Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
adra_bell spune:
Buna dimineata!Pe mine m-a trezit fii-mea de la 6, ea a mai dormit pana la 7 (eu m-am uitat la ea in timpul asta, pot sa ma uit la ea cu orele), a mancat si acum doarme la loc. Somnicul meu a zburat...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Jasmin, te cred ca-ti este greu, dar pe undeva te si invidiez pentru micul tau "cersetor de dragoste". Cateodata mi se pare ca Maria e prea independenta. Abia astept sa planga sa o alin. Ea si doarme destul de mult si mi se pare ca petrec mai putin timp decat as vrea cu ea.
Adina, ma bucur ca ai avut putin timp, chiar si la ora aia. :) Cum mai este Floris? Tie au inceput sa-ti treaca ranile? Nu ne-ai zis nimic de colicei, asa ca eu sper sa nici nu aveti!
Gianina, ieri mi-a venit spatiul de joaca. Am luat de la Tiny Love "Creatorul de melodii". Ea e incantata de el si eu la fel. :)) Ieri ne-am jucat amandoua. Chiar acum alinta calutul, febletea ei! Pe langa animalute mai sunt ascunse in saltea o masinuta care piuie, sub soare este o oglinjoara din plastic si cusuta, si sub buburuza poti descoperi o omida. A, si un copac fosnitor. Astea sunt pentru mai tarziu. Acum e foarte ocupata de animalutele de deasupra. Si mai este un ansamblu de 3 floricele care canta cand le lovesti.
Ma gandeam ca poate nu o sa o intereseze prea mult, dar pe ea o intereseaza orice!
Am uitat sa spun buna dimineata!!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
mihuta spune:
Eu cu carutul am gasit o solutie de comnpromis, carutul sta in masina si eu cobor cu scoica , ceea ce e oricum destul de greu ca-mi rupe mainile. Aseara am lasat si scoica in masina si am urcat doar cu Sophia in brate, dar am trezit-o din somn (mai nou a inceput sa doarma afara), asa ca probabil am sa o urc cu tot cu scoica din nou.
Adra , sa-mi spui cum evolueaza operatiunea ”patut”...
mami de Sophia
adra_bell spune:
Uff, ne-am gandit si noi sa bagam carutul in masina, dar nu stiu daca are loc in portbagaj. Carutul e cam jeep si masina e cam micuta, d-aia din clasa mica, nu stiu cum le zice generic.
Operatiunea patut o incepem de luni:)
Vasari, de pe ce site ai luat centrul de activitati? Eu am avut 90% experiente neplacute la comandatul pe net. Marginile la salteluta se pot ridica?
Inimioara mea
mihuta spune:
Nici mie nu-mi incape carutul in portbagaj, ca masina mea e mica mica (peugeot 107), asa ca il pliez si il tin pe bancheta din spate...
mami de Sophia
Vasari spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Uff, ne-am gandit si noi sa bagam carutul in masina, dar nu stiu daca are loc in portbagaj. Carutul e cam jeep si masina e cam micuta, d-aia din clasa mica, nu stiu cum le zice generic.
Operatiunea patut o incepem de luni:)
Vasari, de pe ce site ai luat centrul de activitati? Eu am avut 90% experiente neplacute la comandatul pe net. Marginile la salteluta se pot ridica?
Inimioara mea
L-am comandat de aici: http://www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/
Nu se ridica marginile, dar este unul similar de la Tiny love la care se ridica.
Eu imi fac mai toate cumparaturile de pe net. Electrocasnice, carti, pt bb... Nu am avut nicio experienta neplacuta, am avut noroc pana acum si m-am documentat bine inainte. Nu stiu daca vei gasi toate produsele de pe site si in magazine.
gianina spune:
quote:
Originally posted by Vasari
[Gianina, ieri mi-a venit spatiul de joaca. Am luat de la Tiny Love "Creatorul de melodii". Ea e incantata de el si eu la fel. :)) Ieri ne-am jucat amandoua. Chiar acum alinta calutul, febletea ei! Pe langa animalute mai sunt ascunse in saltea o masinuta care piuie, sub soare este o oglinjoara din plastic si cusuta, si sub buburuza poti descoperi o omida. A, si un copac fosnitor. Astea sunt pentru mai tarziu. Acum e foarte ocupata de animalutele de deasupra. Si mai este un ansamblu de 3 floricele care canta cand le lovesti.
Ma gandeam ca poate nu o sa o intereseze prea mult, dar pe ea o intereseaza orice!
Am uitat sa spun buna dimineata!!
Alina, arata super bine..imi place ca are si gauri in plus sa mai poti tu agata si alte jucarii atunci cand bb se plictiseste de cele existente. .. va urez distractie placuta la amandoua!
o zi frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
geo_ionita spune:
Bebelina mea de doua zile vrea sa doarma noaptea numai pe burtica mea, daca incerc sa o pun in patut incepe si e screme, da din picioare, din maini, se strange ca un arc...si pana la urma o iau in brate ca scoala toata casa...oare fac bine? o sa se invete asa si o sa doarma numai asa...ar insemna sa nu ma odihnesc ca stau cu grija.
Mai nou a inceput sa faca kaka in cantitati uriase...murdareste tot, body, pantaloni, bluza...se murdareste tooata...
Si am bagat lucrusoarele in masina, dar nu le spala bine raman tot patate...voi cum ati spalat hainutele murdare???
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Bebelina mea de doua zile vrea sa doarma noaptea numai pe burtica mea, daca incerc sa o pun in patut incepe si e screme, da din picioare, din maini, se strange ca un arc...si pana la urma o iau in brate ca scoala toata casa...oare fac bine? o sa se invete asa si o sa doarma numai asa...ar insemna sa nu ma odihnesc ca stau cu grija.
Mai nou a inceput sa faca kaka in cantitati uriase...murdareste tot, body, pantaloni, bluza...se murdareste tooata...
Si am bagat lucrusoarele in masina, dar nu le spala bine raman tot patate...voi cum ati spalat hainutele murdare???
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
1- S-ar putea sa aiba colici si caldura corpului tau sa o linisteasca, iar cand o pui in patutul rece sa simta iar durerile.
2- Eu am spalat kklic de bebe cu un praf de la SANO, se gaseste in cutii de plastic rotunde. Pun la inmuiat cu detergent si praf de asta, dar mai concentrat, nu diluat, las vreo 3-4 ore si apoi cu tot cu solutia de detergent si SANO bag la masina de spalat. Nu mai ramane nici o urma. Daca nu gasesti SANO, are si Vanish un soi de praf d-asta. Ambele merg si pe rufe colorate.
Si fata mea se murdareste pana la gat, mai ales ca zilele astea face un kk la 2 zile, muuuult!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
Roxxy80 spune:
Neata! .
Si Matei e un mare cersetor de atentie si de dragoste, insa nu cere sa fie luat in brate neaparat. Trebuie sa ma aflu in aceeasi incapere cu el . Cand vorbesc la telefon se amuza teribil pt ca are impresia ca vorbesc cu el (ma uit tot timpul la el si, intr-adevar, vorbesc f mult despre el). Toata lumea se amuza la telefon pentru ca il aud ce sunete scoate.
Fetelor, la noi patutul devine pe post de bibelou sau mai bine zis depozit de jucarii. Sta in el dimineata cand se uita fascinat la carusel si la jucarii (parca le vede pentru prima oara in fiecare dimineata ). Aseara dupa baita cand l-am pus sa doarma i-a venit cheful de joaca (desi nu dormise de vreo 5 ore) desi era mort de somn. Dupa ce am stat si l-am pazit vreo ora l-am luat in patul nostru si a adormit in 5 minute . E un smecher!!!! Manca-l-ar mama pe el!!!Naoptea sta mai mult intors catre tati lui si cu spatele la mami . Catre mami se intoarce cand i se face fomica .
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!