La multi ani, braduti scumpi! (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Poze party:
http://www.flickr.com/photos/23550816@N08/2241809507/

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Amaya, Doamne ce a mai trecut vremea! Sa te bucuri de ambele comori!
Mult succes cu mica ta afacere!

Bianca, aproape in fiecare zi imi pomeneste de fratiorul ei..Chiar zilele trecute se ocupa sa-i cumpere o suzeta. I-am explicat ca Doamne Doamne o sa ne trimita si noua un fratior, dar mai intai sa ne mutam intr-o casa mai mare!..
E tare dornica! Ce-i drept de ziua ei la gradi, toata lumea i-a mentionat de acest lucru..sa-i dea D-zeu un fratior..si de atunci numai la acest lucru se gandeste..

"Mami, daca D-zeu ma iubeste de ce nu-mi da mai repede un fratior?"

Cum e sortit asa se va intampla! Oricum am emotii!

Sanatate tuturor!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by V. Erica

Ba am impresia ca merge cu share, dar le share pe toate, si nu vreau , ca nu-s toate de vazut... Acum incarc cu Flickr, daca nu merge, incerc si cum ai zis tu. Multumesc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Poti sa faci share cu unul singur, eu am facut asa.
Cind faci share te intreaba ce albume vrei.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Va multumesc pt. aprecieri! Ma bucur ca v-au placut pozele.

Body-urile erau la reducere, 29 ron 3 body-uri si avea toate masurile. Debenhams este in Mall Vitan, nu stiu daca mai e siin alta parte si sunt f. bune calitativ toate produsele, dar si scumpe. Eu doar cand sunt reduceri iau!

Liviana, da, ursuletii sunt de la 3 ani.
Eu ii dau bonei 5 mil ddin decembrie, ii dadeam 4,5 mil, dar statea si mai mult cand eram eu la servici si acum nu avea rost sa-i micsorez salariul...oricum eu sunt f. multumita de tot ce face.

Amaya, sunt f. frumoase bijuteriile! Multumesc pt. urari!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Gata fetelelor am aflat , vom avea un baietel , am dovada o poza super cu putica . Mandy va avea un fratior , suntem super incantati .
Este sanatos tun .
Nu stim inca numele ne gandim la Dave Ioan , pe municul care a murit in chema Ioan , in memoria lui .
Alina 19 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Yes, yes, ce ma bucur pentru tine!

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Am vazut pozele de la " petrecece", si tare mi-au placut torturile. Erica, tu le-ai facut? Daca da, jos palaria.

Amaya, eu ma gandeam sa iti pui link-ul la semnatura, ca si eu am ochit cateva seturi, si atunci cand am vorbit, am inchis pc=ul la servici inainte sa salvez link-ul, dar oricum stiam ca ti-l pot cere oricand.

Kris, tu ai ramas datoare cu pozele de la " petrececea" voastra.
La fel si Kita, cu cele de la cea de Craciun.

In seara asta m-am jucat cu Rayan de-a doctorul, de la batut la usa, zis " intra", " luati loc", etc, pana la consultat.
Acum imi cere stetoscopul ca avem prin casa, dar nu stiu exact pe unde e.
De asemenea, ma cheama sa mergem la giugiuleala. Ii place enorm sa ne iubim, sa ne jucam, ar vrea sa stau cu el non stop. Nu stie ce jocuri sa mai inventeze, e dulce foc, si evident, ne pupam cam... non stop.
Mi-e asa de dor de el cand nu sunt acasa, incat nu stiu ce sa mai fac sa rezist. Imi amintesc perlele pe care le scoate, vocisoara lui dulce, mutrisoara lui cand face o boacana.., l-as papa tot.

Aaa, el stie ca anumite chestii sunt toxice, si acum il auzi cum zice" imi pun tossicu in pah" ( par), sau intreaba de una, alta daca este " tossica", dupa care spune ca si-a dat si el cu " tossicu" ;)

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Va multumesc pt. aprecieri! Ma bucur ca v-au placut pozele.

Body-urile erau la reducere, 29 ron 3 body-uri si avea toate masurile. Debenhams este in Mall Vitan, nu stiu daca mai e siin alta parte si sunt f. bune calitativ toate produsele, dar si scumpe. Eu doar cand sunt reduceri iau!

Liviana, da, ursuletii sunt de la 3 ani.
Eu ii dau bonei 5 mil ddin decembrie, ii dadeam 4,5 mil, dar statea si mai mult cand eram eu la servici si acum nu avea rost sa-i micsorez salariul...oricum eu sunt f. multumita de tot ce face.

Amaya, sunt f. frumoase bijuteriile! Multumesc pt. urari!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Despre ce poze vorbesti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi i am luat rezultatele la analize lui cris,au iesit toate in limite normale,of,m am linistit..oricum,nu s a mai plans ca l doare piciorul,doar ca in continuare nu se omoara cu mancatul...
in rest,chiar ma mir ca n are treaba cu racelile,desi in casa sta imbracat doar intr o bluza de pijama subtire si in rest in puta goala,stiu ca nu e bine,dar n am ce sa i fac,de cate ori il imbrac,se dezbraca si mi spune ca i e cald..noaptea doarme tot asa si nu sta deloc invelit,cum il invelesc,cum simte si se dezveleste ..ieri am iesit cu el si m a intrebat de ce pasarile zboara si el nu poate sa zboare....
eu ma simt bine,dar de azi am schimbat doza de clexane,am dublat o,fac de 0,4.
LIVIANA, ce ai facut la tv?pe ce post ai aparut?
ALINA MARIA,te mai felicit o data si aici!
CRINUTA si eu simt la fel legat de cris,cand sunt la scoala numai la el ma gandesc,sun din jumatate in jumatate de ora sa vad ce face,sa i aud glasul...am citit ca dormi cu el si eu dorm cu cris si nu mi pare rau deloc,seara avem ritualul nostru,de facut masaj si de pupacit...
AMAYA,ma bucur ca bebita se simte bine si ca s a refacut dupa boala...

20+ cu bebe codrin si mami de comoara cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, am pus poze noi in albumul "bb2"

Alina, ce ma bucur! felicitari! Ce super ca vei avea baietel! Bravo, bravo!
Imi place mult ideea de a avea pereche, fetita si baiat!

Dana, superbe tortulete! Tu le-ai facut? arata demential! Mi-au placut si pozicile, ai niste copii frumosi foc!

Fetelor, ce sperietura am tras cu Vlad in seara asta...a vrut sa manace o portocala, i-am pus-o feliute pe o farfurie si el venea in bucatarie, zicea ca e un hot, fura o feliuta si fugea...si radea de nu mai putea...mai si s-a inecat...rau de tot, ii dadusera si lacrimile, ii iesise si pe nas...tremura tot saracutul...am bagat pompita la aspirator si l-am aspirat bine de tot, apoi a tinut-o numai in stranuturi. Pana la urma s-a linistit, dar ce ne-am speriat amandoi!

Crinuta, la fel fac si eu cu Vlad, tot non-stop il pup, peste tot, nu ma pot abtine, il iubesc enorm! Si ii place si lui giugiuleala, dar mereu dupa ce-l pup se sterge cu mana si rade si ma intreaba "pupicul tau e dulce?"
Sunt extraordinari!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput