Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
gianina spune:
salutam si noi maimicile astazi...
Kiva, bine ai revenit! important este ca acum micuta Iris este bine! eu nu ii dau fier.
Alina, noi deocamdata nu reusim sa iesim de doua ori/zi afara...nu ne ajunge timpul..mai incolo cand se va mai mari ziua. Acum iesim pe la 12...ne luam surioara de la gradi la 13..si mai stam si cu ea putin.
Ramo, am vazut pozele cu Bea..este o scumpica...avem si noi carusel ca al vostru
Anca, la cat mai multe lunite pt. Maria!!! este o dulce si seamana perfect cu tine!
noi ieri am fost plecati cu fata de la 11 pana pe la 19 sa impartim invitatiile pt botez...iar aseara a dormit de la 21 pana dimineata la 7, 30..
pupici si o seara frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
oana_r spune:
quote:
Originally posted by Kiva
buna , ma bucur sa va regasesc !
a trecut ceva vreme , am avut parte de aventuri mari....dar revenim
ne-am nascut prematur la 34 de saptamani in niste conditii nu tocmai placute si profesioniste
voi povesti poate alatadata
important e ca acum suntem bine, si incercam sa facem schimb de experienta cu voi
acum avem 3 luni si 5300 g si ne merge bine
am scapat de colicii care ne-au chinuit ingrozitor pana acum
mai avem dar fooooarte putin
ne mai supara o anemie descoperita recent ,in urma unei hemograme si nu suportam fierul deloc
dar deloc
voi dati fier copiilor?
ne treceti si pe noi in listuta?
fetita e Iris , nascuta pe 24 oct la 34 de sapt , cu 1940 g
kiva
sa fiti sanatoase amandoua.
a luat foarte bine in greutate,eu am nascut-o pe ania cu 3.200 si la 3 luni ave a5.900.eu ii dau fier,acid folic si viatmina C.i-a iesit hemoglobina 8.5.ii dau deja de o luna si ii administrez fierul foarte greu pentru ca nu stie sa inghita cu lingurita.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
Victo spune:
si eu ii dau fier. prima luna i+am dat de 2 ori pe zi cate 4 picaturi, acum doar 4 pic pe zi.
voi cat le dati?
si tot asa, la analize a iesit anemia.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
oana_r spune:
eu ii dau 6 pic de 2 ori pe zi
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
dany26 spune:
erika bine ai revenit!insanatosire grabnica!!!uau ce surpriza frumoasa de sf valentin....ce sotz norocos
catus76 tu cum prepari ceaiul de chimen si fenicul???
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
mihuta spune:
eu de-abia reusesc sa ies o data din casa, azi de exemplu nu am scos-o deloc...
Mie mi-a venit wrap-ul dar e dintr-un nmaterial prea elastic si asta mica atarna de zici ca sta sa pice...
mami de Sophia
mihuta spune:
Mai, voi unde ati aflat de anemie, in maternitate sau ati dus voi bebelusii la analize ?
Dany, eu am cumparat ceai de fenicul si chimen instant de la Humana. Se prepara dintr-o lingurita cu varf de granule si 100 ml apa.
mami de Sophia
Vasari spune:
Kiva, v-am trecut in listuta! Bine ati revenit si ma bucur ca sunteti bine amandoua.
Anna, eu alaptez exclusiv si nu-i dau deloc ceai Mariei... I-am dat la inceput vreo 2-3 zile baby drink, cate 50 ml pe zi, dar nu ne-am impacat bine cu el.
Erika, mai rezista putin, sigur urmeaza o perioada buna. Ai avut o idee foarte frumoasa pentru Sf Valentin! Si gandeste-te ce bine o sa fie dupa ce trec toate efectele operatiei. :)
Mihuta, am vazut pe unele site-uri si wrap-uri mai elastice. www.mobywrap.com/instructions.php" target="_blank">Aici de exemplu este sus un link "View the wrapping demonstration video" si am impresia ca e destul de elastic wrapul. Linkul este de la o colega de forum.
Din ce material este al tau?
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Daria23 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Mai, voi unde ati aflat de anemie, in maternitate sau ati dus voi bebelusii la analize ?
Dany, eu am cumparat ceai de fenicul si chimen instant de la Humana. Se prepara dintr-o lingurita cu varf de granule si 100 ml apa.
mami de Sophia
Si eu am aceeasi intrebare in legatura cu anemia
dany26 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
mami de Sophia
mersi mihuta!tu cat ii dai pe zi?
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007