Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
Hellooooooo, azi e zi de munca, deci treceti la tastaura!!!!!! Io ce citesc intre 2 cursuri de drept daca voi somati????
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
soanso spune:
Pumba,Ina,multuumesc pt complimente la adresa Soranei.
Ina,e frumos la mall ,te invit la o plimbare.interesanta pilda,stiam una asemanatoare cu un betziv care s-a inbogatit dupa ce si-a vandut sticlele goale!
Leea,am intrebat de prietena ta pt ca stiu ce importante mi-au foat mie prietenele in momentele grele.prietenul adevarat este acela care e alaturi de tine si la bine si la rau.pb v-a trece muuult pana isi vor reveni.
eu sunt la serv. nu am nici un chef de munca si e luni!
SOSO (20 dec 2005)
maria_alexia spune:
Hello! Sper ca toata lumea e afara, la plimbare, si nu prinsa de alte treburi... E o vreme superba si pe-aici, parca vine primavara.
De azi am intrat in prelungiri la serviciu si deja regret, oricum sunt cu mintea tot prin alte parti. La bb mic, mai precis .
In sfarsit incep si eu sa realizez ca se cam apropie momentul si cam intru in criza. N-am pregatit nimic, sper sa nu ne ia prea tare prin surprindere. Inca nici la nume nu ne-am hotarat. Cu restul (hainute, bagaj...) o sa incep de saptamana asta, sper.
Burtica e maricica, deja ajung la pozitii de yoga ca sa-mi fac pedichiura, chiar imi aminteam ce ne mai amuzam cu fazele astea pe-aici acum mai bine de 2 ani .
Pentru asta, tot mai facut o tura la munte weekend-ul asta, n-am prea fost cuminte
Joy, fix-fix la fel era si Cristinelul meu in primele luni, un cosmar cu somnul, adormea ingrozitor de greu si se trezea imediat... Multa putere! (si tutun, era sa zic )
Soanso: raspunsul la una din intrebarile din poze e... nu stiu cat seamana Sorana cu tati, dar cu mami seamana leit!
De Ionikka ce mai stii? Sunt pregatiti de bb2?
Sanatate multa bolnaviorilor! Si pe-aici circula o viroza tare urata, incercam sa ne ferim de ea cat putem...
Madau, pana la urma cum a ramas cu Praga de Valentine's? Tare bine v-ar prinde ceva de genul asta...
Mihaelutat spune:
Leea ca sa te apuce durerea de burta de ras iata ca pe langa cei 300E cheltuiti aiurea, imi permit sa spun, voi mai scoate din buzunar 850 de Ron trusoul de biserica. Pentru ca a vrut fina sa mergem la un magazin destinat botezului, unde ma coata costumasul ales 567 Ron, botosii 142 Ron si sticluta de mir si setul preotului 150 Ron. La un calcul simplu sunt in buda....poate mananc si ceva cat sunt cu capul in buda si da norocul peste mine......Dar potul cel mare s-a castigat la loto, deci poate doar la loz in plic. Trecand prin parcare ce descopar, ca sunt cu masina pe janta, in speta roata din spate e pe janta, mi se aprinsese mie ceva senzor, dar m-a linistit sotul meu ca e o eroare de la computer si sa ma duc linistita la serviciu. De dus m-am dus sa vad acum cum plec, caci nu am roata de rezerva....Poate va intrebati de ce? Ei bine pentru ca George a decis ca e cazul sa puna suboofer, lucur pe care vi l-am adus la cunostinta si desigur am renuntata la kit-ul de pana, adica ceva spuma si niste fire, ca nu mai avea loc la portbagaj, ca na ce dracu doar nu facem noi pana, noi nu dar eu da.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Am profitat ca e destuld e liber pe la noi prin cartier si am dat o tura pana in Mall, i-am luat piticei cateva chestii, ma oftic de mor ca am uitat sa iau geaca lui Marius s-o dau la curatat, maine va trebui sa mai fac inca un drum. Dar am mai iesit din casa, mi-am mai limpezit mintea.
Maria n-a ramas in nici un fel cu Praga, a ramas in coada de peste...acu' stau sa ma uit pe calendar si vad ca pica joia..deci exclus sa-si ia liber domnul de la munca
Leea asa ma gandeam si eu...dar pe de alta parte, nici cu casa nu-mi pare asa entuziasmat...adica cred ca se bucura, el asa zice, dar tot eu m-am ocupat d toate, mobila, idei de amenajare, etc...el a fost doar cu caratul de diverse chestii, platit, cumparat materiale, etc. Si mergem amandoi aproape zilnic acolo, mergem sa cumparam ce trebuie, etc. Chiar i-am zis zilele trecute, ca mi se pare ca nu se implica asa cum trebuie, sufleteste vorbind, si mi-a zis ca se implica, dar ca e de acord cu mine, ii place asa cum vreau eu sa facem asa ca de aia nu zice nimic. Nu stiu, dar parca nici nu-l mai cunosc cateodata, sau poate am devenit eu banuitoare, si caut nod in papura la orice.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Mitzo, need a ride home?
Maria, parca te si vad facand bagajul in timpul contractiilor si tinandu-te cu manuta de burtica sa nu evacuezi pitica!!!!
Madaule, io zic ca ultima varianta zisa de tine e cea corecta.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
joy04 spune:
sa incep asa: Alex nu vrea nici calare nici pe jos. turuie niste basinutze de zici ca a mancar numa fasole.
am ajuns la concluzia ca nu0i place laptele praf. ce-l putin Humana si Nan nu le agreaza.
in disperare de cauza ca nu tace si io am de facut mancare si as vrea sa invat, ii dau copilului un pic de lapte muls de la Fulga de masa'. asa....trage copchilu de nu te vedeai. ia zic io sa-i bag niste Humana. esec total, il scuipa afara.
asa ca peste ala varza am mai muls nitel din titza si asa l-am pacalit sa bea vreo 50 ml. acum, nu doarme, plange, nu se culca, nu vrea sa suga san si nici ce a mai ramas in biberon.
in bucatarie-s toate de-a valma...si io ma dau cu capul de pereti. o=intrasem sa zic ceva lui MADAU, revin mai tarziu ca urla Alex de ti se rupe inima
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Mihaelutat spune:
Noki mercic, astept pe cineva sa imi depaneze cumva masina, daca nu vine in timp util te sun.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Noki deci esti de parere ca (,) caut nod in papura nu? Cateodata asa cred si eu, zilele trecute m-am tot enervat ca sta mult la birou, m-am gandit la toate cele..apoi seara mi-a spus un coleg de-al lui, m-am intalnit cu el si cica au fost super zapaciti, au avut mult de munca..a fost nebunie acolo. Aseara chiar radeam,cica am vrut mobila de la Norvinia, cu amortizoare smechere la sertare...acu' sa nu ma mai plang sa lucreaza mult
Joy cu Milumil ai incercat? Ca e mai dulce, majoritatea copiilor il accepta. Zic si eu..
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Joy, zic si io ca si madau: incearca cu Milumil. Sarah l-a acceptat ok, dupa ce e refuzat Bebelacul, de exemplu.
Madau, io stiu cat e de greu sa-ti impui sa nu te mai gandesti numa' la chestia asta. Da' io zic ca e maare avantaj ca in perioada asta ai atatea lucruri la care sa cugeti: scoala si mai ales casa, incat ar fi pacat sa nu te concentrezi pe ele.
Io-s convinsa ca daca nu l-ai mai stresa atata cu telefone, intrebari, probleme de comunicare, s-ar mai da si el pe breazada. Stiu cum e sa fii paranoica si sa-ti faci tot felul de scenarii in minte - crede-ma, io-s maestra in asa ceva.Dar treaba e ca daca tot ai in mod constant informatii cum ca sunt simple nebuneli si nu au niciun suport in realitate, inseamna ca TU esti cea care trebuie sa-si schimbe modul de a vedea lucrurile. Si cred io ca asa vor aparea si rezultatele. Treptat si in timp, normal, dar cred ca vor aparea.
Varsta Sarah