Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
geo_ionita spune:
Doi medici pediatri mi-au recomandat sa nu ii dau fetei mele ( are 41 de zile) cu nimic, nici ulei, nici crema...si atunci vin cu intrebarea: cum ii fac masaj?????
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
oana_r spune:
ania la 2 luni a inceput sa faca figuri la mancare si era cam alba,si mi-a spus medicul sa-i fac hemoglobina si a iesit 8.5.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
dany26 spune:
stie cineva ceva de Lactogen de la nestle???scrie pe el digestie usoara....
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
oana_r spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Doi medici pediatri mi-au recomandat sa nu ii dau fetei mele ( are 41 de zile) cu nimic, nici ulei, nici crema...si atunci vin cu intrebarea: cum ii fac masaj?????
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
cu ulei de masline
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
Amy26 spune:
Vasari,mersi frumos pentru raspuns;sunt foarte necajita deoarece am facut o mare prostie.Acum 2 saptamani puiului meu i s-a inflamat buricul si la indicatia medicului pediatru i-am administrat Augmentin suspensie.Acum,in urma acestui tratament ne confruntam cu
episoade repetate de diaree si varsaturi.Am consultat alt medic,am schimbat laptele,ii pun in ceai saruri pentru rehidratare...sper sa se faca bine cat mai rpd caci sunt disperata.Sub nici un chip sa nu faceti prostia pe care am facut-o eu,chiar daca se impune un astfel de tratament incercati alta cale de administrare,nu cea orala!!
Dany26,am auzit ca Lactogenul de la Nestle e foarte bun in reglarea tranzitului intestinal.
Va doresc o seara buna!
Ank83 spune:
Dany26 uite ce am gasit de LActogen http://www.centrofarm.ro/ccS1X000880/mm_info/Nestle---Lactogen-2-Confort-Digestiv-Prebiotic-Fibre-Delicate.html
Am fost la inot cu Raul, ne-am intalnit cu Iasmi acolo.A fost super.... care mai doriti sa mergeti va zic ca face tot banul si timpul petrecut acolo.A fost super bine..apa calda si foarte curata... cald in sala.De abea astept sa mai merg saptamana viitoare
Ank Raul 17.10.2007
Victo spune:
fetelor..noi am avut probleme cu greutatea in prima luna, cd nu a luat absolut deloc si dr ne+a trimis la analize, ceea ce nu va doresc..ca eu stateam pe hol si plangeam si ta+su era cu bebe si cu asistenta care ii lua sange, iar ala mic urla ca din gura de sarpe..
iar a doua oara..ca le+am repetat la 2 spatamani..a trebuit sa merg eu, ca ta+su nu a mai putut lipsi d e la serviciu. horror
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Kiva spune:
multumesc ca m-ati trecut in listuta.....
eu i-am dat fetei melel fier si polyvital si bonisan si infacol si debridat si ...
of
la un momentdat a vomat cu firicele de sange
am sunat dr si .....iritatie gastrica
acum i-am scos tot si e minunat
iar hemograma am facut-o la gilulesti
asa de verificare
scriu greu ca ma solicita irisa...
revin si va pup
Kiva spune:
multumesc ca m-ati trecut in listuta.....
eu i-am dat fetei melel fier si polyvital si bonisan si infacol si debridat si ...
of
la un momentdat a vomat cu firicele de sange
am sunat dr si .....iritatie gastrica
acum i-am scos tot si e minunat
iar hemograma am facut-o la gilulesti
asa de verificare
scriu greu ca ma solicita irisa...
revin si va pup
Kiva spune:
hemoglobina a iesit 10 si mi-au recomandat fier din nou
dar nu il suporta
plange . tipa de burtica!
si nu-i mai dau
dr a zis sa asteptam alimentatia diversificata si isi ia fier din mancarica
nu sunt foarte linistita desi fetita se comporta super ok
o alaptez si-i mai dau bonisan si debridat
noi am facut si botezul ....
si de cand a facut 3 luni totul s-a sch in bine !
am cam invat-o in brate ...a fost atat de mica! si acum imi rupe mainile si spatele si gleznele