Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by urmychance
danielle - lasa ca e bine sa iesi din casa , fie si pana la dr. CUm te descurci cu bb afara? si e bine sa o controleze pe asta mica ca sa nu iti mai faci ganduri.
Si noi cumparam mereu (adica noi mamicile)cate ceva pt bb chit ca nu are nevoie si, eventual, ne plangem ca are prea multe.
Multumesc pt aprecierile in ceea ce priveste pe Tudor.
Cu porcul...nu as putea nici sa il privesc in ochi, sunt o miloasa. Dar..pofta buna!
si eu sunt fffff miloasa urmy,oricum o sa mi-l aduca gata prajit,am zis si eu asa ca o vb ca o sa-l prajesc eu,in fine...
abia astept sa mananc shorici
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
la cat mai multe lunitze papanashilor dragutzi si scumpei
GABRIEL-ALEXANDRU de adriana olimpia
VLADIMIR-CONSTANTIN de aniast
sa cresteti mari si cuminti,sanatosi si voiosi si la cat mai multe bucurii !!!
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
`neata si de la noi
ne pregatim de mers la Biserica si am intrat pe fuga sa vad ce mai faceti
piciulika distractie placuta la munte!
prisi,mandarinutza,betty multumesc mult de aprecieri fetelor
sa aveti o duminica superba!
pozici
Ebonee(02/10/`07)
isabeluta spune:
Neata`!!!
M-am hotarat sa zic inainte de a uita...de cate ori vad pozici imi propun sa tin minte numele bebeilor...dar sunt asa multi si toti asa frumosi ca tare ma mai pierd la nominalizari...totusi am vazut pui dulce-roz bombon Sara Ioana de Gabriela si baietel dulce ca o fetita Tudor de Urmy. Amnadoua sunteti niste mamici dulci foc.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Roxali spune:
quote:
Originally posted by danielle02
am pus poze cu Ebonee,daca aveti timp sa mai trageti cate un ochi si la micutza mea
http://good-times.webshots.com/photo/2754789970101671646vezSII?vhost=good-times
pozici
Cum sa nu avem timp??...e o scumpica, cred ca au incept sa se inchida ochi la culoare...ma insel
Ebonee(02/10/`07)
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Aici ploua de 2 zile...si eu ma gandeam ca fiind ultima zi de" vacanta" stau mai mult afara.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
danuta36 spune:
Neata la amiaza!
Prisi multumim pt. cafea,dar parca as mai bea una,caci nu prea m-am trezit..
Urmy,Celia,Prisi,Mandarinutza multumim pt. aprecieri..
Tare dulcic Tudor de mami Urmy
Gabriela noua ne-a prescris 2,5 ml fier/zi.O s-o intreb cand mergem la vaccin pana cand sa il mai dau,caci e de groaza cu el,iar asa simplu nu vrea sa-l inghita deloc
danuta36 spune:
papanashilor sarbatoriti azi:Vladimir Constantin de mami Aniast si Gabriel Alexandru de mami adriana olimpia!
isabeluta spune:
Papanashului Gabriel Alexandru de Adrianaolimpia
Papanashului Vladimir Constantin de Aniast
Piciu multumim mult de tips&tricks. Io sper ca nu sunt singura doritoare...banuiesc ca sunt folositoare pentru toate mamicile. Macar pentru cele care o fac pentru prima oara...la diversificare ma refer
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)