La multi ani, braduti scumpi! (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Crinuta, la noi e f. eficient Eurespal, expectorant.

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Aaa, Crinuta, la noi e f. eficient Eurespal, expectorant.

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Aha, o sa iau si eu, mai ales ca am mai auzit de medicamentul asta.

Eu inca nu ii dau nimic pentru imunitate, poate ii voi mari doar doza de miere, ca ii place mult.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Mie mi s-au parut eficienti ursuletii astia cu echinaceea. I-am dat in decembrie, ianuarie pauza si acum iar o luna. In ianuarie parca n-a racit deloc. Iar acum doar o zi de stranut...o fi si de la astia...

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata gagicute , cine mai e la cafea ?
Multa sanatate puiutilor bolnaviori printre care se numara si Mandy care tuseste si are mucisorii .
La multi ani cu mici intarzieri lui
Amanda Maria
Irina Ioana
Maria
Bianca Maria
Albert-Adrian
Alexandra Maria
Bogdan
Andrei Razvan
Iustin Gabriel
Gabriel
Sper sa aveti parte de o zi speciala !
Eu astazi merg la o eco morfologica si sunt tare curioasa ce si cum va fii , sper sa si aflu ce e .

Alina 19 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

La multi ani ! pentru Bogdan, Andrei Razvan, Iustin Gabriel si Gabriel

Patricia, sanatate multa tuturor !
Alina Maria, succes la eco !
Liviana, in Pipera construim.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

La multi ani Iustin, Bogdan, Andrei, Gabriel!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Alina, iti tin pumnii sa fie baiat, ca stiu ca asta iti doresti!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici.

LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor (de azi si din zilele trecute), cu scuzele de rigoare pentru intarziere, sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii si mult noroc!!!

In sfarsit mai scriu si eu! Am fost (si inca sunt) intr-o perioada destul de tumultoasa: sunt in sesiune, si am avut numai examene grele, magazinul ma solicita si el destul, pitica mea este plina de energie fiindca a descoperit mersul in picioare dar cum nu merge singurica (inca) trebuie sa fiu mai mereu acolo pe post de prelungire si stabilitate, si, cireasa de pe tort, fratele meu are cununia civila in mai putin de 2 saptamani si inca mai avem multe de organizat. Eh, dar ma linistesc eu.

Noi suntem bine, Slava Domnului, Cristinuca si-a revenit destul de bine dupa boala si dupa candida care a chinuit-o inca aproape o luna dupa iesirea din spital, si este in verva tot timpul, vorbeste mult, mananca enorm, parca ar avea 4 maini si 2 guri, insa cred ca s-a saturat de stat in casa (si mai avem inca o luna de "arest" la domiciliu). Ia in continuare ecoflorina, enzime digestive, Viusid, tincturi, de coacaz negru si arin negru, si de luna asta o sa incepem un vaccin, Polimod, timp de 3 luni...toate pentru refacerea imunitatii si a florei.
Andrei este minunat, a crescut si ne lasa paf cu ce conexiuni face si ce spune (aseara la spunea la papagali "sshhht papaalilor...fa nani altfel megem la baie si va spal pe cap" - asa ii mai spune tati lui fiindca nu-i place partea cu spalatul pe cap). Face o echipa de soc impreuna cu surioara lui si ne mananca urechile cand ii ia distractia. Am avut mare noroc sa nu imbolnaveasca deloc in iarna asta (o fi de vina vaccinul antigripal pe care l-a facut la cresa) si astfel nici noi nu am fost bolnavi.

Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori si parintilor!

Altfel, incepand de astazi o sa-mi apara (aparuse deja insa era o problema si afisa gresit link-ul catre pagina, dar se remediaza) si mie un mic banner publicitar aici pe desprecopii (va fi la rotatie cu cele pt. parfumuricopii si bebe strumf) si voi avea un subiect la femina intim despre magazinul meu online.

Va invit pe toate sa-l vizitati, sper sa va placa, si sunt 100% deschisa la sugestii sau critici.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

La multi ani flacailor de 3 ani, Bogdan(Strunfita), Andrei Razvan(Tigabita),Iustin Gabriel(Gabi.i),Gabriel(Catiflo)!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Amaya, ce fata mare ai, nu-mi vine sa cred ca are deja 1 an peste cateva zile! Sa va traiasca puiutii!

Alina, bafta la eco, sa ne spui daca afli ce e!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput