Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Daria23 spune:
bUNA DIMINEATA FETELOR.....am si eu o intrebare.....cica am auzit ca becul economic nu este prea sanatos pentru bebei!? voi ati mai auzit asa ceva?????
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!
Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu diversificarea.Din pacate lui Bea nu i-a prea priit si a durut-o burtica...Asa ca am intrerupt.Ma voi duce la un pediatru,cunostinta de-a noastra,ca eu nu mai inteleg nimic...de ce unii recomanda sa se inceapa de la 6 saptamani!!!!!iar altii mult mai tarziu.....oricum la Bea nu i-a fost bine...
Va vedeam ca vorbiti de centrul de joaca...si eu am comandat unul,tot de la Tiny Love,Insula tropicala.Si ii place,acuma a inceput sa dea dupa animalutele alea atarnate.E o scumpa.
Puteti sa-l vedeti aici,la poze Bea,unde am mai pus si poze noi cu ea,pt cine are timp sa se uite.
http://community.webshots.com/user/ramonella
Pupici la toate!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Roxxy80 spune:
Eu personal consider ca este cea mai mare prostie sa se inceapa diversificarea la 6 saptamani. Nu sunt eu vreo experta, insa consider ca somacelul copilului nu poate suporta atat de devreme alimente noi, in afara de laptic. De multe ori in primele saptamani varsa si din lapticul baut pt ca de abia se obisnuieste stomacelul cu el. Eu vreau sa incep diversificarea la 4 luni, desi pediatra mea mi-a recomandat sa incep cu suculetul de morcovi si de mar pe la 3 luni.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
creem spune:
Buna! MAi intru si eu...de citit citesc des, dar de scris mai rar.
Am avut botezul sambata trecuta....a plans fata apropae tot timpulm, mai putin cand a bagat-o in apa si cand a impartasit-o.
Am citit ce spuneati de diversificare. Eu cel mai des am auzit ca la 6 luni pentru copiii alaptati la san si la 4-5 luni cei alimentati cu formula. Doar un medic mi-a zis ca ar fi totusi bine sa se inceapa mai devreme si la cei alaptati la san pentru ca mai tarziu refuza sa manance altceva decat laptic, le este mai greu sa se obisnuiasca. Eu inca nu ma gandesc la diversificare, ca abia o sa implinim 3 luni saptamana viitoare.
De iesit afara doar in brate, nu-i place in carut iar in port bebe se plictiseste repede, ca dupa cteva minute incepe sa planga nici nu stiu cum s-o mai pacalesc.
Pupici!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
slimatei spune:
quote:multumim
Originally posted by Vasari
Stef, e o frumusica Stefania! Sa-ti traiasca! Super pozele cu broscuta, mai ales ultima.
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor. Scriu repede, ca nu ma lasa Lucas... Am si eu o intrebare- mai este cineva care alapteaza exclusiv de la san? Ca as vrea sa aflu si eu de la alta mamica cum e la ea... Ca bebe al meu suge si la o ora...
Stefania, am citit din urma ca nu stii cum se zice galbenele in italiana. In spaniola e calendula, la fel ca in engleza. Incearca si tu sa intrebi de calendula, poate e chiar la fel, mai stii?
Dany26, si Lucas sughite des, dar lui ii trece daca ii dau sa suga.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
slimatei spune:
quote:
Originally posted by CrisVa
slimatei, sa citesti totusi prospectul, daca nu e acelasi medicament sa nu faci exces dupa aia.
am vazut pozele, ai un bebe tare frumos.
am facut si noi poze in seara asta la baita: http://cristina.pcgarage.ro/v/2008/31_ianuarie/
Cred ca maine stam 3 ore afara.
Voi nu va plictisiti atatea ore afara?
pupici.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
multumim..parca si spun parca caci nu as vrea sa fie ceva psihic..dar sper sa treaca...deci parca deja ma simt mai bine..dar folosesc si un unguent antiinflamator...
si noi stam mult afara cam 1-2 ore 3 nu rezistam caci aerul tare face fomitza si nu rezistam tb sa mergem la papa....de plictisit nu ma plictisesc dar e f. obositor ca d'soara vrea plimbata intr-una nici nu vrea sa simta ca ma opresc ..ca si cum mi-ar comanda
avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Jasmin012 spune:
Fetelor, invatati/ne si pe noi sa punem poze la semnatura, ca nu stim... spre rusinea noastra.
Ah, mai am o intrebare. Bebeii vostri s-au mai linistit dupa botez? Ca ma gandesc sa-l botezam si noi pe bebe, poate se mai cuminteste... Problema e ca aici nu e biserica romaneasca, ar trebui sa merg la Madrid, sa caut biserica. In Segovia, la o ora cu autobuzul e o biserica unde duminica oficiaza niste preoti ortodocsi, dar sunt bulgari... Totusi, cred ca nu e nici o problema ca sunt bulgari, daca ritualul e ortodox. Voi ce parere aveti?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
Vasari spune:
Jasmin, si la mine se intampla la fel. Maria are 3 luni aproape si inca mai are momente in care vrea sa pape din ora in ora. Sunt zile si zile. La inceput cel putin voia sa pape foarte des seara, dar de ceva timp si-a format un oarecare orar de masa, dar tot mai are zile in care e mai agitata sau infometata si vrea sa pape des. Acum de exemplu a mancat la 12:15 si acum la 13:30.
Alaptez si eu exclusiv.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Vasari spune:
Intai uploadezi pozele pe un server, gen picasa, webshots, flickr. Cum pui pozele la semnatura:
(url="http://www.etc")poze(/url). Inlocuiesti parantezele rotunde cu paranteze patrate. Sper ca am fost explicita.
Alina si Maria - 3 NOV 2007