Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
adra_bell spune:
he, he, mercic Dany! Cum arata? ca eu nu o vad, cred ca de la firewall...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Jasmin012 spune:
Buna, mamicilor si bebeilor, incerc si eu sa va scriu, sper sa ma lase bebe, ca el cere toata atentia... vorbeam azi cu un prieten la telefon si a inceput sa planga la un moment dat, desi eram cu el in brate si ma plimbam prin casa nu voia sa taca, ma certa ca nu stau doar cu el. Voua vi se intampla asa ceva? Sau am eu copilul cel mai rasfatat si mai cersetor de dragoste si de atentie? Of, are o personalitate atat de puternica!!!! Sper sa nu se transforme intr/un mic tiran... ca/l vand la tigani. Glumesc...cum sa/mi dau eu puiul?
Ce bine e sa stea omul de vorba cu voi, mereu ii spun lui Dan cat imi lipsiti. E foarte bine cand isi mai impartaseste omul nelinistile cu cineva care se afla in aceeasi situatie cu el.
Va multumesc la toate pt incurajarile de alaltaieri... sa nu credeti ca sunt nepriceputa....sunt o mama grozava, nu/mi este teama si nu mi/a fost de la inceput, sunt destul de relaxata...uneori ma simt de parca as fi mama dintotdeauna. Dar am si eu momentele mele. Cum v/am zis, Lucas vrea sa fie tot timpul bagat in seama, iubit, sa vorbesc cu el. Cred ca de asta nu vrea sa doarma singurel, sau doarme putin, ca vrea sa stea cu mine, iar eu am nevoie de putintel timp si pt mine. Dar in fine, o s/o scoatem noi la capat intr/un fel... O sa treaca si colicii in curind, apoi si durerea de dintisori...
Zicea cineva ca a/nceput sa traduca ceva si nu reuseste sa termine. In aceeasi situatie sunt si eu, doar ca eu nici nu pot incepe....
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
gianina spune:
buna seara!
bun venit noilor mamici!
mai dam si noi de veste sa nu ne uitati. am crescut fetite mari, ieri am implinit 2 luni si jumatate.dormim mult si bine noaptea..de la 8 seara pana pe la 5 dimineata..cand ne trezim sa papam si apoi dormim iar pana pe la 8.
din pacate eu nu sunt prea bine...inca mai sangerez destul de mult. am fost la dr. cu care am nascut si mi-a dat un tratament pe care nu l-am facut deoarece ar trebui sa nu ii mai dau lapte lui ade si nu imi convine deloc.
rog mamicile care cunosc sa imi recomande si mie un dr ginecolog la medlife..vreau sa merg pt unele investigatii si acolo am abonament de la serviciu.
o seara frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
gianina spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Buna, mamicilor si bebeilor, incerc si eu sa va scriu, sper sa ma lase bebe, ca el cere toata atentia... vorbeam azi cu un prieten la telefon si a inceput sa planga la un moment dat, desi eram cu el in brate si ma plimbam prin casa nu voia sa taca, ma certa ca nu stau doar cu el. Voua vi se intampla asa ceva? Sau am eu copilul cel mai rasfatat si mai cersetor de dragoste si de atentie? Of, are o personalitate atat de puternica!!!! Sper sa nu se transforme intr/un mic tiran... ca/l vand la tigani. Glumesc...cum sa/mi dau eu puiul?
Ce bine e sa stea omul de vorba cu voi, mereu ii spun lui Dan cat imi lipsiti. E foarte bine cand isi mai impartaseste omul nelinistile cu cineva care se afla in aceeasi situatie cu el.
Va multumesc la toate pt incurajarile de alaltaieri... sa nu credeti ca sunt nepriceputa....sunt o mama grozava, nu/mi este teama si nu mi/a fost de la inceput, sunt destul de relaxata...uneori ma simt de parca as fi mama dintotdeauna. Dar am si eu momentele mele. Cum v/am zis, Lucas vrea sa fie tot timpul bagat in seama, iubit, sa vorbesc cu el. Cred ca de asta nu vrea sa doarma singurel, sau doarme putin, ca vrea sa stea cu mine, iar eu am nevoie de putintel timp si pt mine. Dar in fine, o s/o scoatem noi la capat intr/un fel... O sa treaca si colicii in curind, apoi si durerea de dintisori...
Zicea cineva ca a/nceput sa traduca ceva si nu reuseste sa termine. In aceeasi situatie sunt si eu, doar ca eu nici nu pot incepe....
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
Jasmin, ma bucur mult sa te "vad". Bravo pentru gandirea pozitiva..conteaza enorm!
alina023 spune:
Gianina, la Medlife eu am fost la Mirela Popa. Este foarte placuta iar mie mi-a lasat impresia ca este si buna profesionista.
Succes!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
bb_yasmi spune:
noapte buna si somnic pufos!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
sunt o mama grozava, nu/mi este teama si nu mi/a fost de la inceput, sunt destul de relaxata...uneori ma simt de parca as fi mama dintotdeauna.
Orice mama este grozava pentru puiul ei.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
adinag spune:
na, cand voi mergeti la culcare am si eu insfarsit "liber" ;-))
Sa vad daca mai stiu ceva din ce ati scris voi.
Cami, imi pare rau ca aveti greutati, sper sa treceti repede peste si sa poti alapta in continuare. Te inteleg foarte bine cand spui ca n-ai avut nervii si i-ai dat formula.
Vorbeati si ceva de dus caruciorul, si eu am problema. Tot 3 etaje, duc separat landoul si stelajul caruciorului. Daca sunt numai cu bb, duc intai stelajul jos, bb ramane in casa, inainte insa trebuie sa inchis pisica in alta camera. Apoi vin dupa bb sil duc cu tot cu landou jos. Si asta fac cel putin o data pe zi. Mai mergem si cu wrap-ul, insa nu tot timpul, macar o data pe zi iesimsi cu caruciorul.
Gianina, sper sa-ti fie si tie bine cat mai curand!
Noi avem o viata tare haotica, fiecare zi e altfel. Tare obositor, adica azi se culca seara la 21, maine la 23, apoi la 00.30, tare aiurea...
Jasmin, hai ca nu-i rau bb al tau, asa sunt ei, una din necesitatile lor de baza sunt sa nu fie singuri. Chiar ieri citeam ca este la fel de important pentru un bb sa nu fie singur cum este sa fie hranit sau sa nu-i fie prea cald/rece. Noi oamenii nu suntem facuti sa fin singuri dupa nastere, sa stea bb-ii in camera lor etc. Nu vreau sa zic ca asta ar fi ceva rau :-)), ci doar ca e norma ca bb sa vrea sa stea cu noi. Abia in ultimii ca. 150 de ani am inceput sa tinem bb-ii mai departe, in patul/camera lor. Insa inaintea acestor 150 de ani este o perioada de evolutie foarte lunga, in care am trait altfel.
Insa si eu visez la momentul cand imi voi recapata un pic din viata mea de dinainte, sa pot iesi si eu undeva, sa intalnesc prieteni. La noi, in afara de o prietana a mea, care sta la 80km, deci nu ne prea vedem, nimeni nu are copii, si ne vine greu sa ne vedem, pentru ca ei traiesc alta viata. Dar lasa, cand ajung ei sa aiba copii, oi vom avea bb-ii marideja, si vom fi noi mai liberi :-)))
Hai ca vorbesc aiurea, ca nu mai e nimeni pe aici. Deci va zic si eu noapte buna!
gianina spune:
buna dimineata
am vazut poze cu copilasi..nu dau nume ca sigur uit pe careva. sunt absolut superbi!
Alina, multumesc frumos pentru recomandare..esti foarte draguta! Apropo, te "citesc" cu mare placere si mi-a placut tare mult cum ai anuntat pe forum ca esti insarcinata cu Ana.
Adina, multumesc pentru gandurile bune!..cu Floris nu dispera…va mai creste si va fi un picut mai usor. Jasmina ce mai face?
Alina, ati cumparat centrul de actititati?..vrem si noi sa luam…m-am uitat pe site-ul dat de tine si sunt foarte frumoase.
Anca, ce bine ca poti sa lucrezi acasa..mi-ar placea si mie insa nu se poate.
Apropo, voi cat v-ati gandit sa stati acasa ? eu cu Simo am stat 2 ani..insa atunci primeam 85% din sal…. acum nu cred ca stau mai mult de 8 luni.
Adela, si Adelina mea mananca putin ..maxim 120 ml la o masa..si are cam 5-6 mese pe zi..insa a luat f. bine in greutate in luna a doua..1, 100 kg..asa ca sunt multumita!
Erika…ce mai faceti? ..mai spune-ne cum iti mai sunt ochii.
Mihuta, cred ca este bine daca mergi la un medic pediatru cu Sophia.
Roxxy, felicitari pentru kilogramele pierdute..si eu obtin rezultate foarte bune cu regimul disociat..cand termin cu laptele trebuie sa ma pun pe slabit..sunt o grasa....am 15 kg in plus..nu am dat jos nimic de cand am nascut!
Vali, felicitari pentru alaptatul exclusiv! esti foarte perseverenta
Cami, ce mai faceti? ..la fel stau si eu cu rabdarea…nu am mai rezistat sa o tot pun la sun si sa urle asa ca prefer sa scot cu pompa si sa ii dau cu bibe….este mai mare chinul dar nu am ce face.
Dany, noi stam la etajul 1 si coboram toate 3 deodata ..cea mica in carutz iar cea mare singura.
BB, mult succes micutei inotatoare...sa ne povesteti cum a fost!
Vreau sa va mai intreb..ce cadouri ati luat pentru nasi la botez?
va pup si va doresc o zi frumoasa!
gianina spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
he, he, mercic Dany! Cum arata? ca eu nu o vad, cred ca de la firewall...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
arata frumos!!! ma duc sa ma vopsesc si eu!