Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ufff, am terminat si eu materialul de "diversificare a la pe-aici."
Mi s-au parut unele puncte f interesante - de aia am pus mai mult, si pentru mai incolo... Nu-s retzete, doar principii generale.

Extras, Tips & Tricks, pentru Isabeluta
- se incepe incetisor si nu se fortzeaza: totul e nou: linguritza de plastic, consistentza, gustul, inghitzitul si nu suptul… Daca refuza, statzi calme, renuntzatzi - se incearca iar peste cateva zile
- nu incepetzi diversificarea daca e copilul bolnav, sau se pleaca in vacantza
- daca e alaptat exclusiv la san (dar si altfel) cel mai bine incepe tata sau o alta persoana cu incercarile (mama = tzitzi); apoi poate prelua mama stafeta
- folositzi o linguritza de plastic, ingusta
- pentru acceptarea mai buna a linguritzei, prima linguritza sa fie cu lapte de mama/artificial, ceea ce copilul deja cunoaste - asa va cunoaste mai repede si obiectul ciudat de plastic

Le pun in mailul comun, la Diversificare.
Eu am sa le dau la totzi din familie sa citeasca, sa nu am surprize - vezi bunici etc.

Pupici, maine sunt la munte - ufff, iar fara skiuri in picioare! Dar sunt atat de un-fit, ca nu risc nimic. Am un rol prea important ca sa-l risc pentru o zi de ski fara conditzie fizica. Ca io cand ma dau, ma dau!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

danielle - lasa ca e bine sa iesi din casa , fie si pana la dr. CUm te descurci cu bb afara? si e bine sa o controleze pe asta mica ca sa nu iti mai faci ganduri.

Si noi cumparam mereu (adica noi mamicile)cate ceva pt bb chit ca nu are nevoie si, eventual, ne plangem ca are prea multe.

Multumesc pt aprecierile in ceea ce priveste pe Tudor.
Cu porcul...nu as putea nici sa il privesc in ochi, sunt o miloasa. Dar..pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Pupici, maine sunt la munte - ufff, iar fara skiuri in picioare! Dar sunt atat de un-fit, ca nu risc nimic. Am un rol prea important ca sa-l risc pentru o zi de ski fara conditzie fizica. Ca io cand ma dau, ma dau!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

distractie placuta si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimi

azi dau eu

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu am fost petrecareata zilele astea, si sunt cam obosita si Miru se trezeste de la 7 si chiuie , doar e fata odinhita ca se culca la 8 jumate, asa ca eu care m-am culcat numai pe la 2 ultimele 2 zile sunt varza, dar macar am socializat , am avut o gramada de musafiri...

am vazut baiat mare de Betty, "d-ra" de Urmy, printese de Gabriella, Danielle si Danuta, niste copii dulcei foc

ieri parca a avut botezul si Degetica (Ana-Elena) de Bernix, sa fie sanatoasa si sa aduca numai bucurii parintilor micuta crestina

si acum La multi ani! papanasilor sarbatoriti azi
Gabriel-Alexandru de Adrianaolimpia si
Vladimir -Constantin de Aniast

Andreea pe unde mai esti?

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

La multi ani! papanasilor sarbatoriti azi:
Gabriel Alexandru de Adrianaolimpia si
Vladimir Constantin de Aniast

Am admirat poze frumoase cu dulceata Ebonee-frumusica foc si cocheta cu colanti cu floricele, un baietel delicat Tudor de Urmy, o frumusica cu ochii mari si frumosi Miruna de Danuta36.

Picca, felicitari pentru micul crestin!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by urmychance

Buna seara.

Betty admirat bb Mario si fund de sotior. Noroc ca a spus cineva pe site, eu nici nu mi-am dat seama ca bb Mario sta in fundulet, ma uitam fascinata si admiram. Mi s-a parut un lucru normal, desi Tudor nu sta inca. Cade. Dar nici nu incerc. Sta doar tinut de mine.

na, ca am comis-o. Oare sa ii spun ca l-au admirat fetele sau mai binesa tac? gata am sters urmele

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. As vrea sa il las pe tati la aparat si sa ma duc sa discut petrecerea Alxandrei si sa ii caut cadou. Asa ca scriu pe fuga.

Luy, poate Maria e doar obosita excesiv. Atunci sunt mai mofturosi. Nu neaparat prezenta ta a calmat-o, poate mufarea. Stii ca povesteam intr-o vreme ca Andrei facea tare urat de somn. Ei bine adormea numai la mine in brate, pentru ca numai eu il puneam intr-o anumita pozitie. El voia cu capul intre sani si evident era mai greu la tati. Legat de musafirul nepoftit, cred ca era de fapt musafir la vreun vecin, s-a foit prin complex si nu a mai nimerit casa. Noapte incuiem terasa, sigur. Ziua o mai lasam deschis, uite eu o mai las si cand plec sau cand sunt cu copiii prin curtea comuna, care este foarte mare si nu vad mereu casa. Asta sa imi fie invatatura de minte.

Gabriela, pai mozoleala o sa tot fie de acum. Sa vezi cand baga mainile in castron, cand il rastoana, cand zboara mancare in toate directiile. Nici cand sunt mari nu e perfectiune la masa, mai rastoarna o cana, mai scapa mancare pe jos. Eu ii las lingurita mai mult ca sa nu mai bage mana in gura, el baga si mana peste mancare si dupa aceea se sterge pe ce nimereste. Cum stii ca nu mai vrea? Ca si Andrei e uneori sigilat si intr-un minut iar toncane. Ceai nu vrea si nici apa, e normal deocamdata. Mai perseveram.

Cecilia, nici noi nu papam cu oameni prin jur si e tare greu cu sora-sa. O mai pun eu sa stea fix in fata lui, asa mai mananca. Nici bibele nu il papa daca sunt privitori, se suceste dupa ei, e un chin. De fapt mai nou se suceste dupa orice, vrea sa pape numai in fund, nici in brate nu mai sta linistit si lipit ca inainte. Tot are ceva de studiat.

Urmy, probabil fetita aceea a plans si si-a tinut respiratia. Nu lesina ei din simplul plans, ca asa ar fi o rata mare a lesinurilor. De regula fac chestia asta cu respiratia cand sunt foarte nervosi, dar cred ca iti poti da seama cand e cazul ca incep prin a se insori, se umfla venele, au ei anumite semne. Eu am vazut asa la Alex, ea se enerva imediat daca nu faceai cum voia ea (asa e si acum). Plangea asa chiar si cand o dureau dintii. La voi...nu stiu, poate vrea sa mai stea in apita sau poate nu suporta pozitia pentru clatit. Super poze si tare dulce baiat. E mortal cu privirea aia plictisita.

Celia, cred ca Alex se speria rau, noroc ca dormea de pranz.

Piciulika, sa vezi ce a injurat al meu prima si ultima zi de schi de anul asta. Tot asa unfit se simtea si al meu, ca nu a mai schiat de vreo 2 ani, a nimerit si dupa super zapada de intrau schiurile cu totul in zapada, ii venea zapada peste genunchi si era greu de virat. Dar si-a revenit rapid. Numai prima coborare a fost mai grea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by urmychance

o "fetita" frumusica are mama
http://picasaweb.google.com/urmychance/ACinceaLuna/photo#5161915479688243490

tudor si mami (scuzati dezordinea de pe birou, promit sa fac maine curat)
http://picasaweb.google.com/urmychance/ACinceaLuna/photo#5162518806629214962

no comment!
http://picasaweb.google.com/urmychance/ACinceaLuna/photo#5161916209832683826

http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5156934950723683425&iid=5161916476120656242

si daca vreti sa vedeti mai multe , uitati aici:
http://picasaweb.google.com/urmychance/ACinceaLuna

si ai vostri mananca ghiocei? Lui Tudor ii plac la nebunie:)

Este un dulcel si un falcos Tudor. In ce scarba se uita in poza "no coment". Apropo de cearceaf cu ursuletzi si al meu are unul la fel...dar este disperat sa stre pe el pe burtica si sa prinda ursuletzii

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Fetelor, multumim frumos de aprecieri....adevarul este ca si eu am ramas surprisa...ca l-am mai pus in carut si ieri cum statea sprijinit pe spate s-a ridicat pur si simplu de parca o facuse de nu stiu cate ori pana acum si a inceput sa se joace cu o jucarie.

Vazut frumoasa Ebonee si vazut si Michael de Piciulika...superbe pozele si modelul. Mamico ai un simt artistic foarte dezvoltat....iar calendarul este de nota 10....f sugestiv

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput