Colectia de toamna-iarna 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Azi am avut o zi full de shopping, am plecat o tura pana la Mall, sa-mi iau o pereche de pantaloni si niste pantofi, bineinteles ca n-am gasit nimic, singurii pantaloni draguti aveau o croiala tare ciudata, erau stransi pe fund si largi in talie, iar pantofii, vroiam unii decupati la bot, cu un toc rezonabil..n-am gasit decat cu paiete, nebunii.... In schimb mi-am luat niste adidasi de la Nike, super frumosi, si la pret foarte bun, i-am luat si piticai niste ghete tot de aici (adidasi), erau reducere la ele si le-am luat cu 100 ron. Plus un puloveras tare dragut de la Mango.

Noki ochelari eu am jurat ca nu-mi mai fac, dupa paguba de 21 de milioane in nici o luna produsa de Miruna, am trecut la lentile de contact si ies mult mai ieftin. E drept ca-i mai incomod, tre sa le pui/scoti dar e mult mai ok deocamdata. Tinand cont de maimutza zabauca. Mi-am propus sa-mi fac alti ochelari dar undeva mai ieftin....chiar am vrut sa intreb mai zilele trecute, pe unde mai merita sa merg pt asta?

Miha la Sover ce preturi au? Sa iau ceva calmante inainte?

Joy mersi de sfaturi, am sa incerc sa vedem ce putem face, pana una alta am convenit sa ne mai dam o sansa, eu sunt convinsa ca daca (,) coopereaza si el asa cu trebuie vom reusi. Sper numai sa lupte alaturi de mine, si sa nu astepte totul de la mine. Vine Valentine's day, mi-am propus sa fac tot ce pot sa-l recuceresc

Cata felicitari pt dezsuzetare!!!

Cuscra asta chiar e o veste foarte nasoala. mergi si declara-l pierdut, apoi vezi ca trebuie sa faci din nou analizele medicale...e o intreaga nebunie. Poate totusi il gasesti, sau dai de vreun binevoitor sa ti-l aduca...eu am primit buletinul si carnetul inapoi dupa 1 luna si jumatate, noroc ca nu facusem altele, de lene.

Ma duc sa ma indop cu gogosi, m-am oprit la Daylight si m-am apropvizionat, Miruna e fan gogosi...acu' ea doarme, macar sa profit si eu nitel...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

hilde-La multi ani!sa fii fericita si iubita.
meems-sanatate voua.
cami- ma bucur ca DARIA e mai bine.
joy-lasa pantaloni,sa fiti voi sanatosi ,ca vin acum reducerile si cumperi altii.din cate am inteles lui Vlad ii place la tara ,la aer curat .
catutza- felicitari pt desuzetare si operatiunea olita.
noki- din cate stiu eu niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme sa introduci o noua limba straina la copii.la inceput va fi un pic debusolata,dar e fata desteapta si o sa prinda repede,parerea mea e ca mama ta ,sa inceapa sa vorbeasca cu ea in germana permanent, iar tu daca stii ungureste sa vorbesti cu ea acasa.la noi merge perfect,eu vorbesc cu ele romaneste si sotul engleza.(faza eu- vrei lapte,ea respunde ,da milk)
o alta faza ea zicea api,api,eu nu inteleg la care ea zice water,water)......citeam forumu'

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, esti totala cum povestesti!!!!!cu ochelarii tai...si alu sotu, i-a rupt Stefan alaltaieri , asa ca si-a facut altii

Multumesc de urari al toata lumea! Sunteti niste dragute, scumpe si va imbratisez cu pupat cu tot!

Stefan, e sanatos...bey, are o putere cand loveste de raman vanata.Racit n-a fost de cateva luni bune...cresteeeee ca mi-e teama c-o fi lungggg.
Aseara a furat carnat de casa si a halit de numa...ce copil turbo am....papa de toate. inca n-a papat fasole. In rest.....tot!
E neastamapart...sta putin la amsa dupa cre trebuie sa-l tot chem sa-i dau cate o lingurita.
Asa cum e vrednic la papat e lenes la vorbit. Vorbeste pasareste dar nimic sa intelegem.LA medic nu-l duc ca nu e mut si numa ma stresez eu! Sper sa vorbeasca candva!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hilde LA MULTI ANI!

Noki mai pune 20kg la poza lui Feli si aia e tunsoarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hilde ,LA MULTI ANI!!!Multa sanatate si fericire iti doresc !

Am gasit permisul ,era in masina la sotu' ,dupa ce am rascolit toata casa ,l-am sunat sa vad daca nu cumva l-a vazut ,l-a cautat in masina si surprise :)) era sub scaunul din dreapta ,imi venea sa pling de fericire ,...deja ma vedeam stand la cozi si facindu-mi o gramada de nervi

Cuscra ,sa purtati sanatoase adidasii !!
Catutza ,felicitari !!Ce bine c-ati scapat de suzy si a inceput sa faca la olita .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Si fi-miu stie cateva cuvinte in engleza. BABY EINSTEIN sa traiasca.numai ca le poceste si prea tarziu m-am prins ca nu intelegeam ce spune ca nu suna pe aproape nimic, si copilul imi spunea in engleza.
bine ca nu sunt multe.
Madutza ce bine ca l-ai gasit.eu m-am dus cu fi-miu sa-l punem pe pasaport ca n-aveam cu cine sa-l lasam si ne-a facut ala de la Antena 1, (ma rog nu mai apare acu la tv)tigani, ca am luat copilul in brate si ne bagam in fata. statusem ceva la coada pana a inceput fi-miu sa miorlaie ca se plictisise.
Noki si eu sunt pro lentile. am purtat vreo 10 ani, din 91 pana la operatie. mi-am facut si ochelari si ma enervau ca nu vedeam in laterale, in jos. dar eu aveam dioptrii nu gluma.dc ai peste 3 eu zic sa incerci operatia.pana in 35 ani se face.

fi-miu nu prea vrea la olita
sunt un pic nebuna. deja am facut o parte din bagaje ptr vineri cand plecam la munte.o sa testeze fi-miu un trening cumparat de cand eram gravida cu el.Madau da adidasii tai sa mearga cu treningu copilului. ca ai lui au ramas mici.la 48 de kile ale tale cred si eu ca mananci gogosi. iar o sa ma vizes mancand.Joy si al meu e dezordonat acum. s-a puturosit cand am stat eu acasa.cica stau toata ziua, de ce sa ma ajute la curatenie. si asa a ramas si acu cand merg la munca.

masa-mare se uita la telenovelas cu gipsi si fi-miu tipa ca aia"macita!" ad maricica.si baba surda se supara ca nu mai aude ce zic aia.
hai ca mi-am facut norma , vba Mihaelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bine v-am regasit fetelor!!!

Am in sfarsit si eu net si am intrat sa va spun ca suntem ok, sa va multumesc pt ca ati intrebat de noi.
Nu am reusit sa citesc nik, decat ultimele doua pag si imi pare rau sa aud de problemele Madaului, si de ochelarii lui Noki si de Joy cu problemele ei.
Noi suntem ok, Stefan e un cavaler, vorbeste mult, e cumintel cum il stiti, sanatos si voios.
Burtica e ok, creste, dar...am trecut prin multe. Am avut iminenta de avort si am trecut la mm pe langa cerclaj, apoi un nenorocit de triplutest pozitiv m-a pus pe jar si in final dupa echo ok la Herghelegiu am ajuns la amnio care a iesit ok. Acum suntem bine, dam din picioruse la greu si suntem tot baietel cu cocosel.
Sambata abia ne-am mutat si suntem in etapa de curatenii si despachetari.
Stefan e foarte incantat de camera lui, deja doarme de Sambata in patul lui cel nou si nu a cazut inca din el si sper sa fie ok si de acum inainte.
Progrese la el sunt multe, facem la wc tot ce trebuie dar inca mai avem pampers la nani pt ca nu ne-am ingrijit sa i-lscoatem desi de cele mai multe ori nu face nik in el. Am avut si ceva pb de constipatie dar...nu constipatie ci mai mult teama de a face kk dar..am trecut si peste si acuma e incantat sa faca kk la wc.

Oricum...eu va poop si sper sa intru mai des desi seara ajung la ore tarzii de la servici (20.00-21.00) si mai aranjez cate ceva prin casa dupa care pic lata de somn.

Va poop si sper sa auzim numai de bine. Mi-a fost tare dor de voi mai ales in momentele grele prin care am trecut v-am simtit lipsa rau de tot. Dar...bine ca totul e ok.

Pupici!!!

Diana 17+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!!!Ce vreme placuta e afara...sa-ti tot vina sa te cubaresti la loc in pat!!!

Io am fost ieri la Reparatii imposibile. NU se pot face, ca nu rezista sudura, fiind o rama extreeem de subtire. Ala a zis ca mai rar a vazut asa rama subtie.Da' sa vedeti faza, Corapino, mai ales! La aceste reparatii m-a trimis mama pe care au trimis-o unii de la o Optica la care a intrat sa se intereseze pentru reparatia mea. Si cum mergeam io la Iancului, ma suna Mitza, ii zic ca merg acolo, ea senina: da, la Reparatii Imposibile??? Io: da, dar de unde stii???...pai a postat Corap!! Dar eu am inchis ieri forumul la ora 15, ca am avut treaba multa, asa ca nu mai prinsesem postarea Corapinei. Deci concluzia: desi toate puterile magice m-au indreptat catre asemenea bunatate de loc de reparatii, totusi soarta financiara imi e potrivinica.

Madau detaliaza putintel, please, cu lentilele de contact. Pret, conditii, cum se intretin, poti sa-i tii permanent etc??? Ai mei sunt permanenti si vad in ceata rau daca nu-i port! Mi-ai captat atentia!

Miri- io am un -1 si un -0.75, deci putintel, nu cred ca e de operatie...mie imi plac ochelarii ca accesorii, dar recunosc ca sunt extrem de neatenta cu ei, lucru ce are consecinte nasoale pentru bugetul familiei.

Dordia- bine ai revenit si bine ca ati trecut ok peste toate hopurile enumerate! Trebe' sa-ti reactualizezi semnatura!

Catutza- goood news cu dezsuzetarea! Noi le asteptam pe Elise si pe Mirunici!Ne vom lua de manuta si vom face vant suzetelor de pe geam! Sa vedeti acolo covor de suzete! Problema e ca nu stiu cand....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Dordia, bine ai revenit!!!
Ma bucur ca ati trecut cu bine peste toate, bravo pentru baietelul mic, tine-l in siguranta la caldurica pana la termen! De-acum sper sa intri la povesti aici mai des!

Noki, despre lentilele de contact ar tb. sa vorbesti cu un oftalmolog, sunt 1000 de modele diferite (unele pe care le poti purta o luna incontinuu fara sa le scoti noaptea, apoi le arunci, altele cu valabilitate mai mare dar care nu pot fi tinute decat cu pauze... ). Trebuie o rutina anume de intretinere a lor, sunt din tot felul de materiale incat sa-i convinga ochiului (unii le prefera mai aerate, altii mai umede, exista modele mai flexibile, altele mai rigide)... La dioptrii asa mici iti poti alege chiar o varianta cu ceva reflexe colorate .

Daca vreti sa va faceti bronzul de munte, poftiti pe-aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, sa zic drept as prefera ceva mai mult bronz decat u emoticon cu ochelari si fara munti. Un link la poze ar fi mai util.Saru mana pentru informatii.
Azi la 12 merg la o consultatie oftalmo si vedem ce si cum.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput