Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
isabeluta spune:
Mandarinutza felicitari pentru iepuras!!!!
dani abia acum inteleg de ce esti tu asa deprimata...pai eu cred ca as face la fel daca as stii ca viune un strain sa-mi sufle in ceafa...chiar asa nu8 exista sanse sa scapi cumva de "asta"?
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Erina spune:
Buna tuturor!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Noi suntem mai timizi cu scrisul.
Va citim si admiram pozicile bebelusilor vostri.
Toti sunt absolut superbi!!!
Din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata bebelusii intilniti pe strada sau vazuti in poze ma fac sa zimbesc cu sufletul.
Viata curge lin Piatra Neamt.
La fel cum scria o alta mamica zilele trecute si eu ma simt iremediabil indragostita de fetita mea.
Desi am un examen si inca alte citeva proiecte luna asta incerc sa ma joc cit mai mult cu ea sa o tin aproape si sa ma bucur de fiecare zimbet si gest pe care mi le ofera.
Daria are un caracter adorabil, e mereu vesela dar nu foarte vorbareata.
O dor giniile din cauza dintisorilor si uneori cind o tin in brate ma prinde cu miinile de fata si incearca sa ma "manince". E asa de dulce cind deschide gurita si vrea sa ma inhate dar sfirseste prin a-mi da un "pupic".
Mamici dragi ma intrebam daca se poate permite accesul la informatiile despre diversificare pe care le-ati adunat pe e-mailul comun.
Daria bea putin suc de mar mestecat cu citeva picaturi de suc de morcov deocamdata dar as vrea sa imi fac o idee mai clara despre ce si cit sa introduc de la 5 luni.
Va rog daca se poate sa am parola de e-mail.
Succese in toate tuturor mamicilor si multa sanatate la bebelushi.
Pe curind.
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Erina spune:
Ana si Isabela
Multumesc din suflet! M-a emotionat sa vad cit de prompt ati raspuns!
Poze Daria
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Andries
vaaaiii e mai rau ca o soacra, pana si pe soacra o mai trimiti acasa...
Andries
da,da,sa stii ca ase e
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
Dani, scapa cumva de ea draguta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cum sa fac sa scap de ea iubita?e mai rau ca raia si cica e meseria ei
pozici
Ebonee(02/10/`07)
papanash spune:
hello fetele, pupici la copilasi.
eu tot pe fuga. miercuri revenim in Bucuresti, nu am apucat sa schimb dr.Andreiutz, oare nu pot sa-i fac vaccinul si un control la o clinica particulara ? Ca parca nu l-as mai chema pe dr. ala, iar bani oricum dau....
Lui Andrei i-a iesit o chestie, ca un cosulet pe obraz, i-am dat cu bepanthen si nu i-a trecut ( e de 2 zile), oare e ceva de mers la dr.?
Am retinut intrbarea cu vaccinul de 4 luni, se numeste Infanrix IPV hib, e alb cu lila si nu se gaseste la toate farmaciile, mai bine sa sunati inainte sau cautati pe net, la sensiblu e cel mai ieftin.
pup si revin
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
rnico spune:
ceau!
am vazut pozele- cu robert de alehiam cel cu zambet cuceritor
david de andreeaiosif- un baiat mare si frumos, bombonica mea in anumite zone cam cheala
afibebe- zi-am raspuns la pm
bombonica ...23oct2007
afibebe spune:
Dani te compatimesc.
Rnico am citit.ma bucur ca mai e o sibianca pe aici.eu stau in lazaret.cine stie poate stam si pe aproape.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Erina spune:
Wow, sunt multe materiale!!!Am sa incep cu cele doua carti despre diversificare puse de catre Simona.
Dupa ce imi insusesc teoria am sa citesc si schemele de pe e-mail.
Am cumparat si eu o carte care are peste 200 de retete pentru sugari, strucurata destul de interesant dar pe care nu am gasit-o foarte folositoare In privinta strtului in diversificare.
Elisabeth M. Ward Alimentatia sugarului si acolipului mic
Multumesc din nou!
Poze Daria
isabeluta spune:
Cere Infanrix penta farmacistul va stii ce sa iti dea. Si in plus incearca la Sensiblu acolo gasesti la cel mai bun pret si poti verifica daca au si pe net inainte. fetele care mi-au vandut pontul asta mai demult!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)