Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
Celia spune:
La mai mlte lunite pentru:
Gabriel Alexandru de Adrianaolimpia
Vladimir Constantin de Aniast72
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community
Celia spune:
Urmy,"scumpica fetita"e Tudor , dar si mama e.
Piciulika,distractie placuta la munte...poate face Michael oo tura de ski.
Roxana, sa-i aranjezi o super petrecere domnisoarei Alex.
Roxali , sa treaca supararea din cauza vremii si a terminarii "vacantei".
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community
magdaz spune:
'Neata. Suntem treji de mult da' acu am intrat. Sunt singurica, baietii mei au plecat la tara la surioara. Eu am PAG la greu, dar am luat o pauza.
Vazut: -Sara minunata si grasuta de Gabriela, voinic roscatel care sta singurel Mario de Betty, dulceata mica de Ebonee de Danielle, viteaz si sexy Tudor de Urmy, pe toti.
Roxali spune:
Picca sa-ti traiasca micul crestin...la catolici l-ai botezat?
Celia multumesc
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by ricea
buna si de la noi nu am mai scris dar de citit v-am tot citit.De doua zile tipa in continu azi noapte am reusit sa dormim pe la 5 .Ne luptam cu titi nu stiu de ce trebuie sa ne luptam pentru a lua titi.Ma tot gandesc ca nu o mai fi buna.nu mai stiu ce sa cred.
Taras, taras, vin si eu din urma...
Si la mine face la fel! Tipa ca nu vrea si se lasa pe spate, si cand in sfarsit o ia in gura, incepe sa se uite imprejur in camera (nu da drumul nici moarta, degeaba-i spun eu ca nu-s asa elastica si ca ma doare si pe mine )
Cred ca e doar o faza prin care trec. Eu sper la zile mai bune .
Eliza (06.09.07)
luy spune:
Repede, ca trebuie sa iesim afara, la plimbare.
La multi ani ! pentru o portie de papanashi deliciosi:
simpaticul nostru ploiestean Vladi de aniast
Gabriel Alexandru de Adrianaolimpia
Sa traiti 100 de ani, sa fiti sanatosi, mereu veseli si cu sufletul curat, sa aveti mult noroc si fericire !
Am fugit, revin diseara ! Pup toate fetele si bebicii lor !
PS - Vazut papanash Tudor si dulcetzica Sara ... Sunt duuuuulci rau de tot, Tudor e bucatica rupta din mami, iar Sara m-a terminat cu "rotunjimile" ei . Cate kg are ? Aaaaa, si sa nu uitam accesoriile... si ea poarta bentite de-alea smechere si caciulite care mai de care mai frumoase...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
sarbatoritilor de azi
Eu am fost, am organizat petrecerea, mi s-a parut excesiv de scump. Dar asta este, nu mai am timp sa caut alta locatie. 100 euro printesa aia care ii picteaza, 100 euro pentru 50 baloane cu heliu. Da-o incolo ca la botez la 50 euro am avut 100 baloare cu heliu. Si mancarea e cam mult, credeam ca anul trecut a fost scump dar acum e si mai si. Sa vezi cand afla al meu o sa ia foc. In fine...asta este.
Luat si ceva cadouri pentru Alex. Insa am fost cu ea si ea zice acum ca nu sunt cadouri ci si le-a luat singura. Gasit hainute superbe cu 50% reducere la Mother Care. O rochie rosie minunata. Si alte cateva lucruri. Cercelusi nu am mai gasit.
In rest stau rau rau cu nervii, nu stiu ce am. Probabil sunt cu PMS, dar oricum am luat-o razna rau. M-am certat cu al meu, ma rastesc la copil, si mai grav din toata treaba este de fapt ceea ce simt si ma controlez sa nu exprim. Nu vreau sa intru in detalii, sunt sigura ca sunt doar hormonii explodati. Pentru ca sunt departe de a avea motive reale de vaicareala. Realizez ca sunt o multime de oameni care ar da orice sa fie in locul meu si mie imi vine sa fug in lume. Cam asta. Azi ma abtin sa intru pe forum, nu ma dati absenta, dar plutesc energiile negative pe langa mine si nu vreau sa mai incarc mamicile deja obosite si deprimate si ele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
angipangi spune:
quote:
Originally posted by ramonaianiquote:
Originally posted by ricea
buna si de la noi nu am mai scris dar de citit v-am tot citit.De doua zile tipa in continu azi noapte am reusit sa dormim pe la 5 .Ne luptam cu titi nu stiu de ce trebuie sa ne luptam pentru a lua titi.Ma tot gandesc ca nu o mai fi buna.nu mai stiu ce sa cred.
Taras, taras, vin si eu din urma...
Si la mine face la fel! Tipa ca nu vrea si se lasa pe spate, si cand in sfarsit o ia in gura, incepe sa se uite imprejur in camera (nu da drumul nici moarta, degeaba-i spun eu ca nu-s asa elastica si ca ma doare si pe mine )
Cred ca e doar o faza prin care trec. Eu sper la zile mai bune .
Eliza (06.09.07)
quote:sper sa fie o faza azi de dimineata am pus-o la san dormind si minunea a facut sa ia sanu dar la trezire nu-l mai vrea.sa speram la bine
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
magdaz spune:
Roxana, imi pare rau..lasa ca trece, trec hormoneii si rasare iar soarele si pe strada ta.
Se vede ca e duminica...liniste mare. Sabina, Myral nu au mai intrat de ceva timp.Lasa ca reluam in forta de miine.
bikmaria spune:
buna ziua
cata liniste pe aici,asa e duminica ,
urez si eu LA MULTI ANI !celor doi papanasi sarbatoriti astazi :VLADUT de mamica absenta ANAIST
GABRIEL ALEXANDRU de alta mamica absenta ADRIANAOLIMPIA
sa cresteti mari,frumosi si sanatosi !!!!!!!!!!