LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Mai, am uitat sa va zic: alaltaseara l-am cantarit pe Razvan. 16.800 kg. Mai corect era un cantarit dimineata, dar... da' are destule, mai dau kile, cine vrea mana suuuus!!!!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

si noi si noi mai vrem vreo 500 grame acolo... BRAVO, CE SA MAI!!! si ce inaltime are razvanelu', cristina? la ce bolnavior a fost el, saracutul, s-a mentinut bine!!! si am vazut ca nici nu mananca sa ma dea pe spate...adica obisnuit.

silvi am vazut ca si alain e idem. bai fratilor, voi ce le puneti in mancare?!hi-hi-hi!!! sebi are 90 cm si 13 lg gol-pusca!

am tot vazut ca voi le dati si dimineata laptele...m-am gandit si eu sa-i dau cand se trezeste - pe la 8 30 , 9 00 - laptele, dar daca i-l dau , se satura si nu mai mananca - oul, crenvustii, actimel, iaurtel sau altele...am trece direct la masa de pranz...deci???

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

..sper sa ma tina neuronul si sa nu uit sa raspund la toate ce am citit.

maraki, irina multa sanatate la bolnaviori. maraki, novocalminul ets supozitor si se foloseste numai la febra f mare ( peste 39 grade ). pentru SN mie dr pediatru mi-a recomandat fie vibrocil, fie biorinil. e normal ca nu poate manca, saracutul. cred ca nici de dormit nu prea poate dormi daca are SN.

irina vezi si tu cu mario sa nu aiba ceva incipient. ai grija. din doua rele, mai bine sa fie maselele. Doamne ajuta!!! bafta multa la examene in continuare. pe langa tactica copiatului cu fituici, vezi ca exista si niste casti minuscule- se scot cu magnetul dupa aia - care se conecteaza cu bluetooth-ul de telefon...este de ultima generatie....o investitie - ca, 15 mili, da' merita. asta am auzit-o si eu pe aici , pe la noi , pe la tara

cosmi bafta si tie la examene. sa le iei pe toate, fara restante. cand are bianca olimpiada la mate? bafta si ei!!!

giova imi pare rau de diamantul pierdut. nu stiu cat costa, da' poate iti pui altul si ai grija cu verigheta pe mai tarziu...sau poate iti prind la bijutier mai bine pietricelele acolo... mai tarziu, il vad si pe micutul-mare dansator...sunt curioasa foc!!!

toanca sa stapaniti sanatosi si fericiti casa. este o mare realizare ce facurati voi. prietenii nostri din bucuresti stau la bloc. si el ii tot zice sa-i faca si lui un bebe, iar ea mereu ii zice " o sa-ti fac casa, cand mi-oi lua casa pe pamant". ce suprafata va mai ramane pentru curte? pupici lui mateias "papica". si s-o tina tot asa. el cate kg are???

ana de france e mortal alex, pe bune...cred ca e un dulce vorbind in franceza si atat de categoric...eu cred ca o certa pe chelnerita ca nu i-a adus mai repede balonul...si pe madam aia de la banca ca nu se misca mai repede....offf-offf-offf!!!

mirela, mami, da' mult mai muncesti si tu ...de la 6 30 la 17 00. eu zic sa incepi sa le bagi medicalele alea odata...sa stai cu dani acasa, sa te odihnesti si tu, ca cine stie cum o fii bebe 2 - colicos, plangacios - Doamne fere!!!! - si ce te faci atunci?!

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

ioana nazdravan si razvanelu' tau, ce sa mai. noroc cu perina. si zici ca a dormit de la 18 30 pana a doua zi dimineata??? o-ho-hoooo!!! uite vezi, pana la urma, ai molipsit-o si pe mama ta cu boabele!!! mai e muuult pana departe ( inca 17 + 30 zile). maine avem 13 BOABEEE!!!

anca referitor la alocatia de 30 de lei pe care vrei sa o primesti pe card, eu stiu ca la inceputul anului, trebuie sa duci mereu extrasul de cont la directia muncii, sa le confirmi , practic ca iti mentii aceeasi optiune si acelasi cont. pt alocatia prin mandat, nu se face/ depune nimic, trec ele automat de la 200 lei la 30 lei.

Mergi la inceput

anasebe cum se mai descurca tibi la gradi? mai e suparat pe tine?

pufu felicitari lui vladi pentru acomodarea usoara!!!

ma bag la vizionat poze/filme, dupa care ma duc si eu la nani.

pupici, o seara linistita sa aveti si sa ne "auzim" cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Buna dimineata!

Va multumesc mult pentru urarile transmise de ziua lui Theodor!
A avut invitate doua domnisoare de 2 ani jumate cu care s-a pupat si imbratisat toata seara. E mare crai! Copiii au mancat bine, s-au jucat, au cantat la multi ani de vreo 4 ori, erau super haiosi sa-i vezi asezati in linie cum canta, dar a fost dramatic petnru Theodor cand a trebuit sa-i tai tortul. Nu a vrut sa-l tai sub nici o forma "totu meu
Eu sunt super stresata cu job-ul. N-au putut sa-mi ofere postul d'inainte de nastere, si mi-au aferit aceiasi functie la o alta firma a lor. Dar nu-mi place deloc, e mult mai stresant, au alt domeniu de activitate si nu-mi place seful, desi el m-a primit cu bratele deschise. Am inceput deja sa-mi caut al job.
Lui Theodor i-am gasit bona, se impaca bine cu ea, doamna are experinte, a mai stat cu 2 baieti si se vede lucrul asta...

VA pup pe voi si spiridusi!
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA gagici

eu ma pregatesc sa fug la examene...DOAMNE AJUTA...
BUMBI offf lasa ca se obisnuieste si puiul tau , important este sa l duci
GIOVA daca ar fi firma serioasa ar tb sa ti schimbe verigheta.......acum vreo luna mi am facut o pereche de ochelari de ,,firma,, si m au costat o groaza de bani, acum 1 saptamana am observat ca de pe bratul stang al ochelarilor mi a cazut firma si ramasesera 2 gaurele ......se vedea nasol adica mi se parea mie ca ai mei nu au vazut, asa ca ..m am dus la ei le am zis si au zis ca adca gasesc inlocuitor ma suna, n a dusrat 1 ora si m au chemat dar cu rugamintea sa i las peste zi acolo...asa am facut si m am dus a 2 zi si si au cerut scuze si mi au is ca au tb as mi schimbe bratele la rama..........asta da firma serioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata!!

In primul rand pentru IOANA, CARLA si FILIPELU multa sanatate si fericire sa creasca mare si cuminti si sa va aduca voia parintilor, numai bucurii

Bumbita imi face intotdeauna pacere sa te citesc. Las ca se va obisnui Sebi la gradi. Aici nu se procedeaza asa, exista o perioada de acomodare cand mamica ramane cu copilasul la cresa. In prima zi toata perioada 1-2 ore, apoi sta putin si revine dupa jumatate de ora si tot asa se lungeste timpul cat copilul e singur.
eu am stat si cu David chair daca el era obisnuit ca-l ducem la fitnes si acolo era o tanti care avea grija de copii 2 ore cat mamicile aveau program.

....despre noi nimic nou. Eu sunt super obosita si nervoasa, de doua saptamani suntem tot pe ore suplimentare cu noul program. Nu mai ajung sa fac nimic acasa, copii imi simt lipsa si eu lor. sunt suparata pe barbatu mei ca nu se misca, nu vrea sa ne mutam mai aprope de servici. SA-mi caut eu alt loc de munca in alta zona unde vrea el sa mearga mai aproape de familia lui...... si eu incet simt cum ma lasa puterile si imi pierd si ultimele picaturi de rabdare pe care le mai am.
Am pus cateva poze din escapadlele noatre hibernale.

V-am pupat, trebuie sa ma apuc de treaba.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
Bumbi, curte mai imi ramane vreo 110-120 mp; nu e foarte mult, dar e curte; in plus pe toata suprafata garajului, deasupra garajului am 22 mp de terasa.
Fetelor cum va merge cu cura de orez?
Ceva rezultate?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Bumbi merci de raspunsul cu alocatia de aia nu mi-a mai intrat pe card in ian.Bine ca stiu acum .trebuie s afac un drum pana la ei.
Mai ce harnice sunteti voi ...
Eu printre picaturi calc, dimineata inainte sa plec bag o tura de rufe la spalat si tot asa.
A fost asa simpatic fimiu aseara cand am ajuns acasa...
El dormea si s-a trezit plangand, mama de la bucatarie nu l-a auzit si eu care tocmai intrasem am mers repede la el sa-l linistesc.Si s-a bucurat el ca ma vede si imi zice dupa ce ma miroase si se alinta pe la mine prin brate " place bluza a mami".
Cu nasucul curgator si tusea suntem spre trecute, deci spre bine.
In rest la noi toate bine,
pupicei tuturor.

Anca 23 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Marco nu a vrut sa mearga la gradi numai cu tati, asa ca am plecat si eu cu ei, pe urma m-a adus acasa si el a plecat in treaba lui.

Bumbi ce sa zic...imi pare rau de Sebi, dar se va acomoda el, stai linistita. Asa e cu cresele/gradinitele de stat, asta e tariful de 4/5 lei/zi. nu le da banane, peste, pere si alte chestii scumpe, dar alea i le poti da ti acasa.
Cosmi si Clau are ochelari(rame) de firma, si are service-ul gratuit. doar ca aici e alta chestie...puteam sa tin piatra pt. mine si sa le zic ca nu o gasesc. si ei puneau alta gratis. nu se risca ei asa, ca e totusi o valoare.
Asta e, hai sa vorbim de lucruri mai serioase, voi vedea cand ma suna sapt. viitoare , ce si cum se poate rezolva.
Bafta la examen!!!
Toanca ce probl. ati avut cu autorizatia de constructie la pamant? ii ziceam azi lui Clau de voi si m-a intrebat. aveti si piscina?
Doina imi pare rau de noul tau job, ca nu e cum te asteptai. iti doresc sa-ti gasesti altul cat mai repede.
Ma bucur ca a fost frumos de ziua lui Theodor.
Astery voi ce ati mai facut cu casa? nu va mutati?
Mira imi pare rau ca ajungi tarziu de la munca si nu poti sa stai mai mult cu copiii. Ti-e greu daca esti departe de munca, poate totusi cedeaza sotul tau si va mutati mai aproape. hai un si fi tare.
Doamne Acina ce mortal e Andrei. cred ca iti vine sa-l mananci la ce scoate din el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput