Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 11
leea_cv spune:
Miha aha,acu chiar ca ma doare burta.Vaaai da numa tie ti e putea intimpla.Da ce pana mea are costumul ala de costa ATITA amar de banet?Are tzitza inclusa si vreun buton pentru pentru oprit copilu din urlat?Ori e antipishu?Sau ce naiba?Io nu dadeam atita nici sa ma fi taiat.Iara finutza...ce sa zic,putea sa se gindeasca un pic la buzunarul tau.da daca ma gindesc bine,chiar nu erau mai scumpe sau de ce nu si-a ales altul mai piperat?
Mada daca ti s-a pus pata,esti cu gindul numai acolo.De-aia si io cred ca despici firu-n patru si incerci sa-ti gasesti tot felul de argumente.Si desigur e mai usor sa-i gasesti circumstante agravante decit atenuante caci tu te consideri cea mai incercata si mai apasata de griji.Si poate chiar asa e.Insa vai,sarmanii, ei sint de sute de ori mai oropsiti atunci cind sint stilpii casei.Si cu siguranta are impresia ca el face totul (toti banii adica) iar tu te pricepi de minune sa-i cheltui.Chiar daca e spre bunastarea a toti 3.El munceste si n-are timp de el,de-o bere,de-un pescuit caci si-a pus singur latzu de git.In loc sa mai fi copilarit,s-a procopsit si cu nevasta si cu copil si mai mult,trebuie sa si munceasca pentru 3.Acu s- fi trezit din vis.El trebuie admirat si mingiiat si compatimit ca lucreaza atit de mult.Iar de-ar fi invers,tu de-ai munci si el ar creste copilu,si atunci tot la fel.El trebuie admirat si mangiiat si compatimit ca se chinuie sa creasca copilu si nu iese in lume si nu socializeaza.Deci oricum ar fi,tot ei trebuie menajati.(A se observa nervii cu care o zic,mititeii).Una peste alta,nu cred ca nu va iubeste,trece doar printr-o etapa de revenire cu picioarele e pe pamint,timp in care,in niciun caz nu-i face bine sa fie cicalit.
Joy trage aer in piept,numara pina la 10 sau 55 sau ,ma rog,o mie,si ia-o de la capat.Pup.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Mihaelutat spune:
Leea draga mea acel costumas nu are nimic special, doar ca este de la firma Bufi din Italia, poate va spune ceva voua ca mie nu imi spune nimic aceasta firma. dar l-am luat ca ii placea finei, la toate ofertele mele de magazine a zis ca a fost si nu vazut nimic si atunci am luat si gata. Nu mai vreu sa ma gandesc ca inebunesc.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Noki
Leea perfect de acord cu tine, asa-mi vine sa-mi iau lumea-n cap cateodata, sa vaza ce bine e sa vii acasa si sa gasesti liniste si singuratate. Ieri seara iar l-am luat la "puricat" si mi-a zis ca daca nu vroia sa lupte ptr relatia noastra nu mai era acasa acum. Dar spune ca nu ma iubeste, sau ma rog, ca nu stie...iar asta probabil va lua timp...iar la mine asta-i baiul cel mare..timpul, sau mai bine zis lipsa lui
Miha nu ma pot abtine sa intreb..ce face costumasul ala de botez de 600 de ron?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Madau inca ma intreb si eu, dar daca gasesc vreun raspuns va spun. Macar daca era vreun Armani Dior ceva dar e Bufi, cine naiba mai sunt si astia, nu stiu.
Mihaela
album dn Titi
roxisialexia spune:
buna fetelor!
eu sunt ingrijorata m-a sunat acum mihai sa imi spuna ca se simte foarte rau are febra, frisoane, il dor articulatiile, muschii ceafa... e clar ca buna ziua ca a luat gripa ce sa fac, daca ne-o da si noua? mai bine il trimit la ma-sa
azi am terminat si cu cel de-al treilea examen, urmeaza iste oribilitati gen statistica si sisteme informatice
feli si buluci la semnatura unde scrie bubu este varsta sarcinii, de multe ori intru chiar eu pentru ca luata de evenimente nu stau sa numar saptamanile
miha, draga mea, sa te stapaneasca sanatoasa finii tai...bine ca nu-s de cununie ca altfel vroaiu o excursie in dubai.. Ati schimat yala? ce va dat pentru stomatita? e tare urata si pacatoasa, a avut si lexi si tare rau a fost.
il pacaleste cineva cu doctorul? poate a invatat de frica de la una din bone, eu stiu pe cineva care isi sperie copilul cu doctorul doar ca sa fie cuminte. este bine sa ii spui din timp ce se va intampla cu el in timpul consultatiei...si incet incet o sa se obisnuiasca.
sper sa pleci pe 4 roti acasa
lavi, o saptamana linistita si spor la noul job!
anda ce faceti, cum se simte nichita?
meems, sanatate multa!
cami si pentru dariuca un pupic , sper ca e mai bine azi.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Mihaelutat spune:
Dupa cum se vede treaba nu voi pleca pe 4 roti acasa, cel putin nu pe cele 4 ale masinii mele. inca mai astept sa vina cineva trimis de printul consort sa ma pescuiasca si sa ii faca ceva masinii.
Roxi persoanele ne sunt si fini de cununie, insa problema a provocat-o sotul neu, ca el a insistat sa cumpere pe ultima suta haine pentru copil din Munchen, tot el a decis singur cu mintea lui sa dea toata sacosa cu lucruri cumparate finului meu, el a decis ca nici una nu merge de botez, desi el le-a cumparat, si deci eu m-am vazut pusa in fata faptului implinit, si trimisa la acest celebru magazin. Eu de aici deduc ca e vina lui si el trebuie sa plateasca. insa avand in vedere institutia casatoriei in care ne aflam si comunitatea de bunuri instituita de Codul familiei, care guverneaza celula de baza a societatii, vom plati la comun, ca toate proprietatile, deci si banii sunt proprietate devalmasa a celor 2 soti. Deci eu sunt f... in partea dorsala si cu banii luati. Ca ii da el ca ii dau eu tot aia e la extrasul de cont.
Mihaela
album dn Titi
roxisialexia spune:
" si la bine si la greu" miha...foarte greu, la cat mai putine papusi sau la cati mai multi bani? ce sa iti urez?
voi sa fiti sanatosi ca in rest banii ii faceti voi nu ei pe voi.
joy la ce anume inveti?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
gabitaco spune:
Fetelor...va multumim de urari.....
Mada....eu cred ca prea stai cu telefoanele pe el, iti faci prea mult rau stand si gandindu-te toata ziua ce face el in acel moment. Cred ca tre sa fii mai detasata de situatie...sa nu-l mai cicalesti toata ziua cu intrebari de genul...Ma mai Iubesti? Vrei sa mai fim impreuna?. Mai bine incearca sa iei situatia ca atare, sa te detasezi de pb...astfel incat sa ajunga el sa se intrebe...Oare ma mai Iubeste?Oare mai vrea sa fim impreuna?.
Asa...vede ca tragi de el si ce zice...vezi...ma iubeste...ma vrea...face tot ce vreau sa raman cu ea...Ea sa mai joc ceva teatru..... De iubit te iubeste sigur....insa i s-a cam urct la cap democratia de prea mult bine....si pluseaza sa vada si el ce se intampla daca face niscavai nazuri. Ia zi-i tu cand vine acasa...stai cu fata un pic ca tre sa fac mancare si dupa ce terminam poate iesim cu copila la un suc. Lasa-l sa se ocupe mai mult de copil...ca e si el tata...nu. Tine-l mai mult alaturi de voi 3..da impreuna...nu tu la calculator si el cu copilul sau invers. Incearca sa faci actiuni care sa va implice pe toti 3...sa fiti mai mult timp doar voi 3 in acelasi loc.....Stiu ca e greu....dar vei reusi. Nu-i mai fa toate mofturile....ca asta ii da si mai mult aer de invingator. arata-i ca si tu poti sa faci la fel....nu-i pune dragostea toata pe tava...da-i cu lingurita...sa nu se innece saracu.....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
felicia74 spune:
quote:
azi am terminat si cu cel de-al treilea examen, urmeaza iste oribilitati gen statistica si sisteme informatice
Roxi sacrilegiu! Statistica a fost iubirea mea din facultate, am invatat in primul an regulile de baza si in anii urmatori nu am avut treaba. Nu i-ai prins tu "spilul" ca nu e asa grea! Bafta sa fie!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
Si mie mi-a placut stasistica . mai ales sa fac interpretarile dupa ce calculam spe mii de formule.
fi-miu destul de des imi scoate caseta cu margele si le pune la gatul lui. so Pumba se pare ca trebuia sa ai baiat sa te incuscresti cu mine.DF de fapt ca sunt marginalizati si cred ca or sa fie si peste 10-20 de ani.
sunt rupta de oboseala, am mancat numai fructe la servici. si acasa o portie de lasagna ca sa compensez.am cautat un BCR prin spate pe la Obor si am niste bataturi urate, tot zic ca merg la pedichiura dar nu prea am avut succes.
Mihaela la cat de darnica esti cu finii m-as baga sa mai fac unul dc il botezi tu!asta dc nu mi-o ia Noki inainte.
Madau ai grija ca o sa devii paranoica.ieri l-am pus pe Sorin sa dea muzica tare in masina ca nu-l credeam. din moment ce nu auzeam motorul...
Anda parca nu scrisesi azi? e bine Nichita?
Leea terminasi examenele? ca forumizezi again.
sanatate la bolnaviori.