Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, woooow, ce baiat mare! Sta extrem de bine in carut.

Piciulika, na ca imi folosira si mie sfaturile de foto ca nici eu nu prea le am cu asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
in sfarsit ma simt si eu mai bine...ieri am zacut, am avut 39.
betty - wow...ce baietel mare ai.pupici.
magda - rezultatele la analize sunt asa: RBC 3.94; MCV 76.8; MCH 25.8; WBC 3.44; NE 0.93; EO 0.069; LY 1.27; EO%1.99; BA% 1.58; LY%37; MO%32.5.analizele au fost recoltate cand eliza avea febra 38.6 intrarectal.
va pup dulce. ma bag in pat...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Betty, woooow, ce baiat mare! Sta extrem de bine in carut.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

sta deja singurel in fulduletz

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Betty chiar ca ai baiat mare!

sarbatoritilor de azi:Matteo de Piccaflor,Ebonee de danielle02,David Andrei de mami25_7,Andrei de Carmenita,Andrei de papanash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc, Danuta, am sa iau si eu, si pe noi ne supara rau gingiile.Si la noi azi leneveala, atat cat imi permite meseria asta de ...mamica.O pup pe Mirunica!
SiBV, scuze te rog, am ramas datoare cu un raspuns, halatelul din poze a fost cadou, dar am vazut ca era de la Disney. Pupici tie si fetitei tle frumoase.
Vai, Diwana, ce ati patimit cu raceala…Offf, nici nu vreau sa ma gandesc! Se pare ca vremea e frumoasa! Distractie frumoasa!
Betty, chiar ca e mare Mario, scumpul…

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!

Picio…

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by magdaz

quote:
Originally posted by afibebe

a fost si foarte racit.
i-am facut injectii -gentamicina - si a luat antibiotic.
insa i-a trecut si acum e bine.

noaptea e destul de agitat.se trezeste si tipa.daca-l iau in brate adoarme imediat.
inca nu a renuntat la masa de noapte.

aseara l-am cantarit inainte de baita si avea 7380 de grame.
eu sunt multumita.

trec acum sa citesc din urma.
24 de capitole..... de recuperat.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

afibebe...bine ai revenit
acu' gata cu dulceturile, trebuie sa te iau la bice, ce gentamicina domnule...? Nu exista afectiune la sugar pt care sa se dea gentamicina. Vezi ca pediatrul ala de-a zis asa e limitat si batut in cap... Mititelul Cristian..
Pentru ce? ca a racit?
Cu dat mincarica prin bibe: sa stii ca asa i-am dat si eu lui Cristian din lene pura, ca nu aveam chef sa stau o ora pt 150 ml , si de la 8-9 luni , cind a devenit mai capabil a papat cu lingurita bine mersi.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

Pai si noiam dacut genta la numai cateva saptamani de viata. Andrei facuse bubite multe pe piele, era rosu tot. A zis pediatrul ca a luat nush ce stafilococ din spital si a facut piodermita. 14 injectii a facut mititelul. Era varza fundutzul lui. Dar i-a trecut.

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_deea

buna seara si de la noi,

urmy, tu mananci salam si eugenii in perioada cat alaptezi? Asa as manca si eu o eugenie dar mi-e frica de burtica bebelului. Pot manca snca de praga daca alaptez, eu stiam ca sunt interzise mezelurile pe perioada alaptarii.....

andreea, mami lui Andrei David (12.10.2007)

bbrrrr...cate eugenii am mancat eu.....si mezeluri dar doar asa, de pofta. La astea stiu ca nu e bine da facut abuz ca sunt pline de e-uri. Dar la eugenii ai liber. Numai cele cu cacao tot asa, cu limita, daca face figuri bb.

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

Eu sunt azi cam fara chef...de fapt poate mai bine zis putin melancolica; de fapt nici nu prea am cuvinte sa spun cum ma simt. Ideea este ca imi este groaza ca incepem diversificarea. Mai avem 2 saptamani si simt ca bebe nu o sa fie numai al meu, ca nu o sa-mi mai fie asa de aproape....ca parca ceva din puritatea pe care o are acum se va duce...oare sunt eu nebuna....simte vreuna dintre voi asa....ma refer la fetele care alapteaza exclusiv. Chair azi gandindu-ma la asta mi-au dat lacrimile

Luy superb filmuletul.

Afibebe bine ai revenit!

pozele noastre
asa creste bebe Mario

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. asa este. Atat am mai plans si eu si m-am framantat cand am avut criza de rinichi si nu mai curgea lapticul cand il trageam cu pompita.... m-am luptat, chiar dandu-i completare si-l tot puneam la san si am reusit. acum papa din nou numai san. Si acum...cu diversificarea asta...mai e putin. Dar zic eu, ca lasand cu papa la san macar 2-3 mese e trecerea mai usoara si pentru mama. sper sa fie bine.

Apropo, am facut e eco la rinichi si s-a deblocat rinichiul. Asta ar insemna ca ori s-a deplasat pietricica ori am eliminat-o. Trebuie sa mai fac un film (radiografie) sa vad daca mai e pietricica sau nu. Daca nu, tre sa fac o urocultura fiindca am rams scu o usturime naspa. (o sa incerc si cu bai cu sare de la Praid... v-am mai povestit eu ca face minuni pentru probrlemele noastre).

Off-topic: nu ma ajutati cu aerul conditionat? Ce marci aveti si cum va impacati cu el? Sondam si noi piata si am vrea niste pareri. Multumim frumos!

Sa aveti o zi buna!

(din pacate sotul s-a dus la o inmormantare: a murit mama unei prietene din copilarie. Super naspa!)

Dar vad ca azi se anunta o zi caldutza...iesim la plimbarica si noi.
Si alte veste buna: intra de luni sotul in concediu. poate mergem pe la Braila sa-l vada strabunicii pe Andrei. Stiu ca s-ar bucura enorm. Vom vedea.

Pupici!

Emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

De azi suntem www.flickr.com/photos/15923681@N07/2235632363/" target="_blank">baiat mare

Restul pozelor sunt pe contul comun

pozele noastre
asa creste bebe Mario

ptiu ptiu ptiu... sa-ti traiasca scumpelul! E dulcic foc!

emma

Mergi la inceput

Fetelor!!!!!! Unde sunteti?

Emma

Mergi la inceput