Colectia de toamna-iarna 2005 (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Andamultzam pt referatul cu constipatia.Dar pentru mine NU mai exista nimic rational din cauza caruia sa fie T constipat.Bea o gramada de lichide,lapte doar 200ml/zi, fructe si-acu i le dau pasate cu iaurt ca sa fiu sigura ca le maninca+cerealele alea de la Nestle cu fibre pt nekkciosi.
Azi,dupa a 5-a zi i-am pus supozitor.S-a chinuit o gramada si in cele din urma a facut singerind, si urlind ca vai de el, un bolovan muult prea gros si tare.Mi-am adus aminte ca una din doctorite m-a intrebat cindva daca nu cumva e prea gros ca asta ar insemna mega-colon,o chestie ce trebuie operata.Si m-am cutremurat.Joy nu i0am facut nicio analiza dar cu siguranta am sa-i fac.Poate o ecografie,sa vad cine ce ma sfatuieste.Ca asa nu se mai poate.Nu mai pot sa cred ca e din cauza alimentatiei.Mandymultumesc pt reteta cu taritze.Ma bucur ca la voi functioneaza.O sa incerc si eu si asta.Chiar acum o sa comand Colon Cleansing de pe net.
Buluci,Noki,Pumba da mai,exista un Dumnezeu al copiilor care-i fereste.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Soso esti o scumpa ca ai intrebat.Mamica Mayei e bine.Am vorbit cu ea si a inceput serviciul (din pacate la o cresa, unde e intre copii si isi aduce aminte intruna de fata ei).Vor sa plece undeva doar ei doi ,sa mai uite,sa se redescopere.
Miri si T e toata ziua cu "beia" in gura.Cind prinde pahare pe masa,de nu-s atenta,le goleste.O copro,da,i-ar prinde bine.In ignoranta mea,cine-mi zice care-i diferenta intre coproparazitologic si coprocultura?
Meems dezmucoshare rapida Riannei!
Cami pentru Daria sanatate!
Ilenutza cum mai sinteti voi doi?
Apropo de raceli si muceli ,stiti voi cit am tras cu T in oct-nov.De atunci in fiecare saptamina,in aceeasi zi ii dau o capsula de oscilococcinum.Nu stiu daca din cauza asta -sa nu zic intr-un ceas rau- n-a mai avut nimic.
Cuscra Gabi gind bun cu drag de pe meleaguri ardelene la ceas aniversar.Va doresc sa fie tot ce poate fi mai frumos.Va doresc sa traiti tot ce se poate trai mai intesn.Cu dragoste,intelegere si respect!

iubire…in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Un zimbet pentru luni dimineata:

CUM ITI PASTREZI CASNICIA ?

Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani.
Ei impartaseau totul si discutau despre orice.Nu aveau secrete unul fata de celalalt, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care femeia o tinea pe dulapul ei de haine, si , despre care l-a atentionat pe sotul ei sa nu o deschida sau sa intrebe de ea vreodata.

In toti acei ani, el nici nu s-a gindit la cutie, dar intr-o zi,
batrinica se imbolnavi foarte tare si doctorii ziceau ca nu prea mai
are sanse sa se insanatoseasca.Incercind sa puna toate lucrurile in
ordine, batrinelul a luat cutia de pantofi de pe dulap si a pus-o
linga patul sotiei sale.
Era si ea de acord ca era timpul sa afle si sotul ei ce era in
acea cutie.Cind a deschis-o, in cutie erau doua papusi crosetate si o
gramada de bani : in total vreo 25.000 de dolari.El a intrebat-o
despre continutul acestei cutii.'Cind ne-am casatorit , spunea ea,
bunica mea mi-a spus ca secretul unei casatorii este sa nu te certi
niciodata.Spunea ca intotdeauna cind ma suparam pe tine , sa tac din
gura si sa crosetez o papusica '.....

Batrinelul era atit de impresionat, incit abia isi putea stapini
lacrimile.Doar doua papusi erau in cutie ! Ea fusese suparata numai de doua ori in toti acesti ani in care au trait impreuna.Nu mai putea de fericit!
'Iubito, spuse el,inteleg existenta papusilor, dar toti acesti bani ?
'Oh, zise ea, acestia sunt banii pe care i-am obtinut din vinzarea
papusilor'...::

RUGACIUNE :
Doamne, ma rog sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg sotul; iubire ca
sa pot sa-l iert; si rabdare pentru toanele lui.Pentru ca Doamne, daca as cere putere, ma tem ca l-as bate prea tare.
Amin ! "

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Poftiti la !

Multumim pentru gandurile bune ! Daria se mentine in aceeasi paramentri cu "raceala"! Doamne ajuta sa fie bine!

Lavi, ma bucur ca sunteti mai bine! Sanatate maxima!

Meems, sanatate multa-multa si Riannei! Sa dea Domnu sa isi revina repede si sa nu se complice!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Cami, io-s la a doua cafeluta, asa ca se pare ca ti-am acceptat tacit invitatia!

Ina - suuuuuuper tare pilda!Ia sa ma apuc si io de crosetat, ca sigur scot la baaaani....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie draga.
Bic acum am vazut, condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta.
Dupa ce am traita o neagra depresie vineri, adancita de vizita soacrei, care de cate ori vine sa ma ajute, manata de cele mai bune intentii, reuseste sa ma enerveze la culme, sambata am plecat la shopping si am reusit sa ma montez. Mi-am gasit rochie de nasa, de fapt e de cabaret dar am luat-o ca mi s-a parut extravaganta si am zis sa fac o nebunie si sa o cumpar. Oricum nu stiu cat de bine ma voi simti imbracata cu ea, dar acum am luat-o si basta, nu mai cconteaza o sa o imbrac ca bani de alta nu mai am. O sa fac poze sa vi-o arat, dar dupa eveniment, ca daca nu va place sa nu stiu inainte, mai bine dupa.
Pe cale de consecinta cu moralul ridicat de sambata, il astept duminica pe sotul ratacitor sa vina de la Munchen cu trusoul bebelusului pentru botez....Si astept in van caci el pretinde ca nu a gasit decat un Benetton si a luat haine de bebelus de 300E, din care nici una nu merge de botez, caci sunt numai blugi si geci de piele si fas, astea pentru un bebelus de 3 luni, pe care de altfel eu nici nu le-am vazut ca i le-a dat deja finului meu care la- asteptat la aeroport si ca eu ar trbui sa ma duc acum sa caut haine de botez pentru copil..... Am crwzut ca il strang de gat...Pai de aia am stata eu un week-end cu copilul si soacra, care fie vorba intre noi mi-a facut capul pilaf, exact ce imi trebuia, ca sa isi ia el costum si eu acum sa iau magazinele la rand iar.....Cred ca incep sa ma apuc si eu de crosetat, vorba Inei, ca altfel scriu la repezeala o cerere de divort sau de gratiere pentru omor dupa caz, sa le am pregatite in caz de ceva.
Acum problema 2. a venit pediatra sa vada copilul, care se pare ca are o stomatita aftoasa peste eruptia dentara, spun ca se pare intru-cat fi-miu a facut o mega criza de isterie, nu l-a putut examina decat extrem de aproximativ, adica a deschis gura numai daca statea la minim 50 de cm de el, deci a vazut doar cateva afte pe varful limbii, presupunem ca e plin in gura de afte, si deci tratament specific. Aseara cred ca s-a lovit la gingie si i-a dat sangele, dar iarasi nu ma vazut nimic ca nu m-a lasat.
Acum nu stiou cum sa fac sa ii inving aceasta teama de doctor si examinare, caci devine o problema extrem de serioasa. El nu a fost niciodata supus vreunui control naspa, doar de rutina, nimeni nu l-a bruscat sau lovit asa ca nu imi explic reactia extrem de violenta fata de doctor. Pe cale de consecinta nici nu se pune probleme vreunui set de analize acum ca e clar ca am face mai mult rau decat bine. sper ca este clar pentru toata lumea ca in timp ce fi-miu se isteriza la doctorita soacra-mea plangea cu vorbe langa el si am ajuns sa o dau afara pe usa ca mai rau il criza.....
Scuze de mesajul kilometric dar nu am scis de vineri deci ca si medie stau bine.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

ma duc sa-mi mai pun si eu o gurita de cafea.

SANATATE BOLNAVIORILOR si mamicilor din dotarea lor.

LEEA al meu baiat face f gros cateodata. la ce dr te-ai dus tu? adica ce specialitatea avea?
cu megalocolonul sau cum se zice, nu este obligatoriu de operat. adica al meu sot a fost diagnosticat la cativa anisori si nu a fost operat. acum numai are probleme, dar pana pe la adolescenta parca a tot "suferit" din cauza asta.

baza in ce zice soacramea numai am. si asta pt ca daca acum ceva timp mi-a zis ca l-a alaptat pe Cristi pana la 10 luni si abia de pe la 6 luni ii-a dat mar cu biscuite si in rest f putin cu diversificarea, acum 2 saptamani mi-a zis ca i-a dat mar cu biscuite de pe la 2 luni si ceva. asa ca....nu mai cred ce zice.

io numai incerc sa-mi inteleg odraslele. de ex, Alex doarme ziua NUMAI daca stau langa el. si ieri si azi a dormit cat am stat si eu in pat langa el (cam la jumate de metru de el) si la maxim 10 minute de cand am plecat din camera s-a trezit.
si doarme zbuciumat. tresare la cel mai mic zgomot sau se sperie in somn. sare in sus, isi arunca bratele larg deschise spre spate, ochii sunt plini de spaima si cateodata incepe sa planga. daca sunt langa el si ii pun suzi sau ii susotesc adoarme la loc.
cum naiba sa reusesc sa mai fac si eu una alta? de ex mancare. ca sa numai zic ca m-am inscris la scoala de soferi si tare mult as vrea sa reusesc si eu sa invat cate ceva.

BULUCEL si eu am fost mai relaxata dupa a doua nastere. nu mi s-au mai parut asa groasnice durerile cezarienei, m-am dat singura jos din pat a doua zi, acasa mi-am facut singura dus (dupa Vlad, am plans de durere cand mi-am facut dus si ma ajutat cristi sa intra/ies din cada si sa ma spal) si la 5 zile de la cezariana dadeam cu aspiratorul, spalam pe jos, am si periat nitel covorul.
cam dilie o sa spuneti, dar m-am simtit ok.
in rest...cam aiurea cu adaptarea cu bb-ul care a avut colici rau de tot, de nu stiam ce sa-i fac, care nu stia sa tina sanul in gurita si nici nu se omora sa priceapa...per ansamblu, mult mai usor.a
aaa si inca ceva: la 4 luni jumate Vlad era in plin proces de intarcare si eu ma mulgeam si ii dadeam cu bibele, pe cand acum ma mulg doar pt ca Alex nu papa bine.

trage cateva minute 2-4 maxim, apoi scoate sanul si sta de vorba, mai ia o gura iara mai vb nitel...e ca naiba ca nu face decat sa starneasca lactatia, urca laptele mi se umfla tatza si ma doare de numai pot si el ciu-ciu cu suptul. asa ca mai trag cu pompa nitel...

acum vad ca sta cumintel asa ca iau si eu carte si ii trag o toceala.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Mihaeluta pe mine ma pufneste risul cind citesc postarea-ti.Ma intreb cum de pe tine nu te puneste risul scriind-o si "pe cale de consecinta" sa-ti mai reaca din nervi.Insa,adevarul e ca,dupa 300 de euroi papati,sa mai dai alte sute de lei pe trusou...cam nashpa.Da cine o sa aiba finut super-mega-extra-bine imbracat.Ha?
Joy era una din pediatre cea care mi-a zis de megacolon.Da nu mai am incredere in niciunele.Am citit referatul de la Anda si am scos toate medicamentele ce le recomanda aia acolo.Cred ca am sa-i fac io medicatia.Cu Alex...nashpa rau.Oare sa viseze de pe-acum asa urit incit sa se trezeasca atit de inspaimintat???

iubire…in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Suntem si noi prin zona, am alergat ca nebunii in we, ma bucur ca am dat deja comanda de mobila de bucatarie, e in lucru...am mai bifat ceva pe lista. Asteptam acum proiectele ptr restul casei, sper sa le primim pana vineri si sa se apuce si de ele.

In rest...cu somnul stam la fel de rau, toata noaptea ne chinuie, nu mai stiu ce sa mai fac...din pacate eu sunt tot intr-o permanenta stare de tensiune si incordare, nu ne-am mai certat dar nici nu pot zice ca (,) comunicam foarte bine, vorbim, facem lucrurile impreuna, dar e rau cand nu te simti iubita. Sper sa reusesc sa-l fac sa ma iubeasca din nou...e greu asa, parca suntem 2 straini. Nici nu stiu cum sa fac, poate cand ne-om muta va fi mai bine. In fine..nu va mai stresez cu problemele mele, sunt sigura ca aveti si voi destule...am sa revin cu vesti cand voi avea unele mai bune.

Pana atunci... si

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mada avind in vedere ca aveti planuri comune de viitor,ca faceti lucrurile impreuna, io zic ca e de bine.Daca ar avea dubii atit de mari in ceea ce priveste relatia voastra cred ca nu s-ar implica prea mult.Nu i-ar sta capul la casa noua si alte mobile.Nu se poate sa plecati undeva doar voi 2?Un weekend.Am vazut intr-un documentar,undeva,ca se recomanda o iesire,in cuplu,la fiecare 6 saptamini.Sau poate daca nu i-ai mai da atita atentie?Sa-l lasi sa-si vada de traba lui fara sa-l mai intrebi de ce n-a venit mai repede sau unde merge si cit sta...Si pentru el ar putea functiona principiul "iti dai seama ce pierzi doar atunci cind esti pe cale sa pierzi".Nu stiu,zic si io.

iubire…in imagini

Mergi la inceput