Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, bravooooo Mario!

Emma, noi avem Daikin si e ok. Dincolo aveam LG si a fost bun. Nu stiu ce sa recomand.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si la noi e frumos azi, am vb cu bunicii sa vina sa ne duca pe Copou sa ne plimba cu carutu.Vad ca bebe nu da inca semne de raceala ma rog sa nu se molipseasca de la mine.Eu parca ma simt ceva mai bine poate scap si eu cat mai repede de nenorocita asta de raceala.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eii si nu iau eu carnetul de sofer ,ce am sa-l mai plimb pe Vladut.L a noi la bloc e urat sa ies afara pt ca e un complex de blocuri noi si nu au terminat inca de aranjat prin jur,deci e mai mult santier.In schimb am lift mare si rampa pt carut la iesirea din bloc.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by andreea_deea

sim stoian merci de raspuns, eu credeam ca alapteaza.

magdaz bineinteles ca nu m-am bazat pe aceasta teorie, de aceea iau si anticonceptionale(exulton), dar am o problema: desi pe prospect scrie ca trebuie sa le iei la aceiasi ora eu nu reusesc sa le iau la aceiasi ora, niciodata!!!! .....asa ca nu stiu cat de sigur mai este aceast mijloc de contraceptie... pana acum am facut deja doua teste de sarcina care au fost bineinteles negative ca aveam impresia ca am pofte, ca ametesc etc......

andreea, mami lui Andrei David (12.10.2007)

andreea, depinde si cit de mult intirzii tu cu ora aceea. iti dai seama ca recomandarea cu aceeasi ora e facuta pentru a mentine o concentratie plasmatica constanta. Daca tu intirzii prea mult, 6 ore sa zicem, s-ar putea sa se activeze mecanismul care declanseaza ovulatia, pentru ca hipofiza ta nu mai e inhibata de concentratia de AC din singe. si daca s-a declansat ovulatia, la revedere,....poti sa iei restul foliei...e degeaba.
acuma...stabileste si tu o ora la care sigur esti treaza si incearca sa te tii de ea=/- 30 minute (asta nu-i bai ). E pacat sa bagi hormoni in tine si sa-i bagi degeaba..ca nu poti respecta o ora.

Iar alaptatul, prin concentratiile mari de prolactina pe care le produce face acelasi lucru ca AC, dar e nevoie de o anumita frecventa a alaptarilor si de un anumit timp al copilului petrecut la sin. De obicei alaptatul nu mai intruneste aceste conditii undeva intre 7-9 luni darse poate si mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

neatza.
in sfarsit ma simt si eu mai bine...ieri am zacut, am avut 39.
betty - wow...ce baietel mare ai.pupici.
magda - rezultatele la analize sunt asa: RBC 3.94; MCV 76.8; MCH 25.8; WBC 3.44; NE 0.93; EO 0.069; LY 1.27; EO%1.99; BA% 1.58; LY%37; MO%32.5.analizele au fost recoltate cand eliza avea febra 38.6 intrarectal.
va pup dulce. ma bag in pat...

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

E un aspect sugestiv pentru viroza, adica ai linfomonocitoza relativa si leucopenie absoluta usoara.
Daca i-o repeti peste 2 sapt se va normaliza probabil. ceea ce il interesape dr era sa vada daca e infectie bacteriana sau virala, si la cum arat indica viroza. Nimic alarmant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Azi e zi de sarbatoare, ia priviti alai domnesc:

in avangarda paseste tzantzosh
rasfatzatul Matteo de piccaflor ,
o pazeste cu strajnicie pe
printzesa delicata Ebonee de danielle , ( mamico, speram ca esti bine si ca ne vei scrie cat mai curand )
alaturi de ceilalti 3 printzi Andrei in armuri ( sau scutece ?! ) stralucitoare :
Papanash-Frumos David Andrei de mami25_7
Papanash-Cel-Voinic Andrei de Carmenita
papanash mancacios Andrei de papanash

Sa ne traiti, sa cresteti mari si sanatosi, veseli si frumosi, iar parintilor sa le aduceti nenumarate bucurii !

Permiteti-mi de asemenea sa trimit un gand bun si catre Andrei de Nana, ne rugam pentru voi, sa gasiti raspunsurile pe care le cautati si sa va intoarceti sanatosi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Betty, bravooooo Mario!

Emma, noi avem Daikin si e ok. Dincolo aveam LG si a fost bun. Nu stiu ce sa recomand.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

cati btu are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magda - multumesc.
fi-mea "baloseste" in disperare. a invat sa scuipe si ii place la nebunie schema!in gluma, ii ziceam ca mai are sa invete sa injure si o pot duce la meci!
nu va pup ca sunt racita!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna fetelor,
luy multumesc de urare,multi pupici!
noi suntem ok,mai putin eu care inca sufar cu,capul e oribil dar sper sa treaca curand depresia asta ce nu ma mai lasa in pace

multa sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare

sa aveti un weekend superb,exact asa cum vi-l doriti

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

ce liniste....

Noi raportam copil cuminte si mancacios, ne place mult supica de legume si cerealele. papam frumos cu lingurita, yamiiii....

Am vrut sa dorm, dar nu am reusit, langa noi se fac dulpexuri si urla munctorii...ca sa nu mai vb ce e la gura lor...ufff! Bine ca Sara doarme!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput