Nou stil de viatza (173)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Eu sunt obosita, suparata ca Luca e bolnav, acum dimineata cand s-a trezit avea 38.9, tuseste ca un caine, azi nopate am dormit la el ca mi se parea ca se ineaca cu flegma din gat, si a gemut in somn! am sunat dr si ne-a zis ca ft multi copii au asta, se da numai nurofen si sirop de tuse...stiu ca nu e voie sa incalzesti camera unde doarme, unei prietene de-a mele i-au zis chiar sa doarma cu geamul deschis acum vro 2 ani cand al ei tusea asa, mie mi se pare insa exagerat in toiul iernii sa ti copilul cu geamul intredeschis!!!
Ma pun sa fac curatenie acum desi n-am nici cel mai mic chef!
Va pup si va doresc o zi buna!

Oana, bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carina, eu nu vreau sa te limitezi numai la pupici si bice...pe mine nu ma deranjeaza comentariile tale, din contra...daca pe cineva deranjeaza sa iti spuna, dar eu te rog mai departe sa faci ca si pana acum! macar ma mai aduci si pe mine cu picioarele pe pamant cand am si eu fluturasi!!!

Mami dulce, daca vrei intr-un weekend la primavara poti veni la mine, il iei pe Marc si veniti de vineri pana duminica la noi! Poti sa-l iei si pe sot daca vrei, nu ma deranjeaza! Avem o saltea mare pe care o umflam cand avem musafiri si o punem in sufragerie! asa ca va asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia citit si azi am zis ca pana plec la pranz stau aici cu voi ca chiar nu fac nimic imi ofer si eu o zi de odihna.Si vineri tin pumni stransi.

Anda sper ca nu esti suparata pe mine ca eu ti-am cerut sfatul la scardale si chiar asa fac incerc sa adun pe zi 1200 de calorii si incerc sa imi impun 3 mese pe zi si cat mai putine rontaieli aiurea.Asa ca eu zic sa zici in continuare ce crezi ca e bine si ca sa vezi ca de mine nu scapi as vrea o opinie de psiholog despre mine ..Si ca sa iti raspund la intrebare este sarbatoare la ortodoxi ceva cu Sf.Grigore si numai stiu ce sper ca de asta ma intrebi .

Carmen hai la runda 2 de cafea.

Claudia sanatate multa lui Luca si noi primisem acelasi sfat dar eu nu am putut sa o las cu geamul deschis.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Clara pai daca ai saltea mare vin eu chiar daca tu nu ma inviti si vin si cu masa de mixat si cu muzica speciala de care iti place tie ce zici ma primesti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Dany, sa cresti mare si sa fii fericit. Cris numai bine
Va las ca nu ma simt prea bine.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: am sarit dar nu mult si m-am mai uitat la ceva film pe hbo. O sa ma gandesc la tine si sper sa te ajute.
Marilena: dau energie cata vrei. Si nu m-am referit la tine. Pe mine ma supara cand ne chinuim noi pe noi cu buna stiinta. Si am incercat sa atrag atentia mereu, dar am vazut dupa comentarii ca nu sunt bine venite. Ma bucur ca tie iti fac bine. Daca te pot ajuta cu ceva spune si vedem noi cum facem.
Claudia: ma bucur daca te-am putut ajuta. Atunci o sa dau in continuare din clanta ca doar nu ma doare . Imi pare rau de Luca. Ii trimit un pupic sa ii mai treaca un pic.
Fug ca ma cheama seful la meeting (maine iar avem ditamai releas-ul care e iar in buda) ca sa gasim solutii. Eu sunt doar cu gasit problemele si strategii de vrajit clientul pe proiect asa ca nu imi iau chelfaneala.

Revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Anca: eu am incercat de cateva ori sa imi spun parerea, cu argumente avizate (in cazul asta si argumentele mele personale sunt destul de avizate tinand cont ca meseria mea de baza e psiholog), cu pareri impartasite de nutritionisti si psihologi. Nu o fac cu rautate sau cu superioritate, ci pentru ca ideea de baza a topicului este stilul nou de viata. Pentru mine asta inseamna echilibru, diversitate si sanatate. Dupa comentariile primite insa, o sa ma limitez si eu la impartit pupici si bice, la postat meniul si atat.

quote:
Pe mine ma supara cand ne chinuim noi pe noi cu buna stiinta. Si am incercat sa atrag atentia mereu, dar am vazut dupa comentarii ca nu sunt bine venite.

Carina, nu stiu de ce am senzatia ca te referi la mine...si zau ca nu trebuie sa te superi. Am citit toate postarile tale, tot ce mi-ai scris si ma bucur ca ne-ai dat informatiile, ca arati ca-ti pasa. Te rog nu te opri, nu din cauza mea, iti citesc si apreciez sfaturile..nici nu stiu ce sa zic ca sa nu ramai cu gustul asta amar. Eu nu-mi amintesc sa fi comentat vreodata negativ postarile tale dar daca am facut totusi vreo remarca care nu ti-a cazut bine, iarta-ma te rog. Iti spun sincer ca citesc intotdeauna cu interes postorile si iti dau dreptate...(in afara de ultima in care ai zis ca te limitezi la biciuri si meniuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna dimineata! Va multumesc tututor pentru urari Nu am dormit toata noaptea, Dany a tusit si a si vomat de la gat. Dimineata era mai bine, sper sa fie bine.
Ruxandra sper sa treaca repede perioada grea prin care treci
Anca disociatul nu-l pot incepe de azi, eu il incep de luni...bafta
Anda pe mine nu m-au deranjat comentariile tale, am apreciat sfaturile tale. Nu stiu pe cine crezi tu ca a deranjat, dar stiu ca pe mine una nu...si crede-ma ca daca era altfel asi fi spus.
Claudia sanatate lui Luca, sa se faca repede bine
Am multa treaba, dar mai bag si eu ochi pe aici....va pup si va mutumesc

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

O femeie primea un amant in timp ce sotul ei era plecat la serviciu.
Intr-o zi, fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul de la ea din camera.

Sotul ei vine acasa pe neasteptate, asa ca ea il ascunde pe amant tot in sifonier.
Baietelul spune "E intuneric aici."
Barbatul sopteste "Da, este."
Baiatul -"Am o minge de baseball."
Barbatul -"Foarte bine."
Baiatul -"Vrei s-o cumperi ?"
Barbatul -"Nu, multumesc."
Baiatul - "Tata e afara."
Barbatul -"OK, cat costa ?"
Baiatul - "250$"

Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier.
Baiatul - "E intuneric aici." Barbatul -"Da, este."
Baiatul -"Am o manusa de baseball."
Barbatul -"Cat vrei pe ea?"
Baiatul -"750$"
Barbatul -"Fie."

Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului "Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball."
Baiatul spune "Nu pot. Le-am vandut."
Tatal intreaba "Si cu cat le-ai vandut?"
Fiul raspunde "1000$"
Tatal spune "Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Le-ai vandut pentru mult prea mult. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti".

Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesionar si inchide usa .
Baiatul spune "E intuneric aici."
Preotul spune "Iar incepi ?"

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Hopes tare bancul

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput