Nou stil de viatza (173)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Vin si eu cu raportul: -500g.

Va pup cu drag pe toate si va citesc zilnic.

Ruxandra

Edit: Carmen .Mi-au dat lacrimile cand am vazut ca te-ai gandit la mine. Si eu, ca si Anca, sunt intr-o perioada depresiva, cea mai grea prin care am trecut in toata viata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

neata fetele
va pe toate
La multi ani Dany
Ma simt cam rau asa ca nu stiu ce-o sa mananc azi

Sunt in zona

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxandra, ne sa fie totul bine, sa treci cat mai repede peste.

Meniul de azi:
-cafea
-o banana mare
-pilaf cu ciuperci si legume, un castravete in otet
-doua mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Halau! Ei bine, daca reusesc sa ma mentin e bine.. Am mancat ieri niste iaurt care cred ca era defect cumva nu stiu ca era in termen de garantie is avea si gust bun, chestia e ca am stat toata noaptea treaza si abia acum am ajuns la birou... Bun am 61,200 dar asta pentru motivul de mai sus... - ma rog dupa o noapte nedormita si stat mai mult la ... era firesc insa banui ca maine voi reveni la normal... asa ca nu modificati inca ... nu inteleg de ce nu imi revin cu smecta... cum ar fi normal.
Problema e ca imi e somn si am la treaba de nu ma vad. As baga o cafea dar imi e ca o sa ma doara stomacul si cum nu am indraznit sa mananc nimic decat o felie de paine prajita... Valeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neataza fetele, mi-am trimis copilul la gradi, sunt la cafeaua nr 2, am avut deja cearta de dimineata cu sotzul si n-am bocit
Carmen, ia si de la mine doi pupici pentru floricele, esti o dragutza.

In nici un caz nu ma simt asa de prost de la dieta, doar nu sta nimeni cu pusca sa nu mananc si nici asa "tare" nu sunt eu incat sa-mi refuz una alta cand cere organismul. pur si simplu sunt intr-o perioada foarte urata, in relatia cu cotul meu, cu cele doua decese, cu falimentul scolii, cu banii,cu monotonia din satul asta din care n-am mai iesit de 3 ani,dor de-acasa, de prieteni.. cu...toate, inclusiv cu vremea de afara sunt in razboi, ca e asa de frig si nu mai suport, m-am saturat de iarna si de ploi si de frig.Am un sentiment tare ciudat,un fel de m-am saturat de tot si toate.Dar profund rau de tot.

In fine, o sa-mi treaca mie si o sa fie si bine, bine ca suntem sanatosi.Insa va pup pe toate cu drag si sarumana de suportul moral.Sunteti tare,tare dragute.

Deci, dupa "dezmatzul" de aseara am balast 300 de grame la cantar si astazi vreau sa tin disociatul, am mai tinut acum cativa ani si m-am simtit excelent, am slabit frumos si ma bucur ca nu trebuie sa mananc prea multa carne si mezeluri de vreun fel,fara sa-mi dau seama ..m-am trezit intr-o zi ca n-am mai mancat demult tare, sau foarte rar. De-ar fi asa si cu tigarile...sa realizez intr-o zi ca n-am mai fumat de o saptamana...sau de 3 zile...sau macar de 3 ore...

Va pup, o zi buna, ma duc la strans ca e iar ca la nebuni la mine, iar tre' sa tzopai sa ajung dintr-o camera in alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ma duc sa imi aduc cafea si sa citesc ce ati scris c azi stau cu voi ca e sarbatoare si chiar nu fac nimic.

revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Dany (Criscosty), multa fericire si bucurii in viata!

Puskin, .

Gusta, ai terminat lectura?

Carina, ai mai sarit coarda aseara?

Ma duc sa-mi pun neuronii la treaba.
Fetelor, joi si vineri am nevoie de cit mai multe ginduri bune. Sint convinsa ca ma vor ajuta.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!
Crys, sa va traiasca Dany si sa va aduca numai bucurii! Dany, la multi ani, sa cresti mare si sa fii sanatos! o zi frumoasa sa aveti cu multe cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit.

La multi ani Dany pui de crys.Sa cresti mari si sa ai parte numai de tot ce iti doresti.

Crys distractie placuta azi la petrecee.

Carmen carnaval e sambata dar azi mergem la fel cum am mers si miercurea trecuta la o casa de batrani sa petreaca si ei carnaval.

Ruxandra sa stii ca si eu ma gandesc la tine si incearca sa vorbesti ca nu e bine sa te inchizi in tine.

Anda de unde ai atatat enrgie poate imi dai si mie un pic.

Carmen2003 te inteleg foarte bine cum e cu statul la baie toata noaptea asa am patit eu saptamana trecuta.

Violeta si Doroty o sa fie mai bine saptamana viitoare.

Sunt necajita ca astea 2 zile nu prea am facut pasi si nu am ars destule calorii da sper ca de azi sa recuperez ca as avea cum .

Hai ca dau runda 2 de cafea sau ceai sau ce vreti voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Crisscosty: La multi ani pentru Dany! Sa creasca mare si sa fie fericit!
Ruxandra: imi pare rau ca treci prin asta, dar fruntea sus si cu incredere inainte. Eu ma gandesc la tine si abia astept sa iti revii.
Marilena: ce sarbatoare e?
Delia: hai ca nu mai ai mult. Inca un pic de efort si e gata prima sesiune.
Ioana: ce mai faci?
Anca: eu am incercat de cateva ori sa imi spun parerea, cu argumente avizate (in cazul asta si argumentele mele personale sunt destul de avizate tinand cont ca meseria mea de baza e psiholog), cu pareri impartasite de nutritionisti si psihologi. Nu o fac cu rautate sau cu superioritate, ci pentru ca ideea de baza a topicului este stilul nou de viata. Pentru mine asta inseamna echilibru, diversitate si sanatate. Dupa comentariile primite insa, o sa ma limitez si eu la impartit pupici si bice, la postat meniul si atat.
Meniul de azi:
activia cu musli+cafea
salata de vinete si ardei copti (sper sa fie ok ca e prima oara cand mi-am comandat). daca nu o sa imi placa, o sa imi comand ecva piept de pui si salata
gustare: ardei gras, sfecla rosie si morcov (cateva bucatele din fiecare)
Diseara: ori spaghete cu branza low fat, ori cartofi gratinati.

Aseara pana la urma mi-am facut un amestec de branza proaspata cu dulceata de capsuni si am mancat cu 2 biscoti si un pahar de lapte.

Va pupic si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput