Diversificarea (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

asa e, si noi eliminam banana daca simtim o usoara constipatie, insa in general fetita mea are tranzitul intestinal fara probleme! din contra, acum ca e sezon de struguri proaspeti si romanesti, mananca suficient cat sa (era sa zic mearga la toaleta ) faca de 3-4 ori kk in pampers! dar tratamentul e simplu, ca sa nu o luam razna cu diaree cumva, a doua zi dimineata tac-pac o bananuta!

mai avem pana mergem singurele la toaleta! avem doar 1 an si 2 luni...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyemy spune:

Buna fetelor!
Karligutza,puitul meu are aproape 7 luni pe 10 oct.Azi i-am dat mar crud si astept rezultatul.Mersi pt sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu stiu ca para functioneaza bine la constipatie. Iar marul eu intotdeauna i l-am dat crud si l-am pasat cu mixerul. Si toate fructele i le servesc crude.
Natynic, multumesc de raspuns.
Nici eu nu i-am dat vinete fetitei mele dar sa stii ca o sa incerc. Se poate da de la 8 luni. Cred ca ar fi foarte bune cu galbenus fiert si un pic de ulei si chiar un pic de ceapa. Si vreau sa mai incerc sa ii dau dovleac.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Nici eu nu i-am dat vinete fetitei mele dar sa stii ca o sa incerc. Se poate da de la 8 luni. Cred ca ar fi foarte bune cu galbenus fiert si un pic de ulei si chiar un pic de ceapa.

adica salata de vinete cu maioneza in toata regula!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Aseara am avut esec total cu mamaliguta. Am facut-o din faina grisata si am amestecat-o cu putin unt. Nu i-a placut deloc. Voi cum dati bebelusilor mamaliguta, adica in ce combinatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

SI eu sunt curiasa de mamaligutza cum trebuie facuta. De la 8 luni si eu vreau sa-i dau cu branzica.
Puisor, la care dovleac te referi? Cel care se baga de obicei la cuptor?. Eu dovlecei i-am dat pana acuma si cand am fost in Franta (acu 3 sapt.) erau acolo mai multe feluri de dovleci (nu dovlecei): se consuma frecvent unul cu miez mai galben si foarte gustos. I-am dat si fetitzei in amestec cu morcov si galbenus de ou. I-a placut f. mult.

Mergi la inceput

Da, vorbesc de dovleacul care se baga la cuptor. Dar am cautat in piata si nu am gasit. Se pare ca inca nu e copt. In seara asta o sa incerc din nou mamaliguta, de data asta cu branzica de vaci si unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:

Aseara am avut esec total cu mamaliguta. Am facut-o din faina grisata si am amestecat-o cu putin unt. Nu i-a placut deloc. Voi cum dati bebelusilor mamaliguta, adica in ce combinatii?

Cu branza calcica sau branza proaspata din comert, galbenus de ou si putin unt

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ma bag si eu in seama putin la subiectul asta:

Naty eu ii dau toate fructele crude. Ma gandesc ca si-asa din legumele fierte nu mai ramane mare lucru, macar din fructe sa primeasca ceva vitamine.
Si marul il fac la blender. Tai toate fructele marunt si le amestec. Daca nu au destul suc, mai pun putina apa, ca sa se "blenduiasca" bine.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Citat:

Nici eu nu i-am dat vinete fetitei mele dar sa stii ca o sa incerc. Se poate da de la 8 luni. Cred ca ar fi foarte bune cu galbenus fiert si un pic de ulei si chiar un pic de ceapa.

adica salata de vinete cu maioneza in toata regula!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Eu i-am dat vinete in amestec cu cartofi, morcovi, dovlecel, ceapa si carnita de pui, ca un ghiveci, i-a placut foarte mult, la 8 luni prima data

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput