La multi ani, braduti scumpi! (59)
Raspunsuri - Pagina 7
Ubi spune:
La multi ani!!!!!Bogdan (Strunfita)
Andrei Razvan (Tigabita)
Iustin Gabriel (Gabi.i)
Gabriel (Catiflo)
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by Amaya
Am avut si o cerere de trimitere prin curier rapid (in alta localitate) insa taxele sunt foarte mari (pentru ramburs sunt practic 2 drumuri).
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Oana, un sfat: sa nu trimiti niciodata fron FAN Curier. Sunt niste nesimtiti. Eu am trimis un colet cu ramburs in 24 nov. si nici acum nu mi-au ajuns banii.
Lui Bogdanel desigur ca ii scot mucii cu B-BBlui, dar chiar si asa tot greu ies. Ii pun ser fiziologic sau Humez spray ianinte.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
V. Erica spune:
La multi ani
Bogdan (Strunfita)
Andrei Razvan (Tigabita)
Iustin Gabriel (Gabi.i)
Gabriel (Catiflo)
Mamicilor, voi nu mai spuneti nimic???
Amaya, pune si tu la semnatura link-ul. Am vazut si eu cateva, pt ca mi se tot blocheaza pc-ul, si mi-a placut ce-am vazut.
Simona, multumim pt aprecieri si prezenta. Torturile si prajiturile au fost intr-adevar faine - am avut acelasi furnizor de ingrediente ca si Giuseppina ...
O sa pun si cateva poze, sper sa reusesc.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Amaya spune:
Liviana, multumesc de sfat...n-ai facut reclamatie la ei? Sunt tare curioasa ce explicatie ar fi putut avea pentru asa o nesimtire crasa!?! Eu am trimis prin Cargus si in 2 zile au livrat coletul si am primit si banii.
Dana, multumesc...ma gandeam ca daca o sa fie banner-ul pe site si subiectul permanent n-are rost sa mai pun adresa la semnatura!
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
V. Erica spune:
Iata cateva poze de la petrecerea noastra: http://www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?&collid=28248188612.91294779912.1
146796299&photoid=75217779912&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008.
Nihil sine Deo!
PatriciaArdeleanu spune:
NU merge, Erica, trebuie share. e un picut mai greu cu Kodak.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
V. Erica spune:
Of, vad si eu ca e greu cu kodak, Patricia. Ce altceva sa incerc?
Nihil sine Deo!
PatriciaArdeleanu spune:
pai am vazut ca se poate da share numai invitind persoane pe e-mail sa le vizioneze.
eu am descoperit alta metoda: imi trimit mie un share pe mailul meu, si de acolo iau linkul pe care il primesc in email il dau cu copy si paste. Incearca asa.
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
pai am vazut ca se poate da share numai invitind persoane pe e-mail sa le vizioneze.
eu am descoperit alta metoda: imi trimit mie un share pe mailul meu, si de acolo iau linkul pe care il primesc in email il dau cu copy si paste. Incearca asa.
Ba am impresia ca merge cu share, dar le share pe toate, si nu vreau , ca nu-s toate de vazut... Acum incarc cu Flickr, daca nu merge, incerc si cum ai zis tu. Multumesc.
Nihil sine Deo!
kris spune:
Bogdan (Strunfita)
Andrei Razvan (Tigabita)
Iustin Gabriel (Gabi.i)
Gabriel (Catiflo)
Catiflo, tu nu mai ne spui nimic? Sunteti bine?
Sanatate tuturor bolnaviorilor! Sanatate si la parinti!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00