cocheta ( ce mare s-a facut!) si Dudu cu ochii mari si negrii! imi place poza de langa usa! are un aer de suparat-nevinovat!
daca tot veni vorba de poze, am editat (de fapt sotul) albumul de la Trier, am mai pus unele poze si am mai sters altele! e o poza si cu se se afla sub arena! povestea arenei o las pe Lexi sa v-o spuna ca e interesanta! oricum, pt mine e uimitor ce au putut face romanii si cum si-au lasat urme peste tot pe unde au trecut! Bucurii in arena!
Florina, insanatosire grabnica Roxanei! la fel gety, xandrutza, sanatate multa! aveti grija de voi!
Sephora, succes cu Matti sa ajungeti la un program normal! si da Lexi arata mult mai tanara! are o fatza de papusa, eu nu i-as da mai mult de 22 de ani!
eu trag in continuare de nas, tusesc ca magaritza si ma doare gatul! sper sa-mi treaca cat mai repede ca deja nu mai suport!
aaa, pt marea intalnire ma anunt si eu, daca se poate in perioada ultimele doua saptamani di iulie-prima saptamana din august! nu ma deranjeaza sa fie la mare cum propune Lilina!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
beatrix spune:
...stiam eu ca am uitat ceva!
Itzy, e vorba de una si aceeasi limba! doar ca olandeza vorbita in belgia e mai "blanda" decat cea vorbita in olanda! normal ca mai sunt si regionalisme! nu stiu cam sa ma exprim la ora asta, pt acelasi cuvant muzicalitatea e diferita! iti dai seama clar care e belg si care e olandez! trebuie sa asculti altfel nu stiu cum sa-ti explic!
Mirabela, cum mai sunteti? sanatate multa!
Adina, cum te descurci singura cu nazdravanii? sunteti bine?
Pufy, voi, ce mai faceti? sper ca sunteti bine si voi!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
tanima_i2002 spune:
Salutare mamici!
Eu nu mai reusesc deloc sa intru pe net, Rares nu imi mai lasa timp liber deloc. In plus este inca foarte agitat si energic, ne certam toata ziua, afara are zile in care urla de cum iesim pe usa, azi dupa 30 de min l-am bagat in casa ca nu ma mai tineau nervii, mai ales ca m-am dus sa platesc niste facturi si am pierdut banii (din cauza mea ca i-am bagat in buzunar ptr ca al meu pitic urla la usa sa iasa afara si eu nu am mai desfacut geanta-mare greseala sa ii bagi in buzunarul de la blugi, asa ca mare atentie).
Tot azi a reusit sa cada cu capul de tocul usii si are o umflatura in cap de 4 degete lungime si cat un deget grosime. Deja ma ingrijoreaza cazaturile lui, nu e zi in care sa nu cada si de cate 30-40 de ori. A mai avut perioade din astea asa cu multe multe cazaturi pe la 11 luni cand abia incepuse sa mearga in picioare, apoi pe la 1 an si 2 luni si acum de cateva zile iar. Pe mine deja m-a lasat inima. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca sta in picioare si il vad cum cade. Cred ca o sa merg cu el la tomograf ca ma sperie rau dezechilibrarile astea ale lui.
Cu agitatia tot asa rau de cand am venit acasa. Deja sunt cu nervii franjuri. Chiar nu mai inteleg care sa fie cauza. I-am dat peritol si a fost mai rau asa ca l-am aruncat. In schimb este pedepsit si nu mai are voie decat cu 4 jucarii, restul le-am bagat in saci (in numar de 7!!!) si i-am spus ca le aruncam la gunoi ptr ca nu se joaca cu ele. Nu este stilul lui sa insire jucariile prin casa si sa nu se atinga de ele si tocmai de aceea aceasta schimbare brusca de cateva saptamani ma termina psihic. Analizele i-au iesit bine ca tot speram sa gasesc o cauza a agitatiei lui, dinti nu pare sa ii mai dea, cel putin nimic vizibil.
Am reusit sa mai citesc si eu din urma si sa vizionez si eu pozici de la intalniri, din pacate noi nu prea avem cum sa participam la marea intalneala.
Chiar ma uitam si eu la toate pozicile si am vazut si eu ce au crscut toate Bucuriile si ce fatzuci de prichindei au prins, gata cu fatzucile de bebelusi, au crescut...
Eu astept zile mai bune sa pot sa mai stau la taclale cu voi, pana atunci fug la datorie, la spalat pe jos si la terminat mancarica ptr Rares (si noi suntem intr-o mare pana de idei si nu mai stim ce sa papam, dar repetam retetele care le-a tot acceptat si asteptam idei).
Va pup si numai bine la toate bucuriile si mamicile lor!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
Zina spune:
Dragele mele,
Doctorita mea mi-a spus ca a primit de la Ministerul Sanatatii, vaccinul impotriva rujeolei-oreion -varicela si ca trebuie facut pana in 2 ani. Rares-ul meu a facut tratament de 5 zile cu Zinnat pt.stafilococus aureus si mi s-a spus ca pana cand nu se va negativa, nu trebuie facut vaccinul. Acum, intrebarea mea este: nu este priculos acest vaccin? La ce luna trebuie facut? Voi l-ati facut deja? Ce parere aveti?
Am vazut la o emisiune Oprah, cum o tipa povestea ca baiatul ei a facut autism in urma unui vaccin facut pana la 2 ani si de atunci m-am speriat. Ce parere aveti?
Va pup si astept parerile voastre,
Zina si bebe Rares
anangel_lexi spune:
Beatrix, ma faci sa ma rusinez. De unde sa arat eu ca o papusa, ca arat ca ! Imi pare rau ca inca nu te simti bine, sper sa-ti revii cat mai repede!
Zina, te referi la Priorix?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Beatrix, scuze, am uitat sa-ti multumesc pt. poze! Sunt fff frumoase!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Salutare
eu azi nu mi-am vazut capul de treburi...de aceea nu am apucat sa intru...
Beatrix am inteles...Dank je wel ...Este corect?
Lilinaaaa uite ce meriti ca nu ai citit din capitolul trecut...asa te-am prins ca nu ai recuperat...Pai noi nu am vb tot despre asta?...Pt mine e ok iulie-august...septembrie e compromisa...Ca e mare...ca e munte (vreo pensiune in Bucovina sau Muntii Apuseni...)imi este egal...macar sa se concretizeze...
Zina...daca e Priorix-ul ...noi l-am facut
Gata plec...plec acasa
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
lilina spune:
Itzy degeaba sari cu biciul pe mine....eu am zacut o saptamana in pat si voi ati scris mai mult de un capitol.....iti dai seama ca nu am apucat sa citesc chiar TOT
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Mirabelac spune:
Salutare tuturor!
Suntem mai bine, laringita nu mai e, intre timp am mai facut o plimbare pana la spital, a revenit diareea cu varsaturi si dezhidratare, probabil si de la atatea siropuri si medicamente. Eu mai tusesc ca un magarus dar trece si asta.
De acord cu intalnirea, probabil ca in august va fi ok pt. mine, inca n-am stabilit concediu pt. anul asta, eu as vrea la mare.
Am vazut mai multe poze: Maria, Eric, Vladut, Mathias, Dudu si Roxana.
Tanima nici David nu se joaca cu toate jucariile, le insira prin toata casa, eu le strang si tot asa... cel mai mult e interesat de carti si i-am cumparat mai multe, ce stiu ca nu-i place, nu-i mai iau. Noi nu am mai cazut in ultimul timp, era o vreme cand cadea f des.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.