Colectia de toamna-iarna 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Draga vecina cu lacrimi in glas si in numele prieteniei care ne leaga iti pot oferii ochelarii mei. Gasim un program care ne convine de purtare si folosire. Stii ca sunt flexibila.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Draga Mitzosenie, observ ca nu ratezi niciodata ocazia de a scapa de ochelarii-ti din dotare si de a nu-i purta, dar in virtutea prieteniei pe care la randul meu ma leaga de tine si implicit ochii tai, ma vad nevoita sa renunt la oferta atat de avantajoasa pentru buzunarul meu prin care se inteteste un crivat salbatic.

Acestea fiind spuse, ma duc sa orbecai dupa ceva de mancare pe la bufete.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Pai nu ti-ai luat pachetel? Ca asa ziceai ieri sau ti s-au falfait narile de la mirosul de chiftele de la bufet?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Pai mi-am luat doar garnitura - adica cartofi rantaluiti, aka taranesti pentru ne-ardeleni cu sos de ceapa. Si am zis ca imi iau un gratar de pui de aici. Zis si facut...problema e ca acest pui pe care mi l-am luat cred ca a fost taiat si fript de Pastele trecut. Io zic ca vor sa omoare deputatii si ne-am nimerit noi, functionarii, victime colaterale.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

nokipofta buna! deci cum le zice..rantaluiti???? si yo tot la masa ma aflu insa am cartofi "orientati" adica salata orientala.
Sincere pareri de rau pentru suferinta pe care o ai, cum de reusisi sa ii faci praf?

hilde, La multi ani!

maria mai lucrezi mult doamna?

meems snatate multa fetelor bea si tu ceai mult cu lamaie si miere.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, incerc sa mai vin la serv. sapt asta si urmatoarea. Deci pe la 37 sapt iau pauza. Repede a mai trecut timpul, daca ma gandesc bine.
Burtica ta ce mai face?

Uitasem sa va povestesc ieri si aspectul ultra-pozitiv al burticii: mai nou e inghesuiala mare si nu mai incape prea multa papa in stomac . Drept care si curba de crestere s-a mai potolit in ultima vreme, ca tot ma panicam eu. Aviz amatoarelor aflate la eterna cura, poate vi se face chef de un bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

maria asa am facut la alexia am lucrat pana aproape de final insa acum dr iosup si al meu medic mi-a recomndat sa nu mai fac asa. o sa vedem cum va fi. cu cate kg esti in plus?
eu m-am suit azi dimineata pe cantar si am luat 4kg jumate si sunt in 26 de sapt.
eu am un adevarat dansator in burtica, loveste la greu si ii place muzica . ai reusit sa cumperi ce iti trebuie, folosesti patutul lui cristi pentru bebelina? eu vreau sa cumpar patut pentru ca alexia doarme in patul ei si nu vrea sa o fac sa sufere.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, pai stai super-bine cu kg!! Eu pana acum am reusit sa iau "doar" vreo 11-12, si asta datorita faptului ca in ultima luna, cand ma asteptam la inca un +2/+3 m-am mai potolit, altfel... . Sper sa raman sub +14

Cu amenajarile... e sensibil subiectul. Planul initial era sa-l mutam pe Cristi din timp in camera lui, i-am comandat mobila de baietel mare. Problema e ca mobila intarzie, va veni probabil la sfarsitul lunii, si deja va fi cam socant sa-l supunem la atatea schimbari deodata. Deocamdata doarme cu noi in dormitor, patutzul nu-i prea place asa ca aterizeaza des in patul nostru... Sa vedem ce reusim, sper sa nu castige pariul prietenii care ne-au prezis un dormit in 4 in patul mare

Bebita noastra e tot pelviana si sunt cam aiurea loviturile astea de picioruse sub centura . Sper sa revina la pozitii mai bune in timp util...

Mergi la inceput

Hi hi hi...ce-mi plac dicutile astea gravidoase!!!!

Da, Roxi, rantaluiti se zice in Ardeal, adica facuti cu ulei si ceapa calita. De fapt vine din ungurescul "rantot krumpli". Bun, oricum! Nu e asa de mult 4 kile jumate!

Maria- oare detectez io o aluzie?Si io zic ca stai tare bine cu kilele. Io am luat 12 in total. Hai ca poate aveti noroc si vine mobila in timp util si cine stie, poate Cristi va fi curios si nerabdator s-o incerce. Cat despre pariu....ua prietenii respectivi!!!!

POLL care ma preocupa mult: INTRODUCEREA UNEI LIMBI STRAINE LA COPIL. Datele probemei sunt cam asa: din toamna o dau la gradi germana, unde se vorbeste EXCLUSIV nemteste. Mama vorbeste ungureste cu ea; Sarah intelege absolut tot dar de raspuns raspunde majoritar in romaneste, doar cand a stat o saptamana la Bistrita si numai limba asta a auzit-o, doar atunci deci incepuse sa raspunda ungureste.
Faza e ca nu as vrea sa nu priceapa nimik la gradi, ca-i va fi destul de greu cu adaptarea ca sa mai stresez copilul si cu limba noua. Amu...mama ar putea trece sa vb cu ea in germana, dar problema e ca nu stiu daca e o idee buna. Adica a mai avut o tentativa-doua si Sarah a facut niste fetze...
Adica nu stiu daca nu bulversez copilul introducand o noua limba vorbita de o persona cunoscuta ei.
Ce stiti pe tema asta? Ceva sfaturi????

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata pt voi si poate o fi dupaamiaza buna pt mine.
dar nu prea cred!!!

nu am mai apucat sa intru ieri pt ca mi-a varsat Alex in jeturi toooot laptele baut cu o ora jumate in urma. asa ca am fost lesinata de groaza ca va face cine stie ce copilul. am stat apoi 2 ore cu el in brate ca era fara vlaga.
si-a revenit pe la 20.00, dar eu tot varza am fost si nu am mai facut nimic.

NOKI vai de bugetul familiei!!! cum ai reusit si de ce costa atata banet ochelarii tai?

HILDE LA MULTI ANI SI SA FII SANATOASA!!!

ANDA unde umbliiii????

MEEMS sanatate

ROXI m-am inscris la scoala de soferi.
sa nu-mi spuneti este usor ca mi-e frica de numai pot de condus. plus ca stiu de pe acum ca voi pica sala pt ca nu am deshis decat 2 pagini din carte.

MADAU trebuie sa faci ceva: ORICE. daca lasi lucrurile asa, va fi mai greu de inodat sentimente. ti-o spun eu care am trecut si trec prin asta.
din cauza necomunicarii am devenit aproape doi colegi de apartament eu si cristi. inafara unui pupic la venirea acasa si la plecarea de acasa bate vantul la noi.
asta si pt ca am lasat sa ne treaca nervii, supararea, am trecut cu vederea una alta cand trebuia sa vorbim si totul a devenit tabu.

acum eu nu-ti zic sa-l bati la cap, mai lasa-l un pic sa-si "revina" si apoi incet incet incearca sa-l aduci pe drumul vostru. acum nu-l pisa cu telefoanele, vorbeste-i doar strictul necesar legat de casa si copil, arata-i ca si tu poti fi un pic indiferenta, incearca sa-l faci sa inteleaga ca te-a ranit si ca suferi.
daca doar sta in casa cu tine nu inseamna si ca vrea sa salveze relatia. salvarea nu vine de la "lasa-ma sunt obosit". trebuie altceva facut.
doar tu iti poti da seama cum trebuie sa-l iei.
dar mai tarziu va fi mai greu.

mi-e greu sa cred ca el nu realizeaza ce rau iti face cu atitudinea asta si ce lovitura ti-a dat cu "nu stiu daca te mai iubesc".

degeaba iti pui tu toate cele sexy pe tine si vrei sa-l seduci daca el nu vrea...nu se poate.
iti doresc sa gestionezi cum este mai bine situatia.

sa va dau ex de tensiune la mine in casa: dimineata vb cu soacramea si imi zice sa-i duc pantaloni grosi lui Vlad ca ii da pe aia cu care l-am dus imbracat dar se usuca greu. mi s-a ridicat un pic parul in cap ca am rugat-o sa nu-i terfeleasca pe aia pe acolo (i-am zis sa ia alte 2 perechi de fas de acasa dar nu a rut) ca erau nou-nouti, ii stateau bine in talie si nu am alti pantaloni de schimb. adica mai am 2 perechi grosuti dar nici unii de terfelit.
nu-i cumpar una-doua pantaloni sa-i traga in genunchi in noroaie.
bineinteles ca dupa ce am vb cu ea mi-am aratat nemultumirea in fata lui Cristi, care a zis ca-s exagerata, ca ce naiba 10 ron acolo ca le pun toate la inima, ca cumparam altii.!!!!!
pai eu nu am dat 10 lei pe pantalonii aia, el nici nu stie cand si cat am dat pe ei ca i-am ascuns ca daca-i zic, imediat sare cu gura: dar trebuia sa cumperi, nu aveai pantaloni??? sau geaca, sau ghete, sau bluze....bla bla bla bla.
deci am tacut scrasnind din dinti, mi-am calcat pe inima ca sa nu incepem o alta runda de tacere (la noi asa se manifesta cearta, prin lasa-ma sa te las, nu vorbim, nu comunicam)
si uite asa se mai adauga la lista lunga alta cicatrice.

sa va spun de Vlad. numai vrea sa doarma la pranz, se culca de pe la 16-17 dupa amiaza si ca atare dimineata la 04-05 este in picioare. socramiu bea cate un pahar de vin sau bere ascuns ca altfel cere si nu scapa pana nu-i da si lui.
cica mananca bine, kk face o data la 2 zile tare si f gros dar multumita lui Lass Baby nu se mai screme rau.
nu o lasa pe masa'mare sa doarma cu el si tasu'mare in pat. o da jos. soacramea adoarme pe fotoliu si abia dupa ce se culca el bine se urca si ea in pat. si dimineata daca o gaseste in pat langa el maraie cica la ea.
vrea afara si numai afara.

gata, ma retrag la treaba

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput