*** LA REDOUTE *** (75)
Raspunsuri - Pagina 4
miki68 spune:
In urma scrisorii catre primaria Rubaix in care erau reclamati, or fi deschis o sectie de contencios pt. disputele cu "femeile romancele"(parca asa ne spuneau la un mom.dat in scrisori) alea dracoase 

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Cat costa un timbru de scrisoare catre Franta? Le pun cecul la posta si astept cu interes sa vad ce se intamplaaaaaaa

De ce oare mai sunt capabili?! 
Se vede treaba ca nu le convine DELOC sa faci chargeback! Da nici mie nu-mi convine sa primesc cecuri nesolicitate si apoi sa ma frece pt ele.
Edit: ce repercursiuni poate avea, miki, o urmarire a contenciosului? Poate ma trezesc data in judecata sau sa mi se interzica sa mai intru in Franta pe motiv de fruda cu LR! 
Edit din nou: iar pe fetele care au comandat sub 10 euro parca le vad urmarite de INTERPOL! ![]()
aissa spune:
Clau eu sper inca sa vina dar...am primit coletul din 10, punga din 12.....asa ca dupa toate calculele punga din 9 ar fi trebuit sa vina si ea 

totonica2001 spune:
Am primit un cod pe mail - 75663 - FDP=0 pentru cumparaturi de minim 50E din colectia noua. Conditiile exacte:
Offre valable une seule fois du 02/02/2008 au 06/02/2008, hors articles volumineux. Les frais de traitement et d'envoi de votre colis sont gratuits pour toute commande de 50€ minimum sur une sélection d'articles de la collection Printemps-Ete 2008 hors nouveautés et collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Edit: ce repercursiuni poate avea, miki, o urmarire a contenciosului? Poate ma trezesc data in judecata sau sa mi se interzica sa mai intru in Franta pe motiv de fruda cu LR!
Edit din nou: iar pe fetele care au comandat sub 10 euro parca le vad urmarite de INTERPOL!
Clau, n-are logica chestia cu contenciosul. Asta functioneaza in cazuri precum: un cetatean, nemultumit de un aviz/hotarare sau tergiversarea unui raspuns intr-o problema sesizata catre o institutie de adm.publica, poate sesiza nemultumirea catre sectia de contencios ad-tiv. Invers (cetatean actionat in contencios de o institutie), nu exista. So, eu nu inteleg nica din chestia asta cu contenciosul. Poate iti spune mai multe o fata care are studii juridice (eu studiez stiinte politice si ad-tive
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
moonlight spune:
Am primit si eu coletul din 12. Astept cu nerabdare 16, 22 si lista continua :)
"Love the sinner, hate the sin."
Mahatma Gandhi
Elena.2006 spune:
Aissa eu sper ca saptamana asta sa ne vina si noua comenzile din 9, ca deja m-a capiat chestia asta...si ca sa imi revin, am mai dat una aseara, ca nu m-am putut abtine
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
E f. sifonata si poate de-asta nu ma dau in vant dupa ea... o sa vad dupa ce o calc...dar tinand cont cat a costat e f. frumoasa
Esti mortala! Adevarul e ca si eu, dupa ce am vazut produsele Promod sunt fan-fan-fan LR, ca macar de aici le iau mai ieftin, iar calitatea e cam aceeasi.
Cat despre sifonat - daca vin intr-o pungulita cum sa arate altfel?
elyanne spune:
pai e normal sa fie sifonata...
Da' mi-a fost lene aseara s-o calc... si am probabt-o asa, ca sa vad daca-mi intra fundu' in ea... Si la prima vedere n-a fost pra buna parerea despre ea... dar sunt sigura ca o sa fie ok dupa ce o calc
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica