Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

O ora, o ora si jumatate stau cu marsupiul. Eu nu as lasa copilul in fata blocului. Am certat-o rau pe sor-mea acum 3 ani ca lasa fata in carucior in fata magazinului. Nu prea se poarta in Romania rapirile de copii, dar mai stii? Pana la urma in cateva minute te faci disparut...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by dany26
fetelor care stati la bloc cum va descurcati cu iesitul cu bb si cu caruciorul????eu nu reusesc...caruciorul e f greu 10-12 kg cred, si nici nu are loc in lift decat pliat....iar jos la intrarea in bloc am cam 16 trepte de coborat....si nu reusesc sa fac toate astea cu bb in brate

Cand e tati prin zona ne ajuta el,daca nu ma descurc si eu cum pot...Cobor mai intai caruciorul si pe Robert si apoi urc si dupa Amira.Sau o pun pe Amira in carut si cobor asa cu Robert pe langa mine.E cea mai grea varianta dar uneori din lenea de a urca de cateva ori cele 2 etaje o adopt,ma gandesc ca face bine la silueta.

Si lasi copilul in fata blocului in carucior?

Nu..il las la parter,in scara blocului,pe langa carucior,ca e mare de-acu si nu mai incape in el...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

adra mersi!

2 intrebari as mai avea.....bb-eii vostri mai sughita?ca al meu sughita cam de 2 ori pe zi dar tine si cate 20 -25 min
si daca nu ii pun manusele are manutzele reci deci il tin mereu cu manusi in casa ....asa e si la voi???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

fetelor dar ce spuneati ca a patzit biana brad????in cap trecut??????

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Amira sughite foarte des,in special la schimbat scutecelul.Si o tine mult si bine...n-am ce sa-i fac...Am incercat sa-i dau tzitzi,dar sughite cu ea in gura...e asa de haioasa...
Cat despre manusi...nu i-am pus niciodata,chiar daca i se mai racesc manutele cateodata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Amira sughite foarte des,in special la schimbat scutecelul.Si o tine mult si bine...n-am ce sa-i fac...Am incercat sa-i dau tzitzi,dar sughite cu ea in gura...e asa de haioasa...
Cat despre manusi...nu i-am pus niciodata,chiar daca i se mai racesc manutele cateodata.

mersi pt raspunsuri!!!!!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

Si Daria mea sughite f des...e comica si rade dar ii dau 1/2 lingurita suc lamaie si ii trece imediat....si e si sanatos pt.vitamina c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

Andra bell....ce scumpica tiza ai ....da ce par Doamne.!!!!!.....Nu ai avut acid in sarcina????....e superba....da cate kg are?...ca imi spuneai ca intra in categoria "big"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Daria la 2 luni avea 5.900 acum are clar in jur de 6.200 poate mai mult. Asta a fost suferinta mea in sarcina, arsurile au aparut din luna a 4-a. Din cate stiu eu nu sunt cauzate de cresterea parului, asta este o credinta populara, ci de hormoni.
Dany, fetita mea are manutele cand calde si umede, cand reci. Nu ii pun niciodata manushele, ca ea ce mai degusta atunci?
Eu de saptamana viitoare incep operatiunea 'dormit la patut'. I-am cumparat si un saculet de dormit ca imi intrase in cap ca isi poate trage paturica peste cap si se poate sufoca.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

adra si daria

adra felicitari pt cul. rosie!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput