La multi ani, braduti scumpi! (59)
Raspunsuri - Pagina 15
crinuta spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Se duce diseara. te cred ca pofta e mare, dar ai rabdare pina maine pls, ca abia atunci intru in posesia lor, daaa??
Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg
O sa incerc, ce pot face...., abia astept, yam, yam.
ps: a fost foarte cuminte Rayan azi la gradi.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
V. Erica spune:
Crinuta, super melodia! Si baietii.
Patricia, eu iti spuneam despre cofetaria din Tei. Am uitat cum se numeste, stiu ca e aproape de ceas si mai stiu din surse sigure ca respecta retetele (din punctul asta de vedere am considerat-o "buna").
Liviana, cu placere. Nu stiu ce sa zic despre reteta ta, daca n-am testat-o... Hai ca ti-o scriu pe-a mea:
- 1/2 l lapte;
- 300 gr zahar;
- 8 oua;
- 25 gr gelatina dr. Oetker (3 pach);
- 750 gr frisca lichida;
- 3 cutii cockteil fructe;
- vanilie, un praf sare;
- optional un strat de piscoturi sampanie.
Se bat ouale cu sare, se toarna peste ele laptele fiert si racit si 300 gr zahar. Se pune la foc mic amestecandu-se continuu pana cand se glaseaza lingura (sa nu fiarba). Se topeste gelatina cfm instructiunilor si se adauga in comp cu lapte cand e aproape rece. Se adauga si 500 gr frisca batuta, vanilia, fructele. Se tapeteaza o forma cu folie de Al/plastic, eventual se imbraca in felii de portocala si se toarna compozitia. Se pun piscoturi deasupra presandu-le usor. Se lasa la rece de pe o zi pe alta, se aseaza pe platou si se orneaza cu restul de frisca.
Sa faci reteta pe jumatate sau chiar pe sfert pt un strat, caci iese multa din cantitatile astea.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lbelciug spune:
Erica, multumesc inca o data! Uite inca un buchetel de flori pt tine! Eu vointa am, sper sa si reusesc sa fac un tort frumos pt Matei! O sa va arat si pozele la mom respectiv, negresit!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, cred ca eramca eu clar am citit Ana-Maria
Cred ca daca mi-as pune mintea si daca mi-as lua o zi libera sa fiu acasa special pt asta as reusi.
dar alta data, am comandat telfonic la Alice tort cu figurinele din Alba ca zapada, asa ca am rezolvat-o si pe asta.
V. Erica spune:
Ieri am tuns-o pe Ruxi. Voiam s-o tund zero in ideea ca i se va indesi parul, dar nu m-a lasat al meu sotz...
E tare haioasa cu noua tunsoare, pacat ca nu pot sa pun poze, ca mi s-a stricat aparatul. Domnisorica e tare mandra de noul look, face ce face si se mai duce la oglinda sa se admire.
Zilele trecute a gasit prin casa o trusa de farduri si s-a manjit toata. Am certat-o (desi abia m-am abtinut sa nu rad), i-am explicat ca fetitele nu au nevoie de farduri si i-am spus sa treaca imediat la baie sa se spele. Ce credeti ca mi-a spus?! Cica "asteapta sa vina tati sa ma vada si dup-aia ma spal"... A mai avut ea idei d-astea, sa-si faca unghiile cu oja, de ex. pt ca si X-ulica (fetita de prin vecini) le are facute, dar nu i-a mers. Nu mai spun ca face figuri si la imbracaminte deja. Are preferintele ei si abia reusesc s-o pacalesc sa-si asorteze ca lumea hainele. Cred ca ma asteapta viata grea cu fie-mea...
Nihil sine Deo!
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, si eu am fost la un pas sa o tund zero mai in toamna, dar am renuntat cind am inteles ca nu are nicio legatura (sau ma rog, din spuse, la unii a avut, la altii nu) si mai si riscam sa o traumatizez. asta trebuia sa o fac la 1 an, max 2 daca chiar vroiam.
acum sint constiente ca sint dragute si cred ca nu le-ar convenisi or sa prinda ura pe tunsoare.glumesc, dar e o tipa la o formatie,Vegas parca, are un par oribil si lung mai jos de fund, mereu despletit (cred ca de aia mi se pare oribil), cica a fost tunsa fortat cind era mica si a jurat ca nu se mai tunde niciodata
chestia cu hainele e tragedie mare. aproape mereu comenteaza cind vine imbracatul, ca nu ii place.
cel putin are unele haine, de exemplu o geaca destul de reusita, primita de craciun, pe care chiar nu a vrut sa i-o pun niciodata, iar la unele plinge mult timp dupa ce chiar insist sa i le pun, caci nici ce vrea ea nu e ok, nu e pt vremea asta sau nu se asorteaza.off...
V. Erica spune:
Liviana, cu placere. Astept pozele.
Fetele, eu azi am vizitat cateva scoli. Trebuie sa-l inscriu pe Eric la scoala (moaaaama ce baiat mare am!!) si tot caut... Cica Sc. nr. 79 ar fi tare buna, am fost s-o vad, dar e cam departe de noi... Mai am 2 scoli in vizor, o sa merg maine sa le vad.
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Erica, si eu am fost la un pas sa o tund zero mai in toamna, dar am renuntat cind am inteles ca nu are nicio legatura (sau ma rog, din spuse, la unii a avut, la altii nu) si mai si riscam sa o traumatizez. asta trebuia sa o fac la 1 an, max 2 daca chiar vroiam.
acum sint constiente ca sint dragute si cred ca nu le-ar convenisi or sa prinda ura pe tunsoare.glumesc, dar e o tipa la o formatie,Vegas parca, are un par oribil si lung mai jos de fund, mereu despletit (cred ca de aia mi se pare oribil), cica a fost tunsa fortat cind era mica si a jurat ca nu se mai tunde niciodata
chestia cu hainele e tragedie mare. aproape mereu comenteaza cind vine imbracatul, ca nu ii place.
cel putin are unele haine, de exemplu o geaca destul de reusita, primita de craciun, pe care chiar nu a vrut sa i-o pun niciodata, iar la unele plinge mult timp dupa ce chiar insist sa i le pun, caci nici ce vrea ea nu e ok, nu e pt vremea asta sau nu se asorteaza.off...
Eu nu cred c-o traumatizam, pe ea aproape ca o convinsesem. Pe ta-so n-am reusit sa-l conving. Acum nici eu nu sunt sigura 100% ca daca o tund zero ii creste mai des (btw am mai tuns-o odata, la 1 an), dar si daca e asa, ce pierdeam? Pana la vara oricum ii crestea suficient. Pe Eric l-am tuns de mai multe ori zero si are parul mai des decat Ruxi, desi la nastere avea par vizibil mai putin decat ea.
In privinta hainelor vad ca e tragedie mare si la voi. Si Ruxi are o haina de iarna pe care nu prea vrea s-o poarte, desi e tare faina dupa parerea mea. Aaa, si mai face o figura: daca ii pun o bluza care ii place ei, zice ca nu se incheie la palton ca sa se vada . M-apuca rasu`-plansu`...
Nihil sine Deo!
crinuta spune:
Hai ca sunt curioasa cum ai tuns-o. Si eu sunt de parere sa nu o tunzi 0.
Pe mine m-au tuns la 2 ani, si mereu le-am reprosat, si chiar nu cred ca se va indesi parul de la tuns 0.
Bafta la cautari de scoli. Sper sa gasesti una buna.
pupici
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Si Rayan are zile cand face figuri la imbracat, dar de regula ma asculta.
Crinuta si Rayan