Diversificarea (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichisneata spune:

draga mea eu am un baietel de 4 luni si 2 sapt si de 2 sapt am inceput cu suculetul la inceput prime sapt suc de portocale apoi dupa o sapt am inceput cu suc de morcov in combinatie cu mar.Vreau sati spun ca e innebunit ii place fffffffffff mult (ii dau doar 50 de ml pe zi) cand termina plange ca mai vrea.Incearca si tu intai cu suc apoi treptat cu supita si apoi treci la piure.MULTA BAFTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

am gasit in capitolele anterioare ca ar exista o carte cu retete in format word. m-ar interesa si pe mine, pt ca am un bebe de 5 luni si se apropie momentul diversificarii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

quote:
Originally posted by alexpa

am gasit in capitolele anterioare ca ar exista o carte cu retete in format word. m-ar interesa si pe mine, pt ca am un bebe de 5 luni si se apropie momentul diversificarii..

Daca vrei aceasta carte da-mi pe PM adresa ta de mail, si iti voi trimite carticica mea!
Sanatate,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criu spune:

OTIS41 AS VREA SI EU CARTEA DACA SE POATE TE ROG MULT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

noi am inceput diversificarea pe la 5 luni si jumatate, cu faina de orez si laptic de mami la masa de seara...asta pana la 6 luni si vreo saptamana, cand am introdus piureurile de legume(dovlecel, morcov, pastarnac, cartof dulce, telina, facute la steamer si pasate separat), apoi de fructe( mar, para, piersica, pruna- preparate la fel ca si legumele).Pana acum, la 8 luni, nu i-am dat nimic crud(a, ba da, de vreo cateva zile i-am dat banana) citrice, zahar/sare sau gluten.
Galbenusul il papa bine amestecat cu putin iaurt, carnita simpla, facuta firisoare subtiri.
Nu suntem foarte diversificati,dar papa inca laptic matern si are 73 de cm si 9 kg...deci nu ma ingrijorez.
va dorim sa cresteti mari si sanatosi!!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Tocmai am inceput diversificarea la 6 luni cu suc de morcovi. De la prima lingurita de ieri am observat ca toata ziua a fost agitat. Da din maini si din picioare minute intregi (in serii de 10 minute) transpira de uda body-urile. Stiti cumva, e normal? Or avea ceva morcovii (sucul e facut in casa)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Buna fetele!
Am un baietel de 6l ce a fost hranit numai artificial si am inceput diversificarea la 4 l. Acum papa mar, banana, portocala, caise, piersici, cereale de orez, morcov, telina, pastarnac, cartof, dovlecel, ardei gras, carne pui, galbenuis, branza vaci. As vrea sa stiu de la cat introducem iaurtul, smantana si untul?
Multumiri si pupici.

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Vad ca sunt bebelusi mincaciosi si bebelusi mofturosi...Noi avem zile si zile... De exemplu astazi i-am dat carnita de vita, fiarta si blenduita, amestecata cu fasolica verde, din borcan. A mincat, chiar ma bucuram , dar SURPRIZA ! La sfirsit i-am dat canita cu apa si mi-a pus carnita pe masuta , a scos-o "zgomotos" afara ! Adevarul ca era cam seaca, voi cum faceti carnita de vita ???

Ce mincam noi : Am inceput de la 6 luni cu cereale, dimineata si seara, apoi l aprinz am introdus, cam dupa 3 saptamini : legume . Din borcanas, am inceput cu cele verde : fasole verde, mazare , morcovi, cartof dulce, dovlecel, si apoi fructele: mere, pere, banane, pruna- daca nu a facut kk... La opt luni eu am introdus iaurtelul, carne de pui si curcan, ultimul, in borcanas... Acum avem 9 luni, ii mai dau brinza rasa, si biscuiti cu care se joaca si intr-un final ii maninca, dar nu in intregime.

Inca alaptez dar in 21 aprilie incep munca asa ca pentru timpul zilei va trebuie sa introduc lapte- formula. Sunt de parere, ca e bine sa se astepta cu diversificarea pina la 6 luni, stomacelul lor e mic si foarte sensibil, de ce sa nu lasam mai incet ??

Acestea sutn informatile pe care le am eu de la doctor, daca vreti sa citit, e informativ si o mare contributie o are puiutul vostru
www.aidp.bc.ca/feedbaby.pdf" target="_blank">DIVERSIFICARE

Diversificare usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

am si eu o intrebare :cata branzica trebuie sa manance la o masa? spre ex . cea de fructe. eu ii fac din 250 ml. undeva citisem ca din 250 ml se da branzica la 2 mese. mi se pare f putina. ei trebuie sa oa totusi de undeva si calciu, daca mesele de lapte sunt treptat inocuite.branzica mai mancam si la ora 18, tot din 250 ml lapte, dar combinata cu iaurtel facut in casa si cu banana(cam jumatate).lapte formula mai bea dora dimineata si seara, in total 500 ml. san nu a mai vrut de la 6 luni.

ce ziceti?este suficienta branzica zilnic?
bebe are 7 luni si am inceput diversificarea de la 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna fetelor. Am un bebe de 3 luni si 3 zile. Am tot citit despre diversificare. ce ma sfatuiti sa fac? Papa nan1, nu vrea ceai si nici apa. Il mai fentez cu cateva lingurite de ceai, dar cand da de gust isi face greata.

Mergi la inceput