Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
danuta36 spune:
Neata!
Prisi,Andries multa sanatate copilasilor!
Ana l-am vazut pe ochiosul Vladut mandru de masina lui smechera!
Tare simpatic si Cristian al Ceciliei degustand degetelele..
Isabeluta Vladut frumuselul,isi manifesta curiozitatea de la 'inaltime'..
Dulce si Robert de mami Alehiam cu mutritele lui..
valentina_22 spune:
La multi ani, sarbatoritilor zilei! Numai sanatate si pozne cat mai multe!
Mandarinutza, felicitari ptr primul dintisor al Antoniei! Nu uita sa-i cumperi ceva,asa spune traditia!
Ieri am avut si noi botezul baiatului, care s-a terminat cu bine. A fost o zi lunga si plina de evenimente emotionante. Cand ne mai " revenim" punem si noi pozici ca sa vedeti ce cuminti am stat noi la scaldat.
Am o intrebare la voi: Infarix ipvhb este vaccinul ptr 4 luni? Medicul de familie nu raspunde la telefon si as vrea sa-l cumpar astazi.
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
isabeluta spune:
Pentru:
Dulceata Andreea Cristinade mami Georgi_ana25
Dulceata Stefania Dariade mami Florentinalo
Papanashul Mateide mami Aminoreanu
Dulceata Alexia Rhiana de mami Aurelia27
Uouuuu ce mari suntem am ajuns deja la 5 luni si va vine sa credeti mai avem cateva zile si sarbatorim si bebelushi de 6 luni! Yupiii!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
danuta36 spune:
Mandarinutza felicitari pt. iepuras,emotionant moment cred...
Eu ii dau cu Dentinox la gingiute,caci,vorba lui Rox,ne-a 'capiat' in ultimele seri cu agitatia si tipetele..
Valentina sa va traiasca micul crestin!
Magda am si eu o intrebare,care ma macina:poate sa dispara hernia inghinala?sau o fi fost altceva?Dupa ce m-am operat in stanga,mi-a aparut o umflatura in dreapta,care pe perioada sarcinii a disparut.Dupa ce am nascut,a reaparut,dar vad ca nu mai e tot timpul umflat locul...mi-e groaza de un control si daca ar trebui sa ma operez iar..
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Danielle si cand capeti un certificat de "mama ok, responsabila si capabila sa-si creasca copilul fara vizite de verificare"?
Andries
pai,cica asta nu inceteaza sa vina pe la casele oamenilor pana cand copilul nu face 16 ani,cica atunci e mare si poate fi responsabil ptr tot
certificatul acela cred ca il obtin cand face fata 18 ani,sau se marita si se duce la casa ei
pozici
Ebonee(02/10/`07)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Fetelor, sunt foarte emotionata. Acum 5 minute mi-am dat seama: a aparut primul dintisor!De azi dimineata, Antonia a stat mai mult cu mana in gurita si cand a luat si degetul meu la ros, am descoperit dintisorul.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
felicitari pentru primul dintisor....
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
Dani, scapa cumva de ea draguta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
urmychance spune:
quote:
Originally posted by valentina_22
Am o intrebare la voi: Infarix ipvhb este vaccinul ptr 4 luni? Medicul de familie nu raspunde la telefon si as vrea sa-l cumpar astazi.
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
am cutia in fata de la vaccinul de 4 luni. Este alb cu Lila , scrie un 5 pe el si se numeste Infanrix IPV Hib
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Noi o sa plecam saptamana asta la Rasnov, asa ca sa nu ne puneti absenta
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert
distractie placuta !!!
pozici
Ebonee(02/10/`07)