Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_alexia spune:
Wow, Noki, ce poliglota mica o sa ai in casa! Mie mi se pare super sa invete inca de-acum.
Eu as spune ca germana nu va fi pentru ea un stres in plus, probabil o va lua ca atare, limba de joaca de la gradi. Cel putin asta a fost experienta prietenilor nostri din state si a celor din italia, care vorbeau acasa exclusiv romana - copilul a invatat la gradinita engleza resp. italiana, in joaca, asa cum invata orice cuvant nou si in limba materna.
Si tot apropos de limba materna: acum imi dau eu seama ce grea e romana asta : Cristi e tare comic cand incearca sa scoata pluraluri sau acorduri sau sa adapteze verbele si de cele mai multe ori ii ies niste perlute... Eu repet mereu dupa el, ii spun forma corecta, sau pun cuvantul lui intr-un context care sa aiba sens... Dar in alta limba zau daca m-as descurca...
roxisialexia spune:
tanti noki esti sigura ca sunt facuti asa? doamna noki pe care eu o stiu este la regim .multam pentru raspuns!
sugestia mea este sa incepi de pe acum sa ii vorbiti in germana sa nu fie la toaman complet bulversata si sa nu accepte gradinita.
eu stiu ca se recomanda introducerea unei limbi straine dupa ce stapaneste bine limba materna, asta ca sa nu intervina tulburari de limbaj.
maria, iti tin pumnii sa faca rasucirea bebelina ta si sa aveti parte de acomodare usoara si nu toti 4 intr-un pat.
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
maria_alexia spune:
Joy, sper sa nu fie nimic cu Alex, bebelusii mai varsa uneori si din cauza spasmelor stomacale.
Cu ultimul vostru conflict... mie mi se pare ca ati incalcat cateva reguli de baza:
1. daca tu te ocupi de hainutele copilului (cumparat tot ce trebuie, intretinut), atunci e problema ta, tati nu mai are ce comenta ce cumperi, cat costa etc. Te incadrezi in buget si gata.
2. rezolva singura conflictele cu soacra, intre voi doua, fara sa i le mai pomenesti lui Cristi, mai ales ca in cazul asta chiar nu avea de ce sa fie implicat.
3. nu le mai pune pe toate la inima. Problema era una singura: asigurati pantalonii pentru copil, o rezolvati si gata, nu va mai consumati atata pentru asta.
Scuze daca am fost cam abrupta...
Maria & Cristian (22 dec 2005)
Madutza10 spune:
Hello!
Fetele sint tare ,tare suparata ,tocmai am constat ca am pierdut permisul de conducere ,ultima data l-am vazut duminica seara ,apoi nu mai stiu deloc ce s-a intimplat cu el ,imi vine sa-mi iau campii cand ma gandesc cat am de umblat ,de stat la cozi ....,stiti cumva in caz de pierdere daca tre' sa declar undeva ???
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Noki_Lara spune:
Ehehehe..tanti Roxi, de cand ne-am vazut noi muuulte rauri de ciocolata si martipan au curs prin burta mea! Asa ca acei amarati de cartofi care da! asa se fac..sunt mici copii fata de Milka-ul cu umplutura de ciocolata proaspat ingurcitat!E drept insa ca am uitat sa cant prohodul si pe aici pentru cura de slabire.
Ochelarii cica nu pot fi slavati ca s-a rupt un picior de la ei, mai exact la prinderea la surub. Cum? Foarte simplu! In 3 ani de zile am calcat pe ei de n ori, m-am asezat pe ei la fel de des, Sarah i-a imprastiat tot de n ori etc. Pana in dimineata asta, cand m-am asezat in mod decisiv pe ei. Ii uitasem pe pat. Poate ca ar fi avut totusi o sansa...adica SIGUR aveau daca nu ma apuca pe mine harnicia la birou, sa-i motrosesc, lucru soldat cu ruperea metalului, deci .
Iar de costat clar costa mult, estimez in jur de 10 milioane, ca io alta rama in afara de marca Vogue - cum au fost astia care cum va ziceam au rezistat eroic, nu-mi iau. Iar pe astia am dat acum 3 ani vreo 6 milioane si ceva. Si cum toate s-au scumpit...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Noki eu am ochelari de soare Vogue luati de la Sunglass Hut din Plaza, am dat de Craciun pe ei vreo 4 mil. Cred ca acolo aveau si rame pentru ochelari de vedere si pretul e mai bun decat cel pe care l-ai dat tu acum 3 ani....Vezi de aia am ramas eu la Sover, ca pe aia Burberry mi i-a asasinat Titi si m-am jurat ca nu mai dau un purcoi de bani pe ochelari care e clar ca sunt consumabili in conditiile unui copil sau mama neatenta, ceea ce se aplica si la mine. Vezi cazul lui Madau care daca nu ma insel a schimbat 2 perechi intr-o saptamana din cauza de Miruna....Asa ca ia mama ceva ieftinitura ca lentilele conteaza si oricum cine ne iubeste ne iubeste pentru sufeltul nostru curat...Iti imaginezi ca aeasta voce a ratiunii care vorbeste acum prin gura mea se datoreaza cardului mult prea gol pentru aceasta perioada.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Mda...io demult banuiam ca Opticris-ul, de unde-mi iau mereu ochelarii, sunt cam piperati la pret. Si azi m-au enervat si la culme: pai cica fac reparatii. Bun, zic, las' ca-i repar: sun la ei, le zic ca s-au rupt, la care ei senini: "aaaa...pai daca s-au rupt, degeaba!! Noi nu facem sudura!!!" Pai atuncea ce fac? Ca un surubel sau o mica indreptare pot sa fac si singura!!!!
Cica sa-mi gasesc acuma un ateliee d ereparat ochelari, de-ala... stilul lui Pazvante chioru'. Mai exista asa ceva? Unde?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
MARIA_ALEXIA ai dreptate intr-o oarecare masura. daca nu vb cu socrela pe tema pantalonilor cipilului, ziceam c anu i-am zis si gata.
noi - eu si cristi - eram obisnuiti sa ne spunem si ce am mancat la pranz la servici.
dupa ce am inchis telefonul, el m-a intrebat ce am vb si in speta de ce am fata lasata.
in fine, faptul este consumat ca multe altele. alt ex. eu: biberonul asta este nespalat. pe la filet e plin de lapte. raspuns soacra: pai mi-ai zis sa-l spal inauntru cu pamatuful, nu mi-ai zis sa-l spal si ;la filet.
pe mine ma deranjeaza f mult faptul ca trebuie sa spun eu fiecaruia ce sa faca, inclusiv sterge praful, sau da si tu cu matura in bucatarie, sau pune painea la locul ei ......
sau: in hol la intrare avem un dresing si pantofarul. loc prea mult numai ramane, ca-i ocupat de trici si de carut. nu-mi place sa stea pantofii aruncati pe afara cand au unde sta si nu-mi place ca de ex cristi vine si-si lasa blugii, tricoul, sosete camasa, geaca ori pe carut, ori pe pantofar.
IN CONDITIILE IN CARE IL ROG IN FIECARE ZI sa le puna la locul lor. sau daca ia un lucru dintr-un loc dupa folosire sa-l puna tot acolo. ei, nu, nu face asa. si zi dupa zi dupa zi dupa zi strang tot felul de chestii de numai suport si daca-i zic, sare de cur in sus ca s-a saturat sa-i tot spun.
dar are si chestii bune. il apuca harnicia in bucatarie fara sa-i zic nimic. si face "luna". si mai face cateodata si altele bune, dar eu tot m-am saturat sa adun de prin casa in urma ...
nu cred ca are ceva enteroblabla Alex doar ca a vomitat in jet. ori nu i0-a placut Humana aia, ori l-am fortat eu prea mult
intrebare voua vi se pare ok ca un copil de 4 luni jumate sa manance la 07.00 dimineata san -deci nu stiu cat a mancat, ca durata mai mult de 5 minute nu a supt - apoi pe la 11.30 40 ml lapte cu biberonul si 1 minut supt la san si pana la 14.00 nimic??
si la 14.00 vreo 15 minute san, apoi a si regurgitat din el binisor.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
corap spune:
NOKI, piata iancului, intersectia aia mare, langa un supermarket white jaguar, e o intrare prapadita, deasupra scrie "reperatii imposibile".
io mi-am reparat un stilou la care tineam
a... nenea ala de la reparatii are program pana la 15 sau 16, in rest sunt unii care vand baterii
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
catutza spune:
Buna!
Veronica , la multi ani fericiti alaturi de familie! te si ai grija de tine nu mai pune totul la suflet.
Am vesti bune: de 2 saptamani Bia nu a mai pus gura pe suzy, a venit o vecina la noi cu fetita mica care plangea, cand a plecat a luat si pe suzy (asa stie ea) ca sa nu mai planga bebe, asa ca am scapat de ea definitiv....speram noi.
Si de cateva zile face la olita, ziua sta in casa fara pampers doar afara si cand doarme ii mai pun, dar e pe drumul cel bun sunt foarte fericita
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil