Nou stil de viatza (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

CARMEEEEEEEENNNN...unde mi-e floricica????? ma scazi cu 1 kil jumate degeaba? Hai da si mie una ca-s amarata rau si depresiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Hopes

Bine fetele imi retrag bicele.

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Ba lasa-le acolo ca eu chiar am nevoie de ele. Poate asa sa ma mai mobilizez si eu. [/blue]

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

din pacate, cum am preconizat, raportul meu nu este satisfacator: 65,2 kg (deci + 500 grame)

de plans nu am de sa ma plang, pentru ca m-am cam abatut. Asta este, acum imi astept, cu rusine, pe lista, si bicele de rigoare.

fetelor din echipa. Imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi, mai ales cu L_Carmen.

Meniul meu de azi:
- 1 mar + 1 para + 1 mandarina
- 1 iaurt 450 grame
- putin spanac cu orez, o felie de branza si o felie subtire de musaca de cartofi
- 1 iaurt cu fructe light ( 150 g).

Azi trebuia sa merg la sala, dar a intervenit ceva la servici si a trebuit sa stau mai mult. Dar voi merge maine.

Oana bine ai venit printre noi, si Spor la slabit in continuare. Bravo pentru nemancatul seara. Mie imi este foarte greu. Seara ma apuca toate poftele. Asa ca ma abtin cu greu. Nu pot spune insa bravo pentru sedentarism. Miscarea este foarte importanta.

Salut toate fetele si va urez o noapte linistita si cu vise cat mai frumoase.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Eu ma las de daneza Asa suparata am fost azi asa ca am urmat sfatul Carinei(rasfata-te cu ce vrei tu in seara asta) si am bagat o chifla cu parjoale si 2 ciucalate bounty (dar din alea mini) Primele imbucaturi de cioco si paine in...saptamani...de la inceputul concursului adica. Sunt mandra de mine.
vad eu poate scap si-o bere pe gat, asa accidental si de maine ma apuc de disociat, zi de lactate. Criscosty???? Vrei de maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anca: te rog citeste ce scrie mai jos

Unbalanced slimming diets
Many dieters suffer from depression, which is usually caused by one or more deficiencies in the diet. Very-low-energy diets are deficient in most nutrients (carbohydrate, protein and amino acids, vitamins, minerals, and essential fatty acids) and should really only be used under the guidance of a clinical dietician.

If you are on a very-low-energy diet, be aware of the danger of nutrient deficiencies. Preferably you should switch to a more balanced slimming diet or at least take a complete vitamin and mineral supplement, as well as salmon oil capsules to provide essential fatty acids (omega-3) and an amino acid supplement.

High-protein diets can also cause vitamin and carbohydrate deficiencies. Because carbohydrates affect the serotonin balance in the brain, eating a diet that is practically devoid of carbohydrate can cause a drop in brain serotonin levels and result in depression.

The sugar cravings dieters experience when they use very-low-carbohydrate diets may be due to low brain serotonin levels. Reintroducing low-GI carbohydrates to the diet can usually cure cravings.

Crede-ma ca nu o spun cu pic de rautate, dar trebuie in primul rand sa fim sanatoase si apoi silfidute.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Tineti regimul meu. E echilibrat, poate fi variat si se slabeste frumos. Nu prea repede, dar sigur.
Anca, oricum ai slabit f. bine. Tin minte ca aveai mult mai multe kg acum cativa ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

V-ati dus la nani toate? Numai eu nu am somn?
Nu stiu ce m-a palit asa o energie de nu stiu ce sa mai fac. Cred ca ma duc sa sar coarda poate ma apuca somnul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carina, eu mai bintui pe aici, cu ochii in forma de monitor ca toata ziua am stat in fata lui. Innebunesc de la grilele alea, asa intrebari grele n-am citit in viata mea. Am avut 200 de rezolvat si abia am facut 120. Miine urmeaza repriza a doua...

Mamicadulce, ai tu o perioada mai nasoala, o sa treaca...o fi si dieta de vina, nu stiu, ca eu asa restrictii drastice n-am bagat ca daca as baga m-as urca pe pereti. Un sa-ti treaca.

Oana, bun venit!

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Meniul de azi:
D: omleta cu sunca
P: salata cu carne de pui
S: friptura la gratar cu putina salata de rosii si castraveti. Conopida cruda cu humus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Dany!

Mamicadulce, ti-am dat doua floricele, sa-ti treaca depresia mai repede.

Doroty, Onut se simte mai bine?

Vreau sa fac un clasament provizoriu, dar am nevoie ca toate fetele sa raporteze.

Mergi la inceput