Nou stil de viatza (173)
Raspunsuri - Pagina 7
liris spune:
Crys, La multi ani lui Dany, sanatate, o copilarie frumoasa si sa creasca mare si plin de virtuti!!
si Robert face azi 16 luni.
eu am vazut un film: "das lieben der anderen", tradus "the lives of others", pe care vi-l recomand cu maxima caldura si responsabilitate! iau toate castanele si bicele si huo-urile, dc nu va place. acu' ma duc sa fac nani.
Ruxij, ce dieta tii?
o zi buna tuuror!
Eftimie C. spune:
Salutare natiune!O zi n-am intrat si deja sunteti la pag.7 din noul capitol 
Meniu:
Dimineata: cafea + 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie
Pranz: 200 gr peste marinat
Seara: Ar trebui sa mananc 200 gr friptura vita + salata verde cu telina rasa(pe care le-am mancat aseara ca am avut musafiri
),dar o voi inlocui cu meniul de aseara, adica 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + branza de vaci![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Criscosty
LA MULTI ANI PENTRU DANY!Sa cresti mare. voinicule!
Carmen E. si
mephala30 spune:
Marilena, am fost prinsa cu oarece probleme, acum va citesc leganandu-l pe Teo.
Azi e sarbatoare (cruce rosie), "Sf. Trei Ierarhi: Vasile, Girgorie si Ioan Gura de Aur".
Claudia, sanatate lui Luca.
Delia, joi si vineri tinem pumnii. Sa ai bafta!
Eftimie C. spune:
Am
din urma si acum incerc sa va raspund, dar mai intai multumesc tuturor pentru urari.Am fost la interviul pentru job, mai mult pentru experienta, ca la ce au de oferit ei, nu ma bag![]()
Carme nu m-am suparat si inteleg ca e greu sa stai sa modifici permanent listuta; de aceea sunt de acord ca ar trebui sa ai si un ajutor.Eram doar dezamagita de rezultate si speram ca pana vineri se imbunatateste ceva.Atat 
P.S. N-am stiut ca fiecare capitol trebuie votat.Dar s-a rezolvat (daca stiam votam cap 171 de mai multe ori)
Delidana ma voi gandi la tine
.Bafta la examene!
Oanaiasi bine ai venit alaturi de noi.Te ajutam si la slabit, dar intretinem si atmosfera vesela in timpul dietei.Baga ochiul la cap.171 sa vezi cu cine ai de-a face.N-ai sa mai vrei sa pleci
Eu am renuntat o perioada la acest forum si m-am ingrasat, dar acum, cu ajutorul fetelor, voi deveni o 
Puskin ce se intampla cu tine?Te putem ajuta?
Clara sanatate multa lui Luca.Si Edi e la fel si noi i-am dat si antibiotic Augmentin
Hopes te tii de bancuri?
Anca
ce patanie cu restaurantul![]()
Am fost, sunt si voi ramane o plangacioasa!
Dar stiu sigur ca plansul, in momentele de tensiune e un bun mod de a ma descarca.
Carmen E. si
Hopes spune:
Doi politisti intra intr-o librarie. Dupa un moment de ezitare, vinzatoarea ii intreaba:
-Ce-i baieti, ploua afara?
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Hopes spune:
ce sa fac si eu mai fetelor, chiar numai munca?
mai sambim si noi![]()
pe toate
Is in zona cu ochii pe voi
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
nastad spune:
Buna dragelor!
N-am citit nimic din urma, va scriu pe fuga
Am luat examenele , pt permis dau maine desi n-am nici un chef.
Bunicul meu e in spital( probleme mari cu inima , 10% sanse), mama are probleme cu coloana , abia se misca si nu vrea internare de teama sa nu se intample ceva cu bunicu.
Eu sunt acasa u Dorutz si la sv ma duc seara , dupa ce vine tzutzu acasa.
Sunt terminata , vreau sa ma duc undeva sa urlu.
Va pup , mai intru cand s-o putea
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru