La multi ani, braduti scumpi! (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, multumim! Asa e, peste 4 zile face un an! Nici nu realizez cat de repede a putut trece acest an. Parca ieri eram insarcinata (ca sa nu spun ca deja mi-e dor de bebe in burtica...insa ne oprim la 2...cred). Si tie iti doresc sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara .

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani!

4 Bogdan (Strunfita)
4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo)

Gabi mai da un semn, ce mai faceti voi?

Noi am fost simbata la petrecerea lui Ruxi, a fost foarte frumos si am vazut cele mai frumoase torturi facute in casa din viata mea

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Aoleu ce ciuda mi-e ca n-am fost, dar de n-oi pune-o io pe Erica sa mai faca o petrecece doar pentru noi, sa nu-mi spuneti pe nume,
Evident, si torturi, ca altfel nu discut.
Unde sunt pozele?
Hai, ca ma apuca plansul de nervi ca n-am ajuns...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Amaya da-ne si aici un link spre magazinul tau!!!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani si din partea mea pt Iustin, Bogdan, Andrei, Gabriel! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Crinuta, merci de sfat. Daca nu-mi ziceai tu, nu apelam la picaturile de nas. Am sunat la pediatrie urgenta si de acolo m-au sfatuit sa-i pun lui B vibrocil (1-2 pic per nara) si de asemeni pe gura alte picaturi. Efectul s-a vazut, a dormit mult mai bine. Intrebare: stiu ca era un semn apropo de culoarea secretiilor. Galben ce inseamna? Ca e pe vindecate?
Nidoflorul e f bun, ca si Cutadenul de altfel.
(M-ai vazut la stiri? Am aparut pe la 6:45.)
Patricia, imi pare rau pt voi. La fel am patit si noi acum 2 sapt. Gatul nu l-am reparat decat dupa ce am luat antibiotic-ajunsesem sa nu mai pot vorbi. Circula clar niste viroze. Cum a fost povestea de la teatru? Cu iz modern? Acum ceva vreme am fost si noi la Capra cu 3 iezi si am observat ca erau ceva abateri de la original (de ex iedul cel mic invata engleza).
Bubu, ursuletii cu echinaceea se dau dupa 3 ani, nu? Tu platesti 500 ron pt 4 ore/zi si doar 4 zile pe sapt? Pff, cam mult as zice. Burtica arata f bine si ce incantat e Vlad de ea? Cat au costat bodyurile de Debenhams?
Alina, bafta la eco, sa ne zici si noua ce ai in burtica!
Amaya, ce bine ca ne mai dai vesti! Ma bucur sa aud cat de bine ii merge Cristinicai si te inteleg perfect la faza cu "mancatul urechilor". Nici lui m nu-i place spalatul la cap (de ce oare?) dar sunt hotarata sa-l duc la piscina ca sa se invete cu apa multa, inclusiv cu udatul des la cap. Succes cu vanzarile! Mai ai putin si suflati din nou in prima lumanare, asa-i? ce-a trecut timpul!
Erica, asteptam poze cu torturile!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, ma bucur ca a dormit mai bine.
Mucisori galbeni nu inseamna ca e pe vindecate, din contra, mai dureaza.
Trebuie sa devina transparenti, si apoi sa dispara.
La Rayan saptamana trecuta, alternau intre transparenti, galbeni, iar transparenti si iar galbeni si acum nu prea mai are, dar sunt transparenti.
Mucisorii galbeni indica infectie, deci trebuie atentie multa.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, da, modernizata piesa putinsi pe mine m-a amuzat faza cu engleza si iedutza. dar ff multa lume si copii de toate virstele.
Oricum, ar fi horor daca s-ar pune in scena exact ca in poveste (imi vine im minte fragmentul ala cu "capetele ranjite in geam" dupa ce ii mancase lupul.

Bubu, v-am admirat, si pe burtici, si hainutele noi, tot
ce firma e asta, debenhams? nu am auzit pina acum. par a fi de f buna calitate, nu-i asa?

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Ana Maria, adresa este www.bijuterii-cadouri.ro

Liviana, mie imi pare tare rau ca ajung sa scriu asa de rar insa cum v-am povestit duc o viata tare nebuna...sper sa ma linistesc si eu in curand, cat de cat macar. Cu cat e gasca mai mare cu atat ramai fara urechi mai repede dar atunci cand simt ca ma lasa nervii ma gandesc la Adita sau la nasa mea (fiecare cu cate 4) si ma linistesc instant, mai ales ca piticania este instigatorul sef si deocamdata nu ma pot intelege cu ea si astfel face ce vrea si eu tac si-mi rumeg nervii. Sincer, nu-mi pot imagina cum fac fata mamicile cu 3-4! Cu spalatul pe cap lui Andrei nu-i place sa-i intre apa in ochi (inevitabil insa) dar il mai pacalesc, tin dusul cat pot de sus deasupra lui si-i spun ca ploua si atunci intra-n joc (cand are el dispozitia necesara). Ai dreptate iar suflam in lumanari de un an (ce bine ca am tinut-o pe cea de la Andrei ) deci trebuie sa ma gandesc ce tort fac sa manance si ea.
Lui Bogdanel nu-i scoti mucisorii cu pompa? Eu Cristinucai ii pun in nas si Ophtamesone N daca sunt mucisorii galbui, pe langa Vibrocil. Multa sanatate va doresc!

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, sint superbe!
deja am pus ochii pe ceva. cum va fi cumpararea/distributia lor??

ps. pot trimite si pe la cunostinte linkul tau?
Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Patricia, ma bucur mult ca-ti plac. Inca mai am sute de produse de adaugat. Pana acum livrarile le-am facut prin Posta Romana (nu am avut nici un fel de probeme) cu plata ramburs. Am avut si o cerere de trimitere prin curier rapid (in alta localitate) insa taxele sunt foarte mari (pentru ramburs sunt practic 2 drumuri).
Bineinteles ca poti trimite si la cunostinte .

Comorile mele

Mergi la inceput