Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_alexia spune:
Noki, am priceput aluzia . Ai dreptate, as face bine sa mai pun si eu ceva poze pe net. Numai ca de acasa avem interdictie la computer, zilnic trebuie sa il "stric", altfel ne omoara Cristi cu Donald si Mickey Mouse-ul lui .
madau spune:
Neata
Azi am full de treaba, de dimineata au sunat aia cu usa metalica de la ap ca vin sa o monteze asa ca da-i si suna la zugravi, sa se trezeasca si sa termine ce aveau pe acolo prin zona de facut...acu' trebuie sa ma duc sa iau ceva corpuri de iluminat ptr balcon si sa dau comanda de vopsea ptr camera Mirunei...al meu barbat m-a insarcinat pe mine cu astea, ptr ca "eu stiu cel mai bine ce vreau". Dar cred ca-i chestie unanim valabila, daca trimiti un barbat sa aleaga vopseaua sau decoratiunile...acelasi raspuns primesti
Noki ia baga matalutza un oki ici www.lentilecontact.ro eu de aici mi le iau si-s super ok. Gasesti tot ce vrei, explicatii, vezi nuantele la cele colorate, au orice dioptrie, tot. Si preturi foarte bune, comparativ cu ce gasesti la magazine
Dezsuzetarea la noi sta pe loc...de dormit seara nu doarme cu ea, n-a dormit niciodata..insa la pranz nu se culca fara ea, decat foarte rar, daca-i obosita rau. Insa mai nou o mai cere si ziua prin casa putin, iar daca vede vreun copil cu suzeta e jale, incepe sa tipe "tzutza" si trebuie sa gasim una. Avem buzunarele burdusite, si eu si tasu' oriunde plecam tre sa avem suza ca nu se stie
Dordia bine ai revenit!
Fug ca a terminat maimu laptele
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Fapt divers: sun sa aflu de ce sectie de politie apartine o colega de-a mea in functie de strada pe care e blocul...sun la evidenta populatieie si la 2 sectii de politie din sectorul 3. Primesc acelasi raspuns avizat: intrebati un vecin, noi nu stim!!!!Zau daca stiu de ce platesc impozite si taxe!!!
Madau, stai nene, ca io nu ma joc asa! Pai da ce-s lentilele astea? Ciorapi sau chiloti sa-i schimb zilnic-lunar etc? Ceva permanent nu exista? Si cum sa mi-i comand io asa dupa capul meu????
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Noki, cu lentilele de contact: neaparat trebuie sa-ti masoare un oftalmolog dimensiunile corecte! Atentie ca si dioptriile sunt altele decat la ochelari, deci trebuie sa discuti atent aspectul.
Exista si lentile zilnice, daca te uiti bine un set pentru o luna (30 buc) costa sa zicem 120 RONi, putin mai scump la fel ca un set saptamanal cu 6 bucati (tot pe-acolo ajungi) sau ca unul lunar...
La costul lentilelor mai trebuie adaugat cel al solutiilor de curatare.
Trebuie incercat sa vezi pe care le suporti, sa vezi cum te simti cu ele, daca ti-e mai comod decat cu ochelarii si daca in final iti convine si financiar .
madau spune:
Noki eu am mers la oftalmo..mi-a notat pe hartiuta toate datele, dioptrii, diametrul pupilei, raza de curbura, etc..apoi cu hartiuta in fata am facut comanda pe net. Eu mi-am luat colorate, cu dioptrii, am incercat 3 marci pana acum dar voi ramane la una din ele...la http://www.lentilecontact.ro/caracteristici_lentila_contact/focus_softcolor/ astea mi s-au parut cele mai bune ptr mine. Sunt valabile 30 de purtari, deci o luna daca le tii zilnic, iar in cutie sunt 3 seturi, deci ptr
3 luni..la 240 ron/3 luni eu zic ca-i super. Si am scapat de stresul "Miruna"
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Inca una si ma duc...Noki vezi ca au si lentile conventionale cu purtare zilnica si inlocuire anuala, dar nu sunt colorate...eu am vrut si colorate
crissy77 spune:
Hilde, cu intarziere iti urez si eu La multi ani! A mai ramas o feliuta de tort si pt mine ?
Lavi, cum mai sunt fetele? Tatal tau cum se mai simte?
dordia, bine ai revenit. Niste poze cand vedem si noi?
Cristina & Elise-Stefania
Mihaelutat spune:
Buna ziua colectie. Sunt moarta si ingropata deja la ora asta, pentru ca de dimineata am purces pe lungul drum al obtinerii unor acte de la Cartea Funciara si administratia financiara.....Ma doare mujlocul de stat la cozi de nu mai pot iar nervii sunt intinsi la maxima. Dupa ce am luat in picioare 10 cozi, la 10 ghisee, la unul am platit, la unul am depus, la unul am lasat copii etc, ajung la Admin. Financiara, ultima coada, am crezut eu in mintea mea de copil, ei bine nu, domnul imi spune ca nu exist, ca la adresa mea sta alta Mihaela cu domiciliul in Colentina....Sa inebunesc.Ii explic cat pot de calm ca stau aici de 4 ani, ca am platit impozite in fiecare an pe aceelasi imobil, iar el sustine in continuare ca nu exist daca nu am domiciliul in Colentina. Era sa ii dau una pe geam cu genata in cap. Desigur ca m-am dus la alta coada, la alta doamna si existam bine mersi si am putu plati. In concluzie sunt rupta facuta praf, iar la 2.30 am programare sa imi pun unghii false, care dureaza vreo 2 ore. Cum mama naibii sa mai stau pe scaun 2 ore cand eu nu mai simt spatele.......Ma rog voi vedea.
Dordia bine ai revenit printre noi si sa iti traiasca feciorii.
Madau la Sover ramele sdunt undeva pe la 200 Ron-300Ron maxim din ce am vazut eu. sunt ok ca si modele si sunt si extra rezistenti. Eu nu am treaba cu ei.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
revin ca am uitat sa va povestesc patania de ieri cu doamnele de la magazinul de copii cu haine Bufi de 600 costumul. ma duc sa ridic costumatia legata toata numai cu fundite decorata etc. Vanzatoarea ma intreaba daca sa ii scoata ea etichetele sau eu. raspund senin ca le scot eu ca vreu sa si clatesc putin hainele. In secunda doi explodeaza doamna in cauza urland ca apucata ca hainele Bufi nu se spala de mana sau la masina, ca sunt haine de o calitate extrordinara ca ele se curata numai la curatatoria de la Marriot. Evident ca la o asememenea replica am inebunit. Cu un calm monumental ii explic ca pentru mine hainele de o calitate exceptionala cunt Armani, Dior, Versace si nu Bufi de care nu a auzit nimeni si ca nu lesina nimeni daca le spal la masina ....Am cules cu aceasta ocazie un set de priviri pline de scarba si dispret si am plecat frumusel simtind cum mi se infig in spate mii de cutite...
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Mihaela, esti de coma cu Bufi astea
Totusi, uita-te bine pe etichete, nu cumva sa ti se evapore minunatele haine in masina si sa mai ramai si fara ele