La multi ani, braduti scumpi! (59)
Raspunsuri - Pagina 16
monalac spune:
ERICA,ce a mai ras la faza cu paltonul deschis sa se vada bluza...cocheta de acum!!
mi am amintit ca in clasele primare,in fiecare miercuri,era ziua pionierului si mergeam la scoala imbracati in pionier..iar eu de acasa pana la scoala,oricat de frig era,mergeam cu haina deschisa si cu mana in buzunar,ca sa trag de haina cat mai mult,astfel incat sa se vada snurul galben..eram comandanta de detasament si tare mandra mai eram...
PATRICIA si eu la ziua lui cris tot tort cu personajele din alba ca zapada am avut.si nici mie nu mi place tortul diplomat...
cris ieri manca bake rolls.ii zic//adu mi cris si mie/,la care el, ia una,mi o aduce si zice//poftim,grasuneao//...chestie invatata evident,de la tati..
21+cu bebe codrin si mami de cristian
Mami de Cris
Poze Cris
bubu05 spune:
Buna mamicute!
Ce m-am distrat cu fetele-cucuiete care au fitze la imbracat de pe acum! Super tare! Noi nu aveam probleme din astea, nu zice niciodata nimic legat de imbracaminte...ca ar vrea o bluza sau alta...doar se admira apoi in oglinda si imi cere sa-l dau cu parfum!
Mona, tare faza si cu Cris! Nu mai stiu daca v-am zis ca Vlad imi zice:"Saracuta de tine, ai burta mare si nu mai poti!", cand vrea sa ma ajute la ceva sau il rog sa-mi aduca ceva.
Eu azi am bucatarit si sunt cam obo...mi-am luat analizele de sange azi si am o anemie in floare...n-am avut ever-never si acum am...in sarcina cu Vlad eram beton...batranetea, ce sa faci!
Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
crinuta spune:
La multi ani David!
Sara, mai da si tu un semn ceva.
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Lali spune:
Sunt tare draguti asta mici cu hainutele, mai ales fetele, ce sa zic, sunt deja cochete !
Dragos face figuri la orice haina noua, dar mai ales la pantofii noi, nu vrea cu nici un chip sa incalte pantofi noi decat cu mari povesti si inventii din partea noastra. Si atunci fiecare pereche are o destinatie speciala: unii sunt pantofi de fuga, altii de viteza, altii de calea ferata, unii sunt de ...zbor ! La un moment dat, prin toamna aveam unii noi si lipsa totala de imaginatie si ma uitam la copil zicand "astia sunt pantofi de aaaaaaa....aaaaaa...." la care Dragos ma completeaza "supersonici, mama" si asa le-a ramas numele pana in ziua de azi !
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by Lali
La un moment dat, prin toamna aveam unii noi si lipsa totala de imaginatie si ma uitam la copil zicand "astia sunt pantofi de aaaaaaa....aaaaaa...." la care Dragos ma completeaza "supersonici, mama" si asa le-a ramas numele pana in ziua de azi !
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Lali spune:
Am o intrebare pentru voi mamici: nu stiu cum sa reactionez in urmatoarele doua situatii:
In momentul in care il cert pe Dragos pentru ceva ce a gresit se intampla ca el sa asculte cearta cat asculta, apoi sa vina la mine si sa imi zica cu un zambet smecheresc pe fata "mama, tu esti dlaguta ! te iubesc !" mie mi-e foarte greu sa il mai cert, ma topesc instantaneu, dar, daca devine o practica, fiecare cearta ramane fara efect !
A doua situatie este urmatoarea: cand este obosit (de obicei din cauza ca nu a dormit bine noaptea sau la pranz la gradi) il ia pe "nu" in brate si nu ne mai putem intelege cu el. De exemplu :
ia-ti haina, el: nu !; hai sa plecam, el: nu !; tine-ma de mana ca traversam strada, el: nu !...etc. Zau daca stiu ce sa fac, il cert fara succes, ii explic fara succes. Cand e obosit nu mai reactioneaza si eu nu stiu ce sa fac. Sa las dupa el sau sa ne certam inutil ? Cand nu e obo, e OK, ne intelegem cu el fara probleme...
crinuta spune:
Lali, problema este ca sfaturile astea nu se pot aplica tuturor, ei avand personalitati diferite, chit ca exista anumite caracterstici comune la varsta asta.
Rayan cand e depasit pragul de oboseala, e la fel ca Dragos, si atunci il las, ca stiu ca nu ajung nicaieri.
In rest te inteleg ca te topesti cand vine la tine, eu patesc asa cand se uita la mine cu fatza aia dulce si nevinovata, dar daca imi vine sa rad ma ascund, ca altfel stie ca asa ma manipuleaza, si nu vreau.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
V. Erica spune:
Lali, cand e obosit nu-i un moment prielnic sa-l inveti/dezveti de ceva. Las`o pe mai tarziu cand e in forma. Eu nu prea fac (,) concesii in privinta somnului de dupa-amiaza pt ca stiu ce m-asteapta, dar sunt momente cand n-am incotro si-atunci ii las sa faca ceva ce le place decat sa ajungem la discutii.
Cu pb nr. 2 - e clar ca incearca sa te manipuleze, nu-i permite asta! (usor de zis)
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Lali spune:
Merci, fetelor, de raspunsuri. Nici eu nu fac concesii decat foarte, foarte rare cu privire la somnul de amiaza, dar, la gradi se mai intampla sa nu doarmna cat ar dori: de ex. acum au doua fetite gemene noi si ii cam deranjeaza si pe ceilalti la somn, pentru ca nu prea vor sa doarma.
Dar bunicii, in vacanta de iarna, care la noi a durat pana prin 20 ianuarie, au facut concesii serioase in privinta orei de adormit seara si pana ne-am reintrat in ritm a fost cam obositor pentru el. Voi incerca sa fiu mai relaxata cu el cand e asa de obosit, dar se mai intampla sa nu pot merge cu el de la gradi direct acasa si cand face "circ" in lume mi-e mai greu sa il las in pace...
Cat despre manipularea cu "mami, tu esti dlaguta, eu te iubesc !" mi-e taaaaaare greu sa ii rezist, sincer !
Lali spune:
Va spun cu anticipatie, pentru ca maine si poimaine nu stiu sigur daca voi intra pe net:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII PENTRU TUDOR SI ANDREI !