LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (280)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, cu autorizatia de constructie a fost o mare nebunie: dupa ce am depus dosarul....am asteptat si cand am vazut ca nu primim nici un raspuns ne-am dus in audienta la primar; acolo ni s-a spus ca nu ne poate acorda autorizatie de constructie pe motiv ca drumul pentru autorizatie de pompieri trebuie sa fie de 7 metri (ca sa intre masina de pompieri in caz de ceva) iar noi aveam numai 4 metri; ca atare, ni s-a spus ca ni se va da autorizatie daca mai facem rost de 3 metri de teren; asa ca l-am dat naibii pe primar, n-am vrut sa-i dam spaga si am vandut terenul.
Dar cum se spune "orice sut in fund e un pas inainte", ne-am luat casa gata facuta: mai trebuie sa schimbam gresie, faianta, parchet (ca nu ne plac noua), luat mobila .....
Da, are si piscina si e super: cu sistem de ventilatie........

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BUMBI,imi inchipuiam eu ca tre sa fii prinsa pana peste cap in treburi de nu mai bagi un rand pe aici.bafta multa cu acomodarea la gradi,si tu detaliaza tot.mie mi se strange inima cand ma gandesc ca va incepe si dani de prin aprilie,mai...eu stiu ce am patit cu el cand l-am dat la un an.plangea toata ziulica,nu manca mai nik si a mai adunat si toate bolile care se puteau lua de pe acolo de a fost bolnavior 3 luni(fara exagerare).imi aduc aminte cand mergeam cu iulian sa-l iau acasa ca era asa de traumatizat ca nu zicea nik,nu zambea,doar ne privea cu niste ochisori tristi...nu stiam ce sa-i mai facem sa-i zmulgem un zambet,ni se rupeau inimile cand il vedeam asa...
aici din sept tre sa-l dau la un fel de gradi care se numeste colegiu(acolo merg copii de la 3 ani,el o sa fie cel mai mic avand in vedere ca implineste 3 ani in dec).partea cea mai nasoala e ca nu dorm siesta deloc,stau saracutii treji de la 8 dim la 4-5 cand ii iau parintii.iar dani baga cate un somnic de pranz de vreo 2 ore de regula,asta in conditiile in care se trezeste in jur de 9 dim...cred ca o sa-i vina f greu,deja ma gandesc ce nervos o sa fie...
MARAKI,sanatate lui angelos,sper sa nu inceapa cu febra.
BOMBO,tu nu mai zici nik,cum iti mai e cu sarcina?
DOINA,imi pare bine ca ai mai intrat.te cred ca nu vroia micutzul sa-i tai tortul,pai era al lui si era frumos ...pupicei si bafta la gasirea unui loc de munca pe placul tau.
ACINA,crai mare andrei,auzi ce complimente face,o sa dea fetele pe spate in curand.
PUFU,ce bine s-a acomodat vladi la gradi,mai rar asa.sunteti niste fericiti.
ASTERY,cum a mai dormit razvanel?soacra tot in spital este?
COSMI,Spor la invatat!
GIO,i-a du-te si tu la aia si spune-le ca e vina lor ca nu au prins bine pietrele,poate iti fac reducere ceva.
MIRA,mai dar si tu muncesti mult,si cu drumul cu tot,ajungi tare tarziu acasa...tot sotzul tau sta cu copii?atunci il admir pt rabdarea lui
LA MULTI ANI PT CARLA,FILIPELUL SI IOANA DE MARCH!
pup toate mamicile si spiridusii

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (26) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bumbita ce bine ca ai mai scris, zic si eu precum Cosmi important e sa il duci ca o sa se acomodeze el
Doina ma bucur ca v-ati distrat de ziua lui Theodor si ca dragul de el a tinut la torul lui, iar cu jobul fii si tu mai optimista , ia partea buna a lucrurilor si gandetse pozitiv si poate va fi bine.
Cosmi bafta la examene, e vorba de master sau de fac, eu am azi la 17
Mira te cred ca esti obosita si nervoasa , dar trece...sper sa te aduni si rabdrarea sa o pui pe primul plan...am impresia ca perioada asta emai grea un pic pentru multa lume.
Toanca bravo voua , deci la vara toata ziua la gratare si piscina, super,...felicitari.
Acina pupici baiatului vorbaret, cred ca ti se umple sufletul cand auzi ce zice.
Giova deci ai vrut nu ai vrut ai facut o mica plimbare azi.
Mirela tu esti in concediu? De tine ce ne mai zici?
Mario e mai bine in sesnul ca febra tot face dar mai putin si scade de la paracetamol.Aseara insa i-am facut laptele , nu eu , mama, cu mucilagiu adica cu zeama de aia oribila si a baut si a vomat tot.Si ca sa puna capac mama stergea venise cu apa cu lighean si cand sa fie gata a sarit in lighean deci treci in cada...of ce chinuiala , sper sa fie mai bine azi , si eu azi ajung tarziu ca merg la examen la 17 apoi vreau sa ajung la carrefour, sper sa fie bine.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello, intru mai incolo, astept sa se scoale Angelo. Am dormit doar vreo 3 ore azi noapte! Angelo adormise pe la 22.00 dar din cauza nasului ca nu putea sa respire, s-a trezit pe la 23.00.I-am dat nurofen si l-a vomat tot, dupa aia a cerut sa-i punem un film pt. copii si cred ca pe la 1.00 a adormit Eu ma trezeam din ora in ora iar la 5.00 m-am ridicat din pat ca trebuia sa plec la sv Deocamdata nu simt oboseala, am baut 3 capuccino
merg sa ma schimb pana se scoala baiatul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bai ce greu se prinde aspiratorul de mana mea....cred ca de 15 min., m-am apucat de . pana atunci am tot dat si primit telefoane.

Toanca pai e si normal sa vrea ceva d-nul primar. si aici tot asa merge, asa ca era de asteptat sa va puna bete in roate ca sa primeasca ceva.
Bine ca ati gasit solutia asta.
eu nu as lua o casa de-a gata, in primul rand ca am eu un proiect in cap(greu de scos) si in al 2-lea rand nu stii cum e lucrata si cu ce materiale.
deci la vara va balaciti la greu. sa ne zici pe urma cat vine factura la curent si apa, ca sa nu murim prosti.
Cumnata are 2000 mp de teren si isi face si piscina. asa ca avem unde sa ne balacim cand mergem in Alba.
Mirela pai asa au zis si ei...ca vom face ceva ca sa fie ambele parti multumite. acum sa vedem...
Nasol cu gradinitele de la voi...cum naiba nu-i culca?
am vazut poze dintr-o gradi privata din madrid. In aceeasi camera se jucau, mancau si dormeau, pe niste saltele care in timpul zilei erau ridicate sus in tavan. In plus nu-i dezbraca de haine, ca sa le dea pijama. Gradi costa 200 euro/luna(parca) si mai plateai in plus "uniforma" gradinitei, sa zicem asa. oricum era cam naspa, in comparatie cu ce e la noi si cate iti cer pt. a deschide o gradinita.
Irina bafta la examen. Cosmi e la faculta, nu la master.
Bai dar e mortal baiatul asta al tau....auzi sa se arunce in ligheanul cu apa.
Maraki pai i-ai pus picaturi in nas? mai bine ii desfundai nasucul decat sa-i dai nurofen.sa vezi cum dormea...nu se mai trezea pt. desene.
Marco nu face crize la Olinth. sta cuminte sa-i pun in nasuc. In schimb...daca ii pun Vibrocil...trebuie sa-l tina 2 oameni, ca asa se zbate si urla.

gata...fug la treaba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mirela, eu cel putin nu sunt gravida ca tine. Ai grija de tine si de bebe mic. Si daca doctorul nu vrea sa-ti dea concediu schimba-l. Eu am avut un prematur...mare si n-a fost deloc simplu.
Multi .
Irina o fi o perioada mai grea, nu stiu ce sa zic. Eu una sunt satula de 1 an si jumatate sa tot astept sa ma mut si sa nu se intample nimic. Cel putin daca aveam casa mea acceptam mai usor naveta asta. Dar asa 3 ore pe drum pentru nimic...........ba, totusi s-a intamplat ceva bun. Am primit in sfarsit cetatenia. Din 29 dec sunt si de-a lor...........sa zicem!!
toaca super ca v-ati luat casa gata contruita. Nici idee nu ai cata munca, dar mai ales nervi si alegatura ati scutit. Stiu cum e, sora mea si-a contruit casa in Timisoara, acum ca e aporpe gata au luat-o de la inceput. Au cumparat terenul de langa casa si mai fac una.........de groaza .

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello si de la noi!
Repede, pana nu uit.

Bumbita, primele zile sunt teribile la aproape toti copiii, dar nu-ti pierde increderea, se va acomoda, ii va placea mult la copii. Ma tot intreb de unde ai tu atatea resurse fizice, care-i secretul? Ca postarile tale sunt atat de pline de optimism si viata, incat aproape ca te invidiez... Mult suuces in continuare la gradi! Cat despre castile alea minuscule... m-ai dat pe spate, pe bune!

Gio, daca EU am reusit sa nu mai mananc NIMIC dupa masa de pranz, doar beau apa, inseamna ca se poate. Culmea este ca si creierul meu s-a obisnuit ca nu mai primeste papa bun seara. Este foarte adevarat ca nici la calculator nu mai stau deloc seara de cand am inceput acest regim, caci este foarte tentant sa-mi iau ceva de papa sau rontait. Bafta in continuare cu dieta.

Mirela, baga dom'le CM odata, ca te vlaguiesc aia de tot, ce naiba??? Atat munca... ai timp destul pana la pensie. Stiu ca [poate te gandesti si la banuti, dar este mai important psihicul tau si conditia ta fizica, parerea mea.

Irina, inca nu stim sigur daca venim sambata la Constanta, totul depinde de Razvan (sa nu se imbolnaveasca brusc) si de feeling-ul meu, daca ma voi putea hotari sa-l las cu fosta lui bona sau nu. Impresia mea este ca ea nu i-ar mai face fata, ca n-ar sti sa-i gestioneze crizele de manie... desi s-au rarit, dar totusi mai exista... ca n-ar reusi sa-l culce seara... sunt multe chestiuni de luat in calcul. Deci inca stau pe ganduri. Sanatate multa lui Mario, cat despre micile accidente... hai, ca voi sunteti obisnuiti cu stilul asta smuls al lui Mario. Eu, recunosc, la un lighean varsat pe jos, as fi clacat... in fine. Mult succes la examen!!!!!

Toanca, buna alegere ati facut cu casa gata construita. Si noi am trecut printr-un calvar cu constructia... dar am scapat ca AM VANDUT de anul trecut, de fapt din 2006 (nici nu-mi mai amintesc), ca tot ma intreba Gio. Am fost nevoiti, ma rog, poveste lunga, chestie de finante .

Doina, ce bine ca mai treci si pe la noi. Ma bucur ca a petrecut asa frumos Theodor de ziua lui. Vino mai des si scrie, bafta la noul job, poate gasesti ceva sa-ti placa.

Asa...
Deci noi la cresa platim 40.000/zi (vechi), si are 2 mese + gustare. Platesc 600.000/luna, fiindca nu-l las program complet. Cresa este a Primariei, si de aceea costa asa de putin. Aici nici nu exista ceva particular, de altfel, dar eu sunt SUPER MULTUMITA de ceea ce avem acum. Iar mancarea este chiar buna, se vede ca-i prieste lu' grasanu meu copanos...

Maraki, dar stiu ca rezisti bine fara somn, se vede osu' tanar la cine il are... Sanatate si sa treaca SN lui Angelo.

Ma gandesc sa-i umblu la dieta, mi-a spus o mamica de copil cu autism cate ceva... dar trebuie sa ma informez temeinic. Va rog, daca vreuna din voi gasiti ceva info, sa-mi spuneti, orice merita studiat, ca eu sunt ffff hotarata, cat ma tin curelele si balamalele si sanatatea si nervii, sa-mi recuperez copilul. Ca atare, mai raman un an cu el acasa, sunt pe cale sa-i termin dosarul.
Azi dimineata am fost la seful comisiei dr. psihiatru si l-a evaluat, plus o alta evaluare psihologica (evaluare pe care inca n-o am, maine dimineata o voi avea), il duc si la ortoped sa-i dea aviz de picior stramb congenital (cine-si mai aminteste, a avut cizmulite de gips la 2 saptamani de viata ) si gata dosarul.

Gata, ca mi-au plecat cei doi neuroni singuratici in vacanta .

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Da, stiu asta a fost unul din motivele care ne-au determinat sa vindem terenul.
Nu aveam nici timpul nici nervii necesari sa alergam dupa muncitori, sa-i controlam, materiale de constructii, avize, etc.
Giova, cand am cumparat casa a fost un constructor cu noi si a verificat casa; a verificat daca e din beton, sa nu aiba infiltratii, etc

poze

Mergi la inceput

Cristina, scuza-ma ca te intreb, dar lui Razvanel i s-a pus diagnosticul de autism?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery si cand ma gandesc ca pt. 100 euro in Alba se da rapid adeverinta si nu e atata umblatura. Doamne ajuta sa termini cu bine dosarul si sa-ti recuperzi copilul.Asta e cel mai important pt. voi in momentul de fatza.
Toanca stiu ce zici, doar ca e deja construita, mare lucru nu poate vedea constructorul.bine ca totusi ati mers cu cineva avizat si nu ati cumparat-o dupa ochi.
Oricum ai scapat de o groaza de alergatura si nervi.
Iti dai semaa ca noi vrem sa incepem de la 0, mai ales ca e Clau in domeniu si nu mi-as bate eu capul.
e foarte greu in ziua de azi sa incepi o casa, la cum sunt muncitorii...te lovesti de o groaza de probleme.
Mira doamne mult mai faci pe drum. presupun ca 3 ore dus-intors, nu?
Ma bucur ca Diana s-a apucat de casa nr.2, bravo lor ca reusesc. oricum, se scot bani frumosi din contructii.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput