LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)
Raspunsuri - Pagina 13
pufumic spune:
Salutare de la mare!
Mai intai, niste urari intarziate: La multi ani Daria si Peter, sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani si sarbatoritilor de azi! Ma bag imediat si la subiectele aniversare!
Pupici lui Mario si insanatosire grabnica. Irino, cum ti-am mai zis, te halesc daca nu pui baiatul pe picioare pana duminica
Mister Valdimirescu si-a dat in reveneala cu sanatatea. Se pare ca febra aia mare i s-a tras de la gatut. In noaptea cand l-am dus la urgente ori nu s-a uitat madame dr bine la el, ori nu se inflamase inca, de mi-a zis ca nu are cine stie ce gat rosu, insa a doua zi la pediatru verdictul a fost: gatul lui e vraiste. Am reluat gradi de luni. E foarte fericit in continuare si protesteaza un pic cand mergem sa il luam. Sa vedem maine ce face, ca il las sa doarma acolo. Sa ne tineti pumnii.
N-am mai ajuns duminica la ziua Ioanei de mArch, ca nu puteam risca sa umplu locul cu virusii lui fi-miu. Sper sa ne vedem cu ele duminica, cand il aniversam pe Vladimir. Am vorbit cu March si cica a fost balamuc total, s-a jurat ca nu mai face petrecerea acasa in veci de veci. Eu am ajuns la concluzia asta inca de la petrecerea de 1 an.
Cosmi si Irina, bafta la examene! Azi am fost sa-i informez pe sefi ca I'll be back in business on Monday si mi-a zis sefu' al mare ca ma trece pe alt post (haleluia) si ca ma trimite la un curs sa-mi improspateze cunostintele dobandite in facultate (si nefolosite inca, deci cam duse). Cand am auzit de curs m-am cam pleostit. Eu abia sunt in stare sa spun cum ma cheama dupa atata stat acasa. Sper sa ma mobilizez repede.
Toanca, sa stapaniti sanatosi casa! Cosmi, nu stiu daca ti-am mai urat, dar mai bine de doua ori decat niciodata: sa stapaniti sanatosi masina!
Maraki, ma bucur ca Giorgios e bine. Nu te mai stresa cu soacra, ca nu-ti ajuta la nimic. Las-o in plata ei.
Citesc ca spiridusii sunt care mai de care mai nazdravani si mai vorbaresti. Numai cand mi-l imaginez pe Alexandre iutzindu-i pe chelneri si pe cucoana de la ghiseu ma tavalesc de ras.
Mirela, draguta, poate reusesti sa-ti iei concediu medical mai multe zile, sa-ti odihnesti burti.
Giova, verighetele voastre sunt de la Diamond Bijou? Eu am ales sa-i donez o piatra lui domnu' sotu, sa avem verighetele la fel, si eu am pastrat doar una, ca nu-mi placea sa am doar doua. Doru o poarta doar la nunti, botezuri si alte cumetrii, deci nu avea cum sa-i sara piatra. Eu o port tot timpul (dar e adevarat ca n-am scapat-o pe jos niciodata) si piatra e la locul ei. Insa verigheta e zgariata ca naiba. Imi tot propun sa ajung la ei s-o curete si s-o bibileasca si mereu aman. Acum m-ai cam speriat cu piatra ta si cred ca le fac o vizita cat de curand, s-o verifice si pe a mea. Pe certif de garantie parca scrie ca o data pe an ti-o curata pe gratis, sa vad inca daca chestia asta e valabila forever.
Nu mai stiu e si cui vroiam sa zic, drept pentru care ma mut la sub. aniversare.
asteryaro spune:
Pufu, vorba lui Andrei al Acinei "inchibidil" ce bine s-a acomodat Vladimir la gradi.
Mai vroiam sa va mai scriu cate ceva, dar plecam intr-o mini-excursie, la tata-socru. Ca-i tot singur, vai de el...
Pe mai tarziu, sanatate lui Mario.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
am venit si noi acasa. sunt 15 grade afara(cel putin atat arata pe bordul masinii), asa ca am profotat la maxim.
Toanca nu mai zici nimic?
Pufu ma bucur ca e bine Vladimir si ca ii place in continuare la gradi.
Verighetele sunt de la Fires Q. a mea e cu 3 pietre si a lui Clau fara. In dec. mi-a picat piatra din mijloc, acum una din margine. ce ma mira e ca...ei verifica montura, verigheta am luat-o pe data de 12 ian., acum iar e la ei. sunt mai mult fara decat cu ea pe deget.
Noi le ducem odata pe an la curatat(asa stiam ca trebuie), dar cica pot fi duse saptamanal, daca vrem. Odata pe an e obligatoriu.
Oricum...daca ma mai marit vreodata iau fara piatre, dar tot aur alb.
acum ma bag macar sa calc, ca m-am luat cu montajul asta, nu l-am terminat si nu am facut nici treaba.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Cosmi as veni, doar ca nu m-am apucat nici la mine. M-am luat cu altceva, asa ca rufele mai asteapta.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
pufumic spune:
"Inchidibil" de-a dreptul, asa este. Stati sa vedem maine ce face, ca il las la program lung.
Giova, si inelele noastre tot de la Fires Q sunt achizitionate. Toate bijuurile lor se produc la Constanta. Fires Q, Diamond Bijou sau Elcoprest, acelasi lucru (Fires Q se numesc magazinele). Macar voi ati avut grija si le-ati dus in fiecare an la verificat si curatat. Noi, sufletu'.
Eu una de cand a crescut Vladimir si e tot dupa mine in orice fac, calc hainele cand trebuie sa le imbracam. Foarte urat din partea mea. Le indes in garderob sifonate.
Giova spune:
Pufu eu calc cand nu e Marco acasa, nu ma risc. de aceea am si lasat pe maine, cand voi fi arestata la domiciliu.
Noi avem verighetele din iunie 2006 si le-am dus de 2x la curatat. nu au ele vechime, doar pietrele nu rezista.
_
maraki spune:
Giova da-i incolo cu marca lor, cred ca nu au fost bine facute, nu aveau cum sa cada pietrele asa.....eu am doua inele cu diamante si le.am purtat foarte mult ( treaba nu am facut niciodata cu ele pe mana ) Se pastreaza foarte bine, au fost si scumpe rau luate de afara...
Fii-miu are SN si stranuta dar in special cand mananca. Abea poate sa manance, prind si eu ocazia cand deschide gura pt. aer si bag lingurita. I-am bagat un supozitor cu paracetamol pt. ca nu am vrut sa incep cu nurofen. Prietena mea ma intreaba ce sa imi trimita din Ro, am zis un Furazolidon si ma gandesc la Novocalmin ( astea ce sant, pastile/supozitoare?)Pt. nepotul ei am trimis hainute de la Angelo.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Maraki pai astia cred ca sunt singurii care au bijuuri cu pietre pretioase.
In Italia de ex., am platit doar piatra, nu si gramajul aurului. aici le-am platit pe ambele de ne-au uscat.
La inel nu am probl., caci e prinsa piatra in 4 ghiare, dar la verigheta e mult mai fina prinderea, cica e facuat direct din turnare, dracu stie...nu-s experta.
Novocalminul e sub forma de supozitor si se administreaza la febra mare, peste 39.
Aseara si acum...ma culc flamanda. Nu am mai mancat sera, decat o salata de fructe.si cam mor de foame. dar pt.inceput sa renunt eu la masa de seara si la jumatate din dulciuri si pe urma la regim.
m-a palit un somn...o tai direct spre pat.
.
_
bumbita spune:
sara buna si de la noi.
mai fetelor, se stransera o gramada pe capsorul meu in ultima vreme - multe, multe griji, probleme, lucruri de pus la punct - inceput de gradi, analize, adeverinte medici de familie, vaccin pitic, instalat rds/internet la noul sediu de firma, mutat mobilier la noul sediu de firma, cautat dani chirie bucuresti, plus asa-zisele trebi normale- casa, mancat, culcat copii si nu in ultmul rand...stat nenica la gradi ( detaliat putin mai jos ). da' deh1 le scot eu la cap!!
asaaaaaaa...sa zic intai de noi si dupa aia ma apuc de citit in urma...ca ati scris nu gluma, suratelor!!!
cica gradinitele oficial sunt in vacanta, da' copii tot mai vin, mai putin decat de obicei dar tot vin...
am fost ieri, cu catele in regula, cu plata anticipat pe o luna ( 50 000 /zi ) , cu saculetul si cu copilul...am ajuns pe la 9 si un sfert. nu am putut sa-l mobilizez mai repede, deh! mancat, spalat, gata de jucat cu "popii".
este la grupa piticilor, sunt 7 copii acum, intre 2 si 3 ani, 5 fete si 2 baietei. la inceput, mai "sa cercetezelocul, jucariile, tantile " , dupa care a inceput sa-i placa...mai ales casutele de la chicco...era SEF pe ele...nu mai lasa pe nimeni sa intre/ sa deschida ferestrele.
am descusut-o pe educatoare de tot ce fac cu ei pe acolo - activitati - culori, numere, animale, povesti, diafilme, colorat, dansuri - somn - de la cat la cat, unde dorm, cum ii culca etc - masa - ce mananca ( ma cam mira ce pot manca de 50 000/zi, dar sa vedem ), cum mananca, i-am zis ca sebi are cateodata un fel aparte de mancat - cu paiul ciorbita, sa prinda mazarica/morcovelu', si fel si fel de artificii. mi-a zis ca se ocupa si ingrijioarele de ei si ca pana la urma mananca copii. in primele zile se acomodeaza mai greu si cu mancatul si cu dormitul, dar pana la urma nu au probleme cu ei. am vb si de pmapers si mi-a zis ca ii pun regulat pe olita.
bre, eu va scriu toate astea...sa ma descarc, sa csot ce-am facut si ce-am vb pe acolo. pt unele poate e ceva banal, arhicunoscut, ati mai trecut prin aceste discutii...dati si voi un scroll.
facea ce facea sebi pe acolo, mai venea la mine sa-mi arate o jucarie - le cerceta pe toate, de prin toate dulapioarele. nu se juca cu nici un copil...ma cam enerva.pe la 10 30 a luat tablita si a inceput sa scrie. eu trebuia sa plec. acasa ramasese tata cu bebe, da' trebuia sa-i dau sucul de fructe. deci....am plecat, pe furis. am lasat nr de telefon, am luat numere...si gata. cu inima straaaaaaansa...
aveam de gand, daca e totul ok, sa-l las pana dupa masa de pranz.sun pe la 11 00. educatoarea imi zice ca plange de cand am plecat. imi zice sa-l mai las, poate se opreste. deja aveam palpittaii. mi-l si inchipuiam, ce sa mai, il auzeam. gradinita este peste strada de noi, de-asta am si ales-o. mai ca-mi venea sa plec. dar zic, mai, hai sa astept, o stii ea ce stie, deh1 experienta. mai sun la 11 15, imi zice haideti veniti ca plange incontinuu, sa nu se sperie din prima zi. cand m-a vazut, s-a lipit de mine, de incaltat si de imbracat nici nu poate fii vorba. am plecat acasa....unde si-a vazut fericit de programul lui. pe seara a uitat si i-a povestit lui dani ce-a facut el pe la gradii "popii muti, casuta male, apada, piticii...etc, etc "
azi again...perserenta. tot la 9 15, tot mancati. si iar pe joaca. de data asta, mai socialbil, cu educatoarea, cu baietelul. am stat cu el . era numai cu ochii pe mine. ( a venit socrela la bebe )pe la 12 00 ma ia de mana " mami ade acasa". pai stai ca sa vezi ca mancam aici cu copii, in fine. s-a pus si masa. ciorbita de pui cu legume si mancare de mazare cu vita. nu a mancat NIMIC-NIMIC. am plecat acasa si iar si-a vazut de programul lui-mancat, somn, joaca.
cam asta e cu noi la gradi...sa speram ca se va acomoda odata mai repede. deci fetele, si eu sunt la gradi.
in seara asta s-a culcat ca pe timpuri...de cand era bebe, pe la 21 20. nu ne-a venit sa credem cand mi-a cerut laptele. oboseala, consumul fizic, emotiile cu gradi asta, ce sa-i faci, domne, grijile....hi-hi-hi!!! ce copii mari avem!!!
citesc din urma si revin...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)