LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetelor,
MARAKI, cred ca ai inteles gresit. Cand am zis de conferinte si de faptul ca au insami am fost pusa in fata unei conferinte trucate nu m-am referit la faimoasele conferinte despre care ati tot vorbit. Era vorba despre altceva, mult mai important si care oricum tinea de cu totul altceva, nu de forumuri pe net. Asa ca ma indoiesc ca ar trebui sa am vreun curaj al raspunderii, dupa cum spui tu. Prin urmare, no comment! Ce am vrut sa subliniez este faptul ca aceste conferinte, ca si orice alta discutie pe messenger pot fi trucate, pot fi adaugate sau sterse afirmatii, e de ajuns sa iti dai putina osteneala si se face. Si cu asta am incheiat subiectul!
GIO, tizul e bine, creste, vorbeste si in franceza si in romana, ii place mult la cresa, totul e foarte bine, e cumintel si nici nu simtim ca avem copilas in casa. A fost putin bolnavior, a avut angina si am stat cu el toata saptamana trecuta acasa dar acum e bine.
COSMI, scriu mai rar ca am de lucru, tot zic ca intru pe forum dar trece ziua si nici nu imi dau seama cand. Dupa care plec la cresa, imi iau puiul si mergem acasa unde incep activitatile obisnuite.
MIRELUTA, bebe doi nu stiu cand vine, sotul vrea, eu ma mai gandesc, nici nu stiu, cred ca ar fi mai bine sa se intample pe neprevazute. Adica vreau, dar nu inca, plus ca ma gandesc ca noi nu avem niciun ajutor si nu stiu cum va fi cu doi copii etc.
CRISTINA, vei vedea ca Razvanel va incepe usor-usor sa vorbeasca, de exemplu, sotul meu a vorbit la trei ani si acum nu se mai opreste cand incepe sa vorbeasca. Esential este ca puiutul tau are niste parinti minunati care il inconjoara cu dragoste. Asta conteaza, restul o sa vina, chiar daca mai dureaza putin, poate. Ma rog la Doamne Doamne sa iti dea putere si rabdare cu minunatul tau copilas (am vazut poze, e superb Razvanel cu perisorul mai lung).
Ma intorc la treaba, pupici si o zi buna.
Si, nu in ultimul rand, uramla multi ani sarbatoritilor zilei: IOANA, CARLA si FILIP, sa creasca mari, sanatosi si norocosi si sa le aduca numai bucurii parintilor lor!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Am ajuns si eu pe-acasa. copilul ok, a dormit toasta noaptea la el in camrea, am mers razand la gradi.
Am dus verigheta, se poate pune alta piatra, contra cost, of course,. Cica incearca sa fie bine de ambele parti, dar pana nu ajunge la laboratorul lor din Constanta nu-mi poate spune nimic. asa ca mai astept pe sapt. viitoare.
Chestia e ca pe la mijl. lui dec. am scapat verigheta pe gresie si mi-a picat o piatra, dar cea din mijl. Am gasit minusculul diamant si l-au montat gratuit, dar acum eu nu mai am piatra, caci habar n-am cand s-a intamplat.
sa vedem acum care sunt costurile si ce s epoate face. sa o ia naiba de verigheta, mai bine luam simple si ma stiam de-o treaba.
eu o dau jos cand fac treaba, dar se pare ca astea sunt pt. femei care nu misca un deget.

Am pus si noi poze la semnatura si vreo 4 filmulete de aseara cu marele dansator. se aude asa de rau, caci lui Marco ii place cu muzica la maxim si in film cam baraie, cred ca ceva microfonie, naiba stie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Edit mesaj precendent: intre uram si la multi ani era un spatiu. :)
IRINA, multa sanatate pentru Mario! Asa e cu maselutele astea, lasa ca ies ele si pe urma gata.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

asa.....
Cristina pai marco mananca mai mult decat razvan, de ce nu pune pe el? la cat alearga...nici nu ma mir. o fi avand si arederile puternice ca si tat-su'.
Irina sper sa fie de la masele, nu se vede nimic in gura? te cred ca ai vrea sa fii cu el, chiar daca e pe maini bune. Mama e doar una.
Anda ma bucur ca acum e ok Mark. si ma bucur si mai mult ca dai mai des pe aici...sper sa te tina.
Cosmi baga mare cu invatatul si lasa DC-ul. ca vin la tine cu.

trec si eu la capitolul Evenimente si pe urma la .

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Mario a facu tfebra nu stiu de la ce...a facut destulde mare aseara si a trecut cu picaturi de algocalmin fiola, in schimb are diaree...trebuie sa merg sa iau smecta cred.Medicul e in cantonament cu Marian insa imi zice ca dupa simptome, adica nu tuse , nu nas, mananca bine trebuie sa fie de la maselele alea 4 ultimele.Of ce stare de rahat.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Irina da-i un sfert de furazolidon

Astery pai nu mananca mult Razva, ma asteptam sa pape mult....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Anda noi nu aveam de unde sa stim la ce te referi, aici doar de conf. murdare s.a scris. Cu asta pun PUNCT!!!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

nu mai fac azi , am bagat doar la spalat.
maine voi ramane acasa, asa ca am la dispozitie 8 ore sa termin prin casa.

acum selectez poze pt. montajul de la 1-2 ani. doamne ce multe sunt si nu prea am chef sa caut. cred ca ma las pagubasa.

_

Mergi la inceput

Giova, eu a trebuit sa bag masina de spalat ca mi-a cerut Angelo e duce la dero si asteapta sa pun la masina, i.a si balsamul si ma obliga sa bag rufele

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna fetele,
Am intrat doar sa va salut ca sunt full la serviciu.
Pupicei sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si sanatosi.

Anca 23 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mai, mai mai ce liniste e pe aici....
era sa uit: La Multi Ani pentru IOANA, CARLA si FILIP

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput